• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yukardaki alıntını silsene kadın :KK70: :KK70:
bugün aynı anda bir odada canlı ders salonda da gene zoom dan iş toplantısı vardı.eşim de kızım da sessiz olll dedi durdu.dayanamadım termosa kahve yaptım indim aşağı arabama bindim müzik açtım kahve içip keyif yapacaktım sözde.10 dakika arayla 2 komşum aradı.neden arabadaymışım bir derdim mi varmış eşimle mi kavga etmişim kendilerine gelip ayrı oda da oturabilirmişim bla bla.söylene söylene arabadan indim gene eve çıktım vurdum kafayı uyudummmm.dedikodu istiyorsan koşş bizim apartmanaaaaa :KK70:

Niye ayrıldınız özel değilse
Aslında biz zaten boşanmıştık yıllar önce . Ama çocuklar büyüdükçe babalarını özlediğini farkettim . Tabi ozamanlar babaları bana kızgın olduğu için çocuklarla görüsmeme kararı almıştı. Bende çocukların daha üzülmelerini istemedim ve tekrar deneme kararı aldık . Sonra benim en küçük çocuk oldu ama biz bazı seyleri düzeltmekteyse dahada kötü hale getirdik . Aramızdaki sevgi ve saygı tamamen kayboldu.
Son 2 sene evde sanki ev arkadaşı gibiydik , tabi sürekli kavga eden ev arkadaşları . Ani bir kararla hemen ev tutup yerleştim. Kendisi hala beni sevdiğini söylüyor ama ben buna inanmıyorum. Ve aynı hatayı tekrarlamamakta kararlıyım.

Aslında biz zaten boşanmıştık yıllar önce . Ama çocuklar büyüdükçe babalarını özlediğini farkettim . Tabi ozamanlar babaları bana kızgın olduğu için çocuklarla görüsmeme kararı almıştı. Bende çocukların daha üzülmelerini istemedim ve tekrar deneme kararı aldık . Sonra benim en küçük çocuk oldu ama biz bazı seyleri düzeltmekteyse dahada kötü hale getirdik . Aramızdaki sevgi ve saygı tamamen kayboldu.
Son 2 sene evde sanki ev arkadaşı gibiydik , tabi sürekli kavga eden ev arkadaşları . Ani bir kararla hemen ev tutup yerleştim. Kendisi hala beni sevdiğini söylüyor ama ben buna inanmıyorum. Ve aynı hatayı tekrarlamamakta kararlıyım.
Ay erkek milleti. Anne asla babaya küsüp evlatlarını silmiyor ama cibiliyetsiz herifler hemen vazgeçebiliyor çocuklardan.

hayırlısı olsun.ben de babasız büyüdüm gene onların babaları yanında.dramatize etmeden sen de mutlu ol çocuklarda.büyür giderler

bugün aynı anda bir odada canlı ders salonda da gene zoom dan iş toplantısı vardı.eşim de kızım da sessiz olll dedi durdu.dayanamadım termosa kahve yaptım indim aşağı arabama bindim müzik açtım kahve içip keyif yapacaktım sözde.10 dakika arayla 2 komşum aradı.neden arabadaymışım bir derdim mi varmış eşimle mi kavga etmişim kendilerine gelip ayrı oda da oturabilirmişim bla bla.söylene söylene arabadan indim gene eve çıktım vurdum kafayı uyudummmm.dedikodu istiyorsan koşş bizim apartmanaaaaa :KK70:
Ay yok artık şaka gibi

22 gün oldu 3 ay kullanmak gerekiyormuş biraz parladı gibi yüzüm.ama tırnaklarım jet hızıyla uzuyor nedense
Collegen tırnakları da çok çabuk uzatır . Kırılmalarıda azaltır , farkedeceksin. Bende kullanayım ozaman bakalım farkedecekmi. Aslında çok yorgun görünüyorum. Göz altlarım çukurlaşmış sanki , sürekli uyuklar gibiyim .
yok içerde oturuyorrr:KK70:site kadınları yüzünden düşman oldummm:KK53:
hay allah iyiliğini versin😂😂 adamın ne sucu var , diğer kocalar kötüyse 😂😂

hayırlısı olsun.ben de babasız büyüdüm gene onların babaları yanında.dramatize etmeden sen de mutlu ol çocuklarda.büyür giderler
Çok mutlular şimdi. Hergün hem benimle hemde babalarıyla görüşme imkanları var . Zaten yakın oturuyoruz , hatta martta dahada yakına taşınıyorum. Şimdilik arkadaş gibiyiz , bakalım kuralları bozmazsa ...

Can sıkıntısı işte , millet vakit geçirecek olay arıyor

geçenki konudaki kadın fake miydi takip edemedim ama şu yarı türkçe yarı ingilizce konuşan sözde sağlıkçı kadın
Sanırım fake ti. Zira oda banlandı. Zaten konuşmaları çok yapmacıktı . Ayrıca Türkiye’de hastanede iş bulma konusu bana pek inandırıcı gelmedi. İş konusmus olsa bile hastane peşin farazi maaş anlaması yapmaz .

Sanırım fake ti. Zira oda banlandı. Zaten konuşmaları çok yapmacıktı . Ayrıca Türkiye’de hastanede iş bulma konusu bana pek inandırıcı gelmedi. İş konusmus olsa bile hastane peşin farazi maaş anlaması yapmaz .
ama diğer doktor onla konuştuğunu söyledi özelden.o zaman ikisi demi fake :KK70:

ama diğer doktor onla konuştuğunu söyledi özelden.o zaman ikisi demi fake :KK70:
Onu bilmiyorum ama diyelimki kız gerçekten uk da yasıyor ama hesap fake. Diğer doktor olanda onu arıyor. Fake olan çok kolay numara yapabilir. Türkiyede bana bile bazen yabancıymışım gibi davranıyorlar . Örnegin biri bişey diyor benimde işime gelmezse cevap vermiyorum. Sonra Karşımdaki aaa bu yabancıymış diyor 😂. Zaten hemen diyalektimden belli oluyor yurtdısında yaşadığım .

Vuramiyorsun canim:)
O minicik cocugun bir yaramazlik yaptiysa,ellerine bari vurabilirim saniyorsun,kizmis gorunmeye calisiyorsun,ellerini tutuyorsun,bakiyorsun gamzecikli gamzecikli minicik pembe eller,zorla takindigin ofke cam kiriklari gibi dagiliyor,icinden pamukseker gibi bir bulut yukseliyor,o minicik elleri opuyorsun :KK68:
Ama birsey denilmeyecek mi,elbette denilecek,ciddi bir duruşla konusurum,kesin ifadelerle,bu kucuklerken de boyleydi,simdi de.
Cocuklara oyuncak ettirmem kendimi.

Esim yumusak bir sesle alttan ala ala konusur(tepesi attiysa başka:-) )
Derim ki karsina al,ciddi konus,bir seye tepkili oldugunu anlasin.
O,boyle yapinca cocuklarin onu daha cok sevecegini saniyor,oysa kuralci olan benken herseyi benimle paylasir,fikir danisir,ve sevdiklerini dile getirirler:))
Ele bile olsa vurmak,orada kalmaz canim,eminim ki doz gitgide yukselir,hele film delisi ve diger arkadaslarin bebeler daha ne ki,ergenligi var bu işin,o yasta ele vursam,bu yasta kafalarini kirmak bile kesmezdi beni:KK70:
Nickin harika

Back