• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

sana bir şey soracağım.ben 22 gündür şase şeklinde kolajen kullanıyorum.60 günlük kür daha kullanmam gerekiyormuş en iyi etki için sonra 9 ay ara gene 3 ay kolajen.gerçekten fayda görürmüyüm yoksa boşa mı uğraşıyorum.ama şimdiden cildim daha parlak ve nemli geliyor bana belki de psikolojiktir.bu konuda bilgin var mı?
Onu ben de uygulayacağım ya ama o düzene kendimi bir türlü ayarlayamadım düzen gerektiriyor bence kesinlikle fayda görürsün zaten ben yüze sürme etme olayına inanmıyorum ne varsa ağız yoluyla almakta var o yüzden cildimi sadecee himalaya köpükle siler üstüne klinik krem sürerim başka da cilt bakımı yapmam çünkü işe yaradığına inanmıyorum sen devam tam gaz

Onu ben de uygulayacağım ya ama o düzene kendimi bir türlü ayarlayamadım düzen gerektiriyor bence kesinlikle fayda görürsün zaten ben yüze sürme etme olayına inanmıyorum ne varsa ağız yoluyla almakta var o yüzden cildimi sadecee himalaya köpükle siler üstüne klinik krem sürerim başka da cilt bakımı yapmam çünkü işe yaradığına inanmıyorum sen devam tam gaz
ok devam edeyim o zaman.estetik ameliyat sevmiyorumm.pandemi bitince mecbur dolgu yapılacak alnıma o kadar.geçen tv de bir hemşire vardı zaten dudak kaş yanak estetikliydi.bir de badem göz merakına düşmüş.sahte uzman yaralar içinde bırakmış kadın korkunç görünüyordu belki izlemişsndir

ok devam edeyim o zaman.estetik ameliyat sevmiyorumm.pandemi bitince mecbur dolgu yapılacak alnıma o kadar.geçen tv de bir hemşire vardı zaten dudak kaş yanak estetikliydi.bir de badem göz merakına düşmüş.sahte uzman yaralar içinde bırakmış kadın korkunç görünüyordu belki izlemişsndir
Ben estetik sevmiyorum tek tiplik sevmiyorum bence herkesin yüzü güzel ufak dokunuşlar normal mesela düz çizgi dudağa hafif dolgu büyük kötü burna rinoplasti vs anlaşılır ama gözü çektirmek elmacık kemiği törpülemek çeneyi çıkarmak hiiiç benlik değil

Ben kızarım gerekirse ellerine vururum deyince kıyameti kopariyorlar da çocuğa şiddet olur mu anne ol seni gorcem öyle olmuyo o iş diye.

Niye yani ellerine de vuramayacak miyiz.elimize sopayı alıp çocuğa giriselim demiyorum zaten😂😂😂
Vuramiyorsun canim:)
O minicik cocugun bir yaramazlik yaptiysa,ellerine bari vurabilirim saniyorsun,kizmis gorunmeye calisiyorsun,ellerini tutuyorsun,bakiyorsun gamzecikli gamzecikli minicik pembe eller,zorla takindigin ofke cam kiriklari gibi dagiliyor,icinden pamukseker gibi bir bulut yukseliyor,o minicik elleri opuyorsun :KK68:
Ama birsey denilmeyecek mi,elbette denilecek,ciddi bir duruşla konusurum,kesin ifadelerle,bu kucuklerken de boyleydi,simdi de.
Cocuklara oyuncak ettirmem kendimi.

Esim yumusak bir sesle alttan ala ala konusur(tepesi attiysa başka:-) )
Derim ki karsina al,ciddi konus,bir seye tepkili oldugunu anlasin.
O,boyle yapinca cocuklarin onu daha cok sevecegini saniyor,oysa kuralci olan benken herseyi benimle paylasir,fikir danisir,ve sevdiklerini dile getirirler:))
Ele bile olsa vurmak,orada kalmaz canim,eminim ki doz gitgide yukselir,hele film delisi ve diger arkadaslarin bebeler daha ne ki,ergenligi var bu işin,o yasta ele vursam,bu yasta kafalarini kirmak bile kesmezdi beni:D

Her birimiz ihtiyacımızdan fazlasına sahibiz.
12 kişilik yemek takımları, bardaklar, çok kişili koltuk takımları, bir sürü kıyafetler, say say bitmez.
Örneğin evinizde kaç havlu var ya da kaç nevresim takımı, yorgan vs, eminim çoktur çünkü çeyizde dolduruluyor.

Bunlar bizi rahat yaşatıyor mu, hayır..
Yaşatmaz bencede , aksine kafa ve göz yorgunluğu bence .

amazon türkiyeden alışveriş yapan var mı?dün üye oldum ama şikayetvardaki yorumları okuyunca korktum.alışveriş yapmayanların bile kredi kartlarından binlerce lira çekilmiş .güvenli değil mi acaba.ama fiyatlar uygundu :KK17:
Türkiye değil de önceden uk den yapardım . Hem hızlı gelirdi hemde burdan daha ucuzdu. Sonra İngiltere Avrupa birliğinden çıktı ve hersey çok pahalı oldu. O günden beri Amazon’dan alışveriş yapmadım. Alışveriş yaparken ürün yorumlarına dikkat et , genelde orda tüyo veriyor. Ayrıca satış yapan magazaları da incele . Ben çok memnundum o zamanlar . Umarım hala aynıdır 🤔

Güzel günler çok uzaktaymış gibi hissediyorum ailemin de aynı şekilde hasta olması vs beni çok çok etkiledi. Kafa olarak toparlayamıyorum iş yerim hafta başında test yapmamı söyledi ama çok korkuyorum tekrar pozitif cıkarsam diye
Bende dün iş yerine gidince aynı şeyi hissettim. Sürekli maske ve siperlikle nefes alamayacak duruma geldik . Ellerimiz egzama olmuş gibi , yıka yıka mahvoldular. İş arkadaşlarımında enerjileri solmuş hasta olmak için bahaneye bakar duruma gelmişler .
Öte yandan umursamayanları gördükce sanki boşa kürek çektiğimizi düşündüm. Ama eminim bu günlerde geçecek . Umarım yine eskisi gibi tek derdimiz ünlülerin magazin hayatları olucak ☺️

Bende dün iş yerine gidince aynı şeyi hissettim. Sürekli maske ve siperlikle nefes alamayacak duruma geldik . Ellerimiz egzama olmuş gibi , yıka yıka mahvoldular. İş arkadaşlarımında enerjileri solmuş hasta olmak için bahaneye bakar duruma gelmişler .
Öte yandan umursamayanları gördükce sanki boşa kürek çektiğimizi düşündüm. Ama eminim bu günlerde geçecek . Umarım yine eskisi gibi tek derdimiz ünlülerin magazin hayatları olucak ☺️
ünlüler beni merak etsin :KK53:

Ay öyle deme kız. Valla çok eğlenceli oluyor , özellikle skandalları 😂😂
Yarın ne giysem diye düşünüp şıkıdım şıkıdım giyinip güzelce ruj sürüp (covidden beri hiç süremedim) saçlarımı savurup totomu sallaya sallaya gezmek... allahım...:cry::cry:

Yarın ne giysem diye düşünüp şıkıdım şıkıdım giyinip güzelce ruj sürüp (covidden beri hiç süremedim) saçlarımı savurup totomu sallaya sallaya gezmek... allahım...:cry::cry:
Bende en çok arada bir bilet alıp Türkiye’ye arkadaşlarımla kaçamak yapmayı özledim. Ne güzel günlermiş kıymetini bilememişim 🥺

Back