- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.581
zorunlunick e kefilimmm cici bir üyedir muneeeeeevalla baya magdursunceyceyde alintilamis silsen ne silmesen ne
çagirma tamam kapat ustunu konununAmaaan her yasaktan nasıl haberim olsaydıneyse banlanirsam da bu hafta çiftliğe gidecem Allah'tan.oyle geçer zaman gayri
çagirma tamam kapat ustunu konunun
Yalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etseneEsi.de ascimiymis,aha da simdi ogrendim:))
Koca avamlari alaturkalari pisirince alafrangalari yapmaya ne var
Angaryadan kurtulunca arada bir patlatirsin portakalli ordegi,snitzeli,rizottoyu oooohh yan gel yat,gelene gecene burun kivir
Nasil asci kocaya vardi asaletli limoncu,Yakuphanogullarindan sulalesi varken:))
Nicki de Zumrutcugil olurdu,limoncu ne oyle,roman kardeslerimiz alinmasin:))
kiz ben yeni geldim mesajlari yeni okuyorumbak ya kendi surduruyo ben cevap verince kapat diyo
ascilar evlerinde pisirmiyor kiYalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene
Mukemmel olmaz miYalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene
kuru fasulye nohut yemeyip sabaha kadar yatagi isitmiyan insanda ne bileyimBu limoncu ne ayak ya
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum
Limoncunun kocasi sıkıysa pisirmesin,limoncuascilar evlerinde pisirmiyor kibenim annem hamur isleri ascisiydi yalvarirdik yine yapmazdi
ama sen bir yapmaya kalk ondan sonra otur seyret nasil sinir olup arkadan car car tarif verip beynini yiyolar
limoncu o yemekleri de beğenmiyordur kiYalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene
limoncunun cok methini duydum da hic denk gelmedim nasil olduysaLimoncunun kocasi sıkıysa pisirmesin,limoncuagzina valla
konunun adı ne beni çok sever biz selam vereydim kendisineeelimoncunun cok methini duydum da hic denk gelmedim nasil olduysaaz once gordum bir mesajini koyden gelen seyler kokuyor yazmis yazik aslinda herseyin kendine has bir kokusu vardir ve o kokuyu almiyorsan sıkıntı buyuk demektir ama ona anlatamam bunu
Yasak bir bize var herhalde.Amaaan her yasaktan nasıl haberim olsaydıneyse banlanirsam da bu hafta çiftliğe gidecem Allah'tan.oyle geçer zaman gayri
vivanin konusundakonunun adı ne beni çok sever biz selam vereydim kendisineee
Yasak bir bize var herhalde.
Sosyal medyamı şikayet etsem, ülke ekonomisi kalkınır yahu.
İkametinde olan yok, denk gelmedim henüz
Hadi ya o da çok kötüymüş, hem yeteceğini paylaşmıyor hem yaptığını beğenmiyorascilar evlerinde pisirmiyor kibenim annem hamur isleri ascisiydi yalvarirdik yine yapmazdi
ama sen bir yapmaya kalk ondan sonra otur seyret nasil sinir olup arkadan car car tarif verip beynini yiyolar
Aaa inanmiyorumlimoncunun cok methini duydum da hic denk gelmedim nasil olduysaaz once gordum bir mesajini koyden gelen seyler kokuyor yazmis yazik aslinda herseyin kendine has bir kokusu vardir ve o kokuyu almiyorsan sıkıntı buyuk demektir ama ona anlatamam bunu
Hiç değilse hazır yemek. Ben her hafta yine ne pişireceğim diye kafa patlatıyorum.limoncu o yemekleri de beğenmiyordur ki
Ben yeni tanıştım kendisiyle ve avam bir insan olduğunu öğrendim. Sulu yemek yaptığım için esnaf ama tarhana yoğurt evdiğim içinde köylüymüşümne dedikodusu limoncuyu her üye tanır burada. konularında banlanma rekorları kırılmıştır daima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?