- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #3.661
Çüşş, hiç yoksa 60 bin nüfus var burada neyi gizliyorsune bir de aadres yazayımmm .sülememmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çüşş, hiç yoksa 60 bin nüfus var burada neyi gizliyorsune bir de aadres yazayımmm .sülememmmmmm
Ciddimisin? allahım nasıl bir zenginliktir bu , bizde isterizher gün brokoli ve eti karam ıslak kek yiyor.zengin tabi kii
boyuu posumu da yazdım tanınırım neme lazımmmÇüşş, hiç yoksa 60 bin nüfus var burada neyi gizliyorsun
Hergün brokoli ve ıslak kek yiyen güzel ve zengin Züleyha bumu yoksa ?
şu gözlere bak tü tü tüüü maşallah
Yok yavrum, senin tipten de çok.boyuu posumu da yazdım tanınırım neme lazımmm
Nas Felak okursanız seviniriz Rabbim nazardan saklasın amin.
okuldan yukardayımm derim sadeceeeeeYok yavrum, senin tipten de çok.
Her gördüğüm hatuna ‘acaba’ diye bakıyorum artık
Ciddi soruyorum ümitköy mü yaşamkent mi?
Okumaz olurmuyuz. Allah o güzel kem gözlerine nazar değdirmesinNas Felak okursanız seviniriz Rabbim nazardan saklasın amin.
hem artık ikinize de gelmekten vazgeçtim en iyi arkadaşım hadi bea oldu.çünkü onun yaşadığı yerde aşı var aşııııııı hemi de en kalitelisiiiYok yavrum, senin tipten de çok.
Her gördüğüm hatuna ‘acaba’ diye bakıyorum artık
Ciddi soruyorum ümitköy mü yaşamkent mi?
gördün mü vallahi hepimizden güzellllOkumaz olurmuyuz. Allah o güzel kem gözlerine nazar değdirmesin
Amin teşekkür ederiz ablasıOkumaz olurmuyuz. Allah o güzel kem gözlerine nazar değdirmesin
Nasıl ya, nereye göre yukarıokuldan yukardayımm derim sadeceeeee
7 aylıkBu arada Kaç aylık Züleyha ?
Aşı Türkiye’de olsa hemen başkasına transfer olursun sen ?hem artık ikinize de gelmekten vazgeçtim en iyi arkadaşım hadi bea oldu.çünkü onun yaşadığı yerde aşı var aşııııııı hemi de en kalitelisiii
Bayıldımgördün mü vallahi hepimizden güzellll