Ben kızarım gerekirse ellerine vururum deyince kıyameti kopariyorlar da çocuğa şiddet olur mu anne ol seni gorcem öyle olmuyo o iş diye.
Niye yani ellerine de vuramayacak miyiz.elimize sopayı alıp çocuğa giriselim demiyorum zaten
Vuramiyorsun canim:)
O minicik cocugun bir yaramazlik yaptiysa,ellerine bari vurabilirim saniyorsun,kizmis gorunmeye calisiyorsun,ellerini tutuyorsun,bakiyorsun gamzecikli gamzecikli minicik pembe eller,zorla takindigin ofke cam kiriklari gibi dagiliyor,icinden pamukseker gibi bir bulut yukseliyor,o minicik elleri opuyorsun
Ama birsey denilmeyecek mi,elbette denilecek,ciddi bir duruşla konusurum,kesin ifadelerle,bu kucuklerken de boyleydi,simdi de.
Cocuklara oyuncak ettirmem kendimi.
Esim yumusak bir sesle alttan ala ala konusur(tepesi attiysa başka
)
Derim ki karsina al,ciddi konus,bir seye tepkili oldugunu anlasin.
O,boyle yapinca cocuklarin onu daha cok sevecegini saniyor,oysa kuralci olan benken herseyi benimle paylasir,fikir danisir,ve sevdiklerini dile getirirler:))
Ele bile olsa vurmak,orada kalmaz canim,eminim ki doz gitgide yukselir,hele film delisi ve diger arkadaslarin bebeler daha ne ki,ergenligi var bu işin,o yasta ele vursam,bu yasta kafalarini kirmak bile kesmezdi beni