- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #4.541
Kararma yapmaz misir agdayla alsana canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kararma yapmaz misir agdayla alsana canim
evde bir adam varken bari su islerimi yapayimda cocuklada o ilgilensin benimde beynim bosalsin azicik diyeAnlamadım, kocan kirlettiği için mi, ona temiz olsun diye mi yoksa evde bir adam varken şu çocuğa baksın da ben işimi göreyim diye mi![]()
ben lazerden once yillarca sir ile aldim, lazer yuzumde pek ise yaramadi hala sirle aliyorum hic kararmadi neden karartsin, hatta evde sir agda kalmayinca cam sakiziyla bile aliyorum.Kararma yapmaz mi
Çam sakızı ağda da çok güzel olmuyo mu ya ben bı ara sırf yiyodumben lazerden once yillarca sir ile aldim, lazer yuzumde pek ise yaramadi hala sirle aliyorum hic kararmadi neden karartsin, hatta evde sir agda kalmayinca cam sakiziyla bile aliyorum.
boyle ufak tefek isleri evde yapmak cok kolay zaten bosa kuafore gitmeyi bekleme
yok onun tadina bakmadim hicÇam sakızı ağda da çok güzel olmuyo mu ya ben bı ara sırf yiyodumsenin cifle dişleri ciflemen gibi bir fiyasko ama
herkes ayni durumda sanirim karnimiz toksa gecinebiliyoruz gunlerine kaldikBen atanmadim çalışmıyorum eşim 6 bin küsur alıyor(nöbete ek ödeme)yaklaşık gecinebiliyirmuyuz çok şükür evet ama kredimiz var onu ödüyoruz zorluk cekiyoruz .
Aynen öyle gündelik paramız eridi , enflasyon yüzde 50-60 var ama sorarsan TÜİK 14 15 diye açıklar ki acikladida. Kasikla verip kepçeyle alıyorlar bacım .herkes ayni durumda sanirim karnimiz toksa gecinebiliyoruz gunlerine kaldik![]()
Allah hepimizin yardımcısi olsunEşime çalıştığı yerden yılbaşı hediyesi olarak 400 liralık a100 kartı vermiştiler. Alışveriş yaptık. Bu ay yiyecek parasının üstüne 100 lira daha koyup 500 liraya üstümüze kış için iki üç birşeyler aldık. Allah'u Teâlâ çocugu olanlara, işsiz olanlara yardım etsin.
Kıyafet almak bile lüks oldu sanırım bizim için :)
e böyle ne olacak peki, sonuç neye varacak yani?Aynen öyle gündelik paramız eridi , enflasyon yüzde 50-60 var ama sorarsan TÜİK 14 15 diye açıklar ki acikladida. Kasikla verip kepçeyle alıyorlar bacım .
Yorumda düzenleme yapılmıştıre böyle ne olacak peki, sonuç neye varacak yani?
mune uyardı bu konudaYeni ekonomi bakanımıza soralım diyecem de adamı tanımıyorum Berat Albayrak niye istifa etti acaba.
Siyaset yasaksa görmemiş gibi yapın konuşmayalım bu konuyu
Gerçi siyaset yapmıyorum ama banın sağı solu belli olmaz
Sonuc zengin daha zengin fakir zaten fakirdi , bizim gibi orta kesimde olduğu yerde sayacak cnme böyle ne olacak peki, sonuç neye varacak yani?
o limoncu evlere şenlik bir üyedir kocasını hiç beğenmez ama asla boşanmaz.altını çok sever şangır şangır takar ama aynı zamanda elit takılır sturbucks da kahve içer havasını atar .eğitimli değildir iş hayatı yoktur.dik bir üyedir tanırsın zamanlaBu limoncu ne ayak ya
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum
şu ürün pahalanmış şunu pahalıya aldık faturam şu geldi çocuğun ani şu masrafı çıktı gibi günlük hayata dair yorumlar yasak değil ama hükümeti sistemi eleştirmek yasakYorumda düzenleme yapılmıştır
---konunun yasak olduğunu bilmiyordum
Kocası aşçı, kp evinde oturuyordu.Bu limoncu ne ayak ya
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum
Olduğumuz yerde saysak bayram yaparız bence...Sonuc zengin daha zengin fakir zaten fakirdi , bizim gibi orta kesimde olduğu yerde sayacak cnm![]()
site bilenziği altını onun sayesinde öğrendi.gurudur bu konudaKocası aşçı, kp evinde oturuyordu.
Ama yurtdışında yaşama hayali vardı.
Kocacığı çalışırken o lüks lüks english home dan alışveriş yaparmış, hiç ona göre değilmiş yaşadığı hayat.
Ben onun yalancısıyım, kendi beyanları bunlar![]()