• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yarın ne giysem diye düşünüp şıkıdım şıkıdım giyinip güzelce ruj sürüp (covidden beri hiç süremedim) saçlarımı savurup totomu sallaya sallaya gezmek... allahım...:cry::cry:
benim kıyafetler etiketleriyle duruyorrr.makyaj malzemelerimin de son kullanma tarihleri geçmiştir belki de hiç bakmadımm:kızgın:

Bende en çok arada bir bilet alıp Türkiye’ye arkadaşlarımla kaçamak yapmayı özledim. Ne güzel günlermiş kıymetini bilememişim 🥺
Balayına gidicektik şimdi kapının önüne bile çıkamıyorum.... yakarsa dünyayı garipler yakar :cry: :cry: Türkiye’ye arada bir gelmek... sen bu dünyada cenneti yaşıyorsun dostum

bir mayo bir de bikini aldım ck indiriminden etiketleriyle kaldırdım bu yaz da deniz yüzü göremezsem satacağımmm gözüm görmesinn diyee:KK70:
Ck mayo mu... işte onları alacak kadar zengin olamadım.... mayoları kışın alıyorum ucuz diye ahdhdjdjdj

Balayına gidicektik şimdi kapının önüne bile çıkamıyorum.... yakarsa dünyayı garipler yakar :cry: :cry: Türkiye’ye arada bir gelmek... sen bu dünyada cenneti yaşıyorsun dostum
Sağlık olsun. Daha balayı yapacak çok fırsatınız olucak. Allahım şu başımızdaki bela bitsin bir an önce ...

benim kıyafetler etiketleriyle duruyorrr.makyaj malzemelerimin de son kullanma tarihleri geçmiştir belki de hiç bakmadımm:kızgın:
Ya çok değil geçen seneki halime bakıyorum bide şimdikine ... gerçi bakamıyorum , kendime bile bakmak istemiyorum. Bir senede bu kadarmı çöker insan 🙈

Back