Geçinemeyenler kulübü

Yalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene

Yalnız araya girmek istiyorum. Aşçı koca mükemmel bir şey. Evde pişen yemekleri hayal etsene
ascilar evlerinde pisirmiyor ki benim annem hamur isleri ascisiydi yalvarirdik yine yapmazdi
ama sen bir yapmaya kalk ondan sonra otur seyret nasil sinir olup arkadan car car tarif verip beynini yiyolar

kuru fasulye nohut yemeyip sabaha kadar yatagi isitmiyan insanda ne bileyim
benimle komsuluk bile etmez ozaman her daim sulu yemek vardir

ascilar evlerinde pisirmiyor ki benim annem hamur isleri ascisiydi yalvarirdik yine yapmazdi
ama sen bir yapmaya kalk ondan sonra otur seyret nasil sinir olup arkadan car car tarif verip beynini yiyolar
Limoncunun kocasi sıkıysa pisirmesin,limoncu agzina valla

Limoncunun kocasi sıkıysa pisirmesin,limoncu agzina valla
limoncunun cok methini duydum da hic denk gelmedim nasil olduysa az once gordum bir mesajini koyden gelen seyler kokuyor yazmis yazik aslinda herseyin kendine has bir kokusu vardir ve o kokuyu almiyorsan sıkıntı buyuk demektir ama ona anlatamam bunu

konunun adı ne beni çok sever biz selam vereydim kendisineee

Amaaan her yasaktan nasıl haberim olsaydı neyse banlanirsam da bu hafta çiftliğe gidecem Allah'tan.oyle geçer zaman gayri
Yasak bir bize var herhalde.
Sosyal medyamı şikayet etsem, ülke ekonomisi kalkınır yahu.
İkametinde olan yok, denk gelmedim henüz

Ahhahhhaaa simdi hatirladim ya,limoncu diyordu annemden "düdüklü yemeyi" istedim yazmisti,hatta baya kafa yormustuk nedir o diye:))
Meger nohut fasulyeymis,ozellikle de yemeyi kismina takilmistik
Sen neden yapmiyorsun deyince "düdüklüm" yok demisti:))
Almadi bir fisslerr,ondan sulu yemek sevmiyor kiz,inanan inanmis ama benim su keskin hafizam unutmaz

Hadi ya o da çok kötüymüş, hem yeteceğini paylaşmıyor hem yaptığını beğenmiyor

Aaa inanmiyorum
Nasil bilmezsin,dünkü comezmisin
Nasil ya,limoncu bu ya,olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…