- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #3.681
çok sadık ve fedakar arkadaşımdır.ama pandemi beni bozdu aşı için herşeyi yaparımmmmmAşı Türkiye’de olsa hemen başkasına transfer olursun sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sadık ve fedakar arkadaşımdır.ama pandemi beni bozdu aşı için herşeyi yaparımmmmmAşı Türkiye’de olsa hemen başkasına transfer olursun sen ?
Çekiniyor herhalde hısım akraba anlar diyeNasıl ya, nereye göre yukarı
Okul en tepe eğer rakımdan bahsediyorsak
Ne bu gizlilik ayol, koca kaç binlik semt.
Semtle ifşalanma olmaz.
Bizim ülkeye yetecek kadar depo edilmiş, bugün açıkladı prof beyefendi.Aşı Türkiye’de olsa hemen başkasına transfer olursun sen ?
Belli belli . Baksana daha Aşı çıkmadan kafalar iyice bulanmışçok sadık ve fedakar arkadaşımdır.ama pandemi beni bozdu aşı için herşeyi yaparımmmmm
Neyi depolamışlar?Bizim ülkeye yetecek kadar depo edilmiş, bugün açıkladı prof beyefendi.
sen niye o zaman yılbaşı ağacının resmini koymadınnn .ağaçtan kimlik tespiti mi yapılıyor ayolllNasıl ya, nereye göre yukarı
Okul en tepe eğer rakımdan bahsediyorsak
Ne bu gizlilik ayol, koca kaç binlik semt.
Semtle ifşalanma olmaz.
Ahahaha, kgb ajanı gibi saklıyor kendiniÇekiniyor herhalde hısım akraba anlar diye
Desene artık Ceyceyin favorisi değilimBizim ülkeye yetecek kadar depo edilmiş, bugün açıkladı prof beyefendi.
hısım akraba şu siteye yazdıklarımdan beni çoktan tanımıştırr zatennnÇekiniyor herhalde hısım akraba anlar diye
Nazar edersin diye, hemüde gizli zenginliğim belli olursen niye o zaman yılbaşı ağacının resmini koymadınnn .ağaçtan kimlik tespiti mi yapılıyor ayolll
yok tatile ihtiyacım var pasaportumda hazır .hala en favori arkadaşımsınnnDesene artık Ceyceyin favorisi değilim
Aşıyı canım.Neyi depolamışlar?
yeminle fakirim yahuuu .ama aramızda maldivlerde balayı yapanlar olabilerrrrrrrrNazar edersin diye, hemüde gizli zenginliğim belli olur
Sjshshsh
Gel bari beklerim . Gelirken eli boş gelme ama , bolca tulum peyniri getiryok tatile ihtiyacım var pasaportumda hazır .hala en favori arkadaşımsınnn
Ne zaman be? Bize aşı gelmiş mi? Demişlerdi 50 milyon doz gelecek diye ama yeterli değil ki o aşı 2 kere yapılıyordu birde veya 3Aşıyı canım.
Pfrizer açıkladı valla onların yalancısıyım, tr ye yetecek kadar ürettik, depolarımızdadır dediler.Ne zaman be? Bize aşı gelmiş mi? Demişlerdi 50 milyon doz gelecek diye ama yeterli değil ki o aşı 2 kere yapılıyordu birde veya 3
Biraz borç isterim ozamanneyse 31 aralığa kadar tam 85 tl m var ama 50 sini artıracağım gelecek aya devir.heyttt be tutumluluk abidesiyimmm