• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Güzel günler çok uzaktaymış gibi hissediyorum ailemin de aynı şekilde hasta olması vs beni çok çok etkiledi. Kafa olarak toparlayamıyorum iş yerim hafta başında test yapmamı söyledi ama çok korkuyorum tekrar pozitif cıkarsam diye
Aksine artık çok daha yakın.
Hem kendi ailen ve yaşantınla alakalı hem bu genel zorlu sürecin gerçekten son düzlüğüne geldik, görünüyor bitiş çizgisi.
4 te 3 ü bitti, çok az kaldı, ciddiyim ya avutmak için söylemiyorum.
Ve moral olarak ne kadar düşersen iyileşme durumun o kadar yavaşlayacak.

amazon türkiyeden alışveriş yapan var mı?dün üye oldum ama şikayetvardaki yorumları okuyunca korktum.alışveriş yapmayanların bile kredi kartlarından binlerce lira çekilmiş .güvenli değil mi acaba.ama fiyatlar uygundu :KK17:
Alışveriş kartları var, içine para atıyorlar alacağı kadar sonra sıfırlanıyor.
Güldünüz ama olaydı bir en paranız, alışveriş esnasında kullanırdınız işte😅

Su bitti su, yakında kesintilere başlayacağız deniyor, yıkama yahu biriktir.
Ben haftalık yıkarım, dolana kadar biriktiririm.
Koca makineler boşa çalışıyor, yapma ceycey, şaka değil söylediklerim.
Yeni yıla su kesintileri ile başlamak mümkünS
evdeyiz devamlı birikiyor bir makine .4 kişi olsak da 9 kilo makine doluyor hergün kızım yemek döker hep üstüne meselaaaa

Aksine artık çok daha yakın.
Hem kendi ailen ve yaşantınla alakalı hem bu genel zorlu sürecin gerçekten son düzlüğüne geldik, görünüyor bitiş çizgisi.
4 te 3 ü bitti, çok az kaldı, ciddiyim ya avutmak için söylemiyorum.
Ve moral olarak ne kadar düşersen iyileşme durumun o kadar yavaşlayacak.
Az kaldı değil mi gerçekten yaza doğru rahatlayacağız ben de buna inanıyorum inanmak istiyorum artık

amazon türkiyeden alışveriş yapan var mı?dün üye oldum ama şikayetvardaki yorumları okuyunca korktum.alışveriş yapmayanların bile kredi kartlarından binlerce lira çekilmiş .güvenli değil mi acaba.ama fiyatlar uygundu :KK17:
Kullanıyorum sanal karta para yükle ordan kullan satıcısı amazonsa güvenilirliğinden asla şüphe etme yarı yolda kesinlikle bırakmıyorlar

Alışveriş kartları var, içine para atıyorlar alacağı kadar sonra sıfırlanıyor.
Güldünüz ama olaydı bir en paranız, alışveriş esnasında kullanırdınız işte😅
ama ona taksit nasıl olacak.ben taksitçiyim peşine heçç bir şey almamm.kozmetiği bile tek çekim alıp sonra netten takside bölerimmmm :KK70:

saçlarım ıslaktı ince ince ördüm az önce .kızımın öğretmeninde gördüm bugün saçları çok hoştu.yarın bu yeni stilimi kullanacağım açıp temizlik topuzundan gına geldii.şu an oturan boğanın kız kardeşi formunda saçlarımm :KK70:

Ahahahahahahahahahah :KK70: ysl olursa olabilir :KK45::KK45:
sana bir şey soracağım.ben 22 gündür şase şeklinde kolajen kullanıyorum.60 günlük kür daha kullanmam gerekiyormuş en iyi etki için sonra 9 ay ara gene 3 ay kolajen.gerçekten fayda görürmüyüm yoksa boşa mı uğraşıyorum.ama şimdiden cildim daha parlak ve nemli geliyor bana belki de psikolojiktir.bu konuda bilgin var mı?

Back