• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Pfrizer açıkladı valla onların yalancısıyım, tr ye yetecek kadar ürettik, depolarımızdadır dediler.
Zaten az gelişmiş ülkeler için de 100 milyon doz aşıyı ayrıca üretmişler.
O aşılar işe yaramıyor artık mutasyon geçirmiş virüs daha hızlı bulaş oluyormuş. Soksunlar burunlarına aşılarını. Avrupa nın bağzı ülkelerine geçiçi olarak kapılarımızı kapattık ama geçiçi olarak 🤣

O aşılar işe yaramıyor artık mutasyon geçirmiş virüs daha hızlı bulaş oluyormuş. Soksunlar burunlarına aşılarını. Avrupa nın bağzı ülkelerine geçiçi olarak kapılarımızı kapattık ama geçiçi olarak 🤣
deme öyle tek umudum o aşılar .gönüllü bile olmayı düşündümde serum şırınga ederler şansıma diye vazgeçtim :KK53:

Aşı etkisiz olmayacak diye açıklama yaptı bilim insanları ve doktorlar.
Ben de etkisiz olacağını düşündüm ama bür konuda bana da bunu anlattılar vs.

Ben niye farklı isim verildi virüse bunu anlamadım, sadece bulaşma hızı artmışsa böyle farklı adlandırılacak basit mi yani...

Aşı etkisiz olmayacak diye açıklama yaptı bilim insanları ve doktorlar.
Ben de etkisiz olacağını düşündüm ama bür konuda bana da bunu anlattılar vs.

Ben niye farklı isim verildi virüse bunu anlamadım, sadece bulaşma hızı artmışsa böyle farklı adlandırılacak basit mi yani...
İnsallah bakalım bir an önce aşılar gelsede başlasa vallahi bıktım artık ben annemi 1 yıldır görmüyorum 🙄

İnsallah bakalım bir an önce aşılar gelsede başlasa vallahi bıktım artık ben annemi 1 yıldır görmüyorum 🙄
Sıra bize ne zaman gelir meçhul tabi.
20 milyon sanırım aşılanamıyor zaten, yaşlı kronik hastalar ve sağlık çalışanları ilk sırada, böyle böyle yazı bulur bence.

Ayol başlatırız bir kampanya haydi el ele diye, zor bir şey mi, yapmadık mı daha önce😂
Pamuk eller cebe...

ona da razıyım. aşı için rus ruleti bile oynarımmmm :KK70:
😂 😂 😂 Onca vergi hunharca yok ediliyor saçma sapan insanların cebine giriyor kendi aşımızı kendimiz alacağız çok saçma. 2021 daha zorlu geçecek gibi geliyor bana

Back