• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Anlamadım, kocan kirlettiği için mi, ona temiz olsun diye mi yoksa evde bir adam varken şu çocuğa baksın da ben işimi göreyim diye mi😂
evde bir adam varken bari su islerimi yapayimda cocuklada o ilgilensin benimde beynim bosalsin azicik diye 😂😂
4 gun tatil evde geciyor malum 😟

Kararma yapmaz mi
ben lazerden once yillarca sir ile aldim, lazer yuzumde pek ise yaramadi hala sirle aliyorum hic kararmadi neden karartsin, hatta evde sir agda kalmayinca cam sakiziyla bile aliyorum.
boyle ufak tefek isleri evde yapmak cok kolay zaten bosa kuafore gitmeyi bekleme

ben lazerden once yillarca sir ile aldim, lazer yuzumde pek ise yaramadi hala sirle aliyorum hic kararmadi neden karartsin, hatta evde sir agda kalmayinca cam sakiziyla bile aliyorum.
boyle ufak tefek isleri evde yapmak cok kolay zaten bosa kuafore gitmeyi bekleme
Çam sakızı ağda da çok güzel olmuyo mu ya ben bı ara sırf yiyodum :D senin cifle dişleri ciflemen gibi bir fiyasko ama

Ben atanmadim çalışmıyorum eşim 6 bin küsur alıyor(nöbete ek ödeme)yaklaşık gecinebiliyirmuyuz çok şükür evet ama kredimiz var onu ödüyoruz zorluk cekiyoruz .

Ben atanmadim çalışmıyorum eşim 6 bin küsur alıyor(nöbete ek ödeme)yaklaşık gecinebiliyirmuyuz çok şükür evet ama kredimiz var onu ödüyoruz zorluk cekiyoruz .
herkes ayni durumda sanirim karnimiz toksa gecinebiliyoruz gunlerine kaldik 😟

Eşime çalıştığı yerden yılbaşı hediyesi olarak 400 liralık a100 kartı vermiştiler. Alışveriş yaptık. Bu ay yiyecek parasının üstüne 100 lira daha koyup 500 liraya üstümüze kış için iki üç birşeyler aldık. Allah'u Teâlâ çocugu olanlara, işsiz olanlara yardım etsin.
Kıyafet almak bile lüks oldu sanırım bizim için :)

Eşime çalıştığı yerden yılbaşı hediyesi olarak 400 liralık a100 kartı vermiştiler. Alışveriş yaptık. Bu ay yiyecek parasının üstüne 100 lira daha koyup 500 liraya üstümüze kış için iki üç birşeyler aldık. Allah'u Teâlâ çocugu olanlara, işsiz olanlara yardım etsin.
Kıyafet almak bile lüks oldu sanırım bizim için :)
Allah hepimizin yardımcısi olsun

Bu limoncu ne ayak ya😄😄
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış 😄😄
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de 🤣🤣
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum

Bu limoncu ne ayak ya😄😄
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış 😄😄
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de 🤣🤣
o limoncu evlere şenlik bir üyedir kocasını hiç beğenmez ama asla boşanmaz.altını çok sever şangır şangır takar ama aynı zamanda elit takılır sturbucks da kahve içer havasını atar .eğitimli değildir iş hayatı yoktur.dik bir üyedir tanırsın zamanla :rolleyes:

Bu limoncu ne ayak ya😄😄
Kocası aşçı, kp evinde oturuyordu.
Ama yurtdışında yaşama hayali vardı.
Kocacığı çalışırken o lüks lüks english home dan alışveriş yaparmış, hiç ona göre değilmiş yaşadığı hayat.

Ben onun yalancısıyım, kendi beyanları bunlar 😂

Kocası aşçı, kp evinde oturuyordu.
Ama yurtdışında yaşama hayali vardı.
Kocacığı çalışırken o lüks lüks english home dan alışveriş yaparmış, hiç ona göre değilmiş yaşadığı hayat.

Ben onun yalancısıyım, kendi beyanları bunlar 😂
site bilenziği altını onun sayesinde öğrendi.gurudur bu konuda

Back