- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
- #3.621
İyice dedikoducu teyze oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde mi ex oldu yoksa ? Niye erkek düşmanı oldun ?şu sitede takıla takıla erkek düşmanı oldummm.topunun.............
bugün aynı anda bir odada canlı ders salonda da gene zoom dan iş toplantısı vardı.eşim de kızım da sessiz olll dedi durdu.dayanamadım termosa kahve yaptım indim aşağı arabama bindim müzik açtım kahve içip keyif yapacaktım sözde.10 dakika arayla 2 komşum aradı.neden arabadaymışım bir derdim mi varmış eşimle mi kavga etmişim kendilerine gelip ayrı oda da oturabilirmişim bla bla.söylene söylene arabadan indim gene eve çıktım vurdum kafayı uyudummmm.dedikodu istiyorsan koşş bizim apartmanaaaaaYukardaki alıntını silsene kadın
yok içerde oturuyorrrsite kadınları yüzünden düşman oldummmSeninde mi ex oldu yoksa ? Niye erkek düşmanı oldun ?
22 gün oldu 3 ay kullanmak gerekiyormuş biraz parladı gibi yüzüm.ama tırnaklarım jet hızıyla uzuyor nedenseEhh cokta ucuz sayılmaz . İşe yarıyormu ?
bizden başka kimin var gitmeeeeeBen de bir daha buraya girmem hıh
Aslında biz zaten boşanmıştık yıllar önce . Ama çocuklar büyüdükçe babalarını özlediğini farkettim . Tabi ozamanlar babaları bana kızgın olduğu için çocuklarla görüsmeme kararı almıştı. Bende çocukların daha üzülmelerini istemedim ve tekrar deneme kararı aldık . Sonra benim en küçük çocuk oldu ama biz bazı seyleri düzeltmekteyse dahada kötü hale getirdik . Aramızdaki sevgi ve saygı tamamen kayboldu.Niye ayrıldınız özel değilse
Ay erkek milleti. Anne asla babaya küsüp evlatlarını silmiyor ama cibiliyetsiz herifler hemen vazgeçebiliyor çocuklardan.Aslında biz zaten boşanmıştık yıllar önce . Ama çocuklar büyüdükçe babalarını özlediğini farkettim . Tabi ozamanlar babaları bana kızgın olduğu için çocuklarla görüsmeme kararı almıştı. Bende çocukların daha üzülmelerini istemedim ve tekrar deneme kararı aldık . Sonra benim en küçük çocuk oldu ama biz bazı seyleri düzeltmekteyse dahada kötü hale getirdik . Aramızdaki sevgi ve saygı tamamen kayboldu.
Son 2 sene evde sanki ev arkadaşı gibiydik , tabi sürekli kavga eden ev arkadaşları . Ani bir kararla hemen ev tutup yerleştim. Kendisi hala beni sevdiğini söylüyor ama ben buna inanmıyorum. Ve aynı hatayı tekrarlamamakta kararlıyım.
hayırlısı olsun.ben de babasız büyüdüm gene onların babaları yanında.dramatize etmeden sen de mutlu ol çocuklarda.büyür giderlerAslında biz zaten boşanmıştık yıllar önce . Ama çocuklar büyüdükçe babalarını özlediğini farkettim . Tabi ozamanlar babaları bana kızgın olduğu için çocuklarla görüsmeme kararı almıştı. Bende çocukların daha üzülmelerini istemedim ve tekrar deneme kararı aldık . Sonra benim en küçük çocuk oldu ama biz bazı seyleri düzeltmekteyse dahada kötü hale getirdik . Aramızdaki sevgi ve saygı tamamen kayboldu.
Son 2 sene evde sanki ev arkadaşı gibiydik , tabi sürekli kavga eden ev arkadaşları . Ani bir kararla hemen ev tutup yerleştim. Kendisi hala beni sevdiğini söylüyor ama ben buna inanmıyorum. Ve aynı hatayı tekrarlamamakta kararlıyım.
Ay yok artık şaka gibibugün aynı anda bir odada canlı ders salonda da gene zoom dan iş toplantısı vardı.eşim de kızım da sessiz olll dedi durdu.dayanamadım termosa kahve yaptım indim aşağı arabama bindim müzik açtım kahve içip keyif yapacaktım sözde.10 dakika arayla 2 komşum aradı.neden arabadaymışım bir derdim mi varmış eşimle mi kavga etmişim kendilerine gelip ayrı oda da oturabilirmişim bla bla.söylene söylene arabadan indim gene eve çıktım vurdum kafayı uyudummmm.dedikodu istiyorsan koşş bizim apartmanaaaaa
Collegen tırnakları da çok çabuk uzatır . Kırılmalarıda azaltır , farkedeceksin. Bende kullanayım ozaman bakalım farkedecekmi. Aslında çok yorgun görünüyorum. Göz altlarım çukurlaşmış sanki , sürekli uyuklar gibiyim .22 gün oldu 3 ay kullanmak gerekiyormuş biraz parladı gibi yüzüm.ama tırnaklarım jet hızıyla uzuyor nedense
hay allah iyiliğini versin adamın ne sucu var , diğer kocalar kötüyseyok içerde oturuyorrrsite kadınları yüzünden düşman oldummm
Çok mutlular şimdi. Hergün hem benimle hemde babalarıyla görüşme imkanları var . Zaten yakın oturuyoruz , hatta martta dahada yakına taşınıyorum. Şimdilik arkadaş gibiyiz , bakalım kuralları bozmazsa ...hayırlısı olsun.ben de babasız büyüdüm gene onların babaları yanında.dramatize etmeden sen de mutlu ol çocuklarda.büyür giderler
Ozamanlar sanırım oda hala olgunlaşmamıştı . Şimdi daha mantıklı düşünmeye başladı .Ay erkek milleti. Anne asla babaya küsüp evlatlarını silmiyor ama cibiliyetsiz herifler hemen vazgeçebiliyor çocuklardan.
Can sıkıntısı işte , millet vakit geçirecek olay arıyorbugün aynı anda bir odada canlı ders salonda da gene zoom dan iş toplantısı vardı.eşim de kızım da sessiz olll dedi durdu.dayanamadım termosa kahve yaptım indim aşağı arabama bindim müzik açtım kahve içip keyif yapacaktım sözde.10 dakika arayla 2 komşum aradı.neden arabadaymışım bir derdim mi varmış eşimle mi kavga etmişim kendilerine gelip ayrı oda da oturabilirmişim bla bla.söylene söylene arabadan indim gene eve çıktım vurdum kafayı uyudummmm.dedikodu istiyorsan koşş bizim apartmanaaaaa
geçenki konudaki kadın fake miydi takip edemedim ama şu yarı türkçe yarı ingilizce konuşan sözde sağlıkçı kadınCan sıkıntısı işte , millet vakit geçirecek olay arıyor
Sanırım fake ti. Zira oda banlandı. Zaten konuşmaları çok yapmacıktı . Ayrıca Türkiye’de hastanede iş bulma konusu bana pek inandırıcı gelmedi. İş konusmus olsa bile hastane peşin farazi maaş anlaması yapmaz .geçenki konudaki kadın fake miydi takip edemedim ama şu yarı türkçe yarı ingilizce konuşan sözde sağlıkçı kadın
ama diğer doktor onla konuştuğunu söyledi özelden.o zaman ikisi demi fakeSanırım fake ti. Zira oda banlandı. Zaten konuşmaları çok yapmacıktı . Ayrıca Türkiye’de hastanede iş bulma konusu bana pek inandırıcı gelmedi. İş konusmus olsa bile hastane peşin farazi maaş anlaması yapmaz .
Onu bilmiyorum ama diyelimki kız gerçekten uk da yasıyor ama hesap fake. Diğer doktor olanda onu arıyor. Fake olan çok kolay numara yapabilir. Türkiyede bana bile bazen yabancıymışım gibi davranıyorlar . Örnegin biri bişey diyor benimde işime gelmezse cevap vermiyorum. Sonra Karşımdaki aaa bu yabancıymış diyor . Zaten hemen diyalektimden belli oluyor yurtdısında yaşadığım .ama diğer doktor onla konuştuğunu söyledi özelden.o zaman ikisi demi fake
Nickin harikaVuramiyorsun canim:)
O minicik cocugun bir yaramazlik yaptiysa,ellerine bari vurabilirim saniyorsun,kizmis gorunmeye calisiyorsun,ellerini tutuyorsun,bakiyorsun gamzecikli gamzecikli minicik pembe eller,zorla takindigin ofke cam kiriklari gibi dagiliyor,icinden pamukseker gibi bir bulut yukseliyor,o minicik elleri opuyorsun
Ama birsey denilmeyecek mi,elbette denilecek,ciddi bir duruşla konusurum,kesin ifadelerle,bu kucuklerken de boyleydi,simdi de.
Cocuklara oyuncak ettirmem kendimi.
Esim yumusak bir sesle alttan ala ala konusur(tepesi attiysa başka )
Derim ki karsina al,ciddi konus,bir seye tepkili oldugunu anlasin.
O,boyle yapinca cocuklarin onu daha cok sevecegini saniyor,oysa kuralci olan benken herseyi benimle paylasir,fikir danisir,ve sevdiklerini dile getirirler:))
Ele bile olsa vurmak,orada kalmaz canim,eminim ki doz gitgide yukselir,hele film delisi ve diger arkadaslarin bebeler daha ne ki,ergenligi var bu işin,o yasta ele vursam,bu yasta kafalarini kirmak bile kesmezdi beni