- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.561
Ki elestirmedim bile . Ona rağmen fişlenebiliyoruzşu ürün pahalanmış şunu pahalıya aldık faturam şu geldi çocuğun ani şu masrafı çıktı gibi günlük hayata dair yorumlar yasak değil ama hükümeti sistemi eleştirmek yasak
Ooo dedikodu varo limoncu evlere şenlik bir üyedir kocasını hiç beğenmez ama asla boşanmaz.altını çok sever şangır şangır takar ama aynı zamanda elit takılır sturbucks da kahve içer havasını atar .eğitimli değildir iş hayatı yoktur.dik bir üyedir tanırsın zamanla
ne dedikodusu limoncuyu her üye tanır burada. konularında banlanma rekorları kırılmıştır daimaOoo dedikodu var
Yok, burası siyaset topiği değil o sebeple yasak.Ki elestirmedim bile . Ona rağmen fişlenebiliyoruz
Düşünce özgürlüğü gerçekten....
Evi tadilat yaptırmak yerine o paraları bilezik yapmamış mıydısite bilenziği altını onun sayesinde öğrendi.gurudur bu konuda
sitenin dışında gözlemleyen gözler olarak düşündümdu ben .Yok, burası siyaset topiği değil o sebeple yasak.
Yeni üyelik açmıştır belkibenim tereliye nerelerde uzun zamandır konu açmadııı .hamile kaldı elini sahalardan çekti galibaaa.
Esi.de ascimiymis,aha da simdi ogrendim:))Bu limoncu ne ayak ya
Sulu yemek avammış, yoğurt tarhana köylü işiymiş kokuyormuş. Sulu yemek yiyenler esnaf yemeği yapıyormuş. O daha elegan yemekler yaparmış
Herkez yazan insanın köylüler diye aşağılaması da ayrı saçmalık. Tepki gösterince bana tatlım matlım diye yazdı bir de
Meşhur fln mı bu ya yeni sayılan biri olunca bilemiyorum
oldugumuz yerde sayacaksak oda biseydirSonuc zengin daha zengin fakir zaten fakirdi , bizim gibi orta kesimde olduğu yerde sayacak cnm
Geriye düşüyoruz demi.Olduğumuz yerde saysak bayram yaparız bence...
english home luksmuymusKocası aşçı, kp evinde oturuyordu.
Ama yurtdışında yaşama hayali vardı.
Kocacığı çalışırken o lüks lüks english home dan alışveriş yaparmış, hiç ona göre değilmiş yaşadığı hayat.
Ben onun yalancısıyım, kendi beyanları bunlar
sitenin dışımi bu çok masumcasitenin dışında gözlemleyen gözler olarak düşündümdu ben .
Dış minnaklar gibi
Öyle diyordu, tarzı oymuşenglish home luksmuymus
tereliyenin yeni nicki banabenigeriver bazen gelir konu acarbenim tereliye nerelerde uzun zamandır konu açmadııı .hamile kaldı elini sahalardan çekti galibaaa.
Ebet masumum ve mağdurumsitenin dışımi bu çok masumca
valla baya magdursunEbet masumum ve mağdurum
bliyorum bilmem mi beni hiç sevmiyor amatereliyenin yeni nicki banabenigeriver bazen gelir konu acar
Amaaan her yasaktan nasıl haberim olsaydıvalla baya magdursunceyceyde alintilamis silsen ne silmesen ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?