- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.581
Onu ben de uygulayacağım ya ama o düzene kendimi bir türlü ayarlayamadım düzen gerektiriyor bence kesinlikle fayda görürsün zaten ben yüze sürme etme olayına inanmıyorum ne varsa ağız yoluyla almakta var o yüzden cildimi sadecee himalaya köpükle siler üstüne klinik krem sürerim başka da cilt bakımı yapmam çünkü işe yaradığına inanmıyorum sen devam tam gazsana bir şey soracağım.ben 22 gündür şase şeklinde kolajen kullanıyorum.60 günlük kür daha kullanmam gerekiyormuş en iyi etki için sonra 9 ay ara gene 3 ay kolajen.gerçekten fayda görürmüyüm yoksa boşa mı uğraşıyorum.ama şimdiden cildim daha parlak ve nemli geliyor bana belki de psikolojiktir.bu konuda bilgin var mı?
ok devam edeyim o zaman.estetik ameliyat sevmiyorumm.pandemi bitince mecbur dolgu yapılacak alnıma o kadar.geçen tv de bir hemşire vardı zaten dudak kaş yanak estetikliydi.bir de badem göz merakına düşmüş.sahte uzman yaralar içinde bırakmış kadın korkunç görünüyordu belki izlemişsndirOnu ben de uygulayacağım ya ama o düzene kendimi bir türlü ayarlayamadım düzen gerektiriyor bence kesinlikle fayda görürsün zaten ben yüze sürme etme olayına inanmıyorum ne varsa ağız yoluyla almakta var o yüzden cildimi sadecee himalaya köpükle siler üstüne klinik krem sürerim başka da cilt bakımı yapmam çünkü işe yaradığına inanmıyorum sen devam tam gaz
Ben estetik sevmiyorum tek tiplik sevmiyorum bence herkesin yüzü güzel ufak dokunuşlar normal mesela düz çizgi dudağa hafif dolgu büyük kötü burna rinoplasti vs anlaşılır ama gözü çektirmek elmacık kemiği törpülemek çeneyi çıkarmak hiiiç benlik değilok devam edeyim o zaman.estetik ameliyat sevmiyorumm.pandemi bitince mecbur dolgu yapılacak alnıma o kadar.geçen tv de bir hemşire vardı zaten dudak kaş yanak estetikliydi.bir de badem göz merakına düşmüş.sahte uzman yaralar içinde bırakmış kadın korkunç görünüyordu belki izlemişsndir
Vuramiyorsun canim:)Ben kızarım gerekirse ellerine vururum deyince kıyameti kopariyorlar da çocuğa şiddet olur mu anne ol seni gorcem öyle olmuyo o iş diye.
Niye yani ellerine de vuramayacak miyiz.elimize sopayı alıp çocuğa giriselim demiyorum zaten
Yaşatmaz bencede , aksine kafa ve göz yorgunluğu bence .Her birimiz ihtiyacımızdan fazlasına sahibiz.
12 kişilik yemek takımları, bardaklar, çok kişili koltuk takımları, bir sürü kıyafetler, say say bitmez.
Örneğin evinizde kaç havlu var ya da kaç nevresim takımı, yorgan vs, eminim çoktur çünkü çeyizde dolduruluyor.
Bunlar bizi rahat yaşatıyor mu, hayır..
Ay niye öyle diyorsun, beleş nasıl olsadolar euro kazananlardansın detttttt
çocuklarının yaşları kaç merak ettim kaçı kız kaçı erkek?Ay niye öyle diyorsun, beleş nasıl olsa
Yok yahu ne zengini. Ay sonunu hesaplayanlardanım bendeDolar mı kazanıyormuş yo yo dostum biz zenginleri sevmeyizHadi bea
13 erkek , 11 kız 3,5 erkek :)çocuklarının yaşları kaç merak ettim kaçı kız kaçı erkek?
13 erkek , 11 kız 3,5 erkek :)
Masallah . Allah bağışlasınben de sadece 1 kız var 9 yaşında
Türkiye değil de önceden uk den yapardım . Hem hızlı gelirdi hemde burdan daha ucuzdu. Sonra İngiltere Avrupa birliğinden çıktı ve hersey çok pahalı oldu. O günden beri Amazon’dan alışveriş yapmadım. Alışveriş yaparken ürün yorumlarına dikkat et , genelde orda tüyo veriyor. Ayrıca satış yapan magazaları da incele . Ben çok memnundum o zamanlar . Umarım hala aynıdıramazon türkiyeden alışveriş yapan var mı?dün üye oldum ama şikayetvardaki yorumları okuyunca korktum.alışveriş yapmayanların bile kredi kartlarından binlerce lira çekilmiş .güvenli değil mi acaba.ama fiyatlar uygundu
Senin yanında ben resmen pasaklıyım ozamandoluyor zaten tıka basa.ben pijamamı hergün yıkarım evdekilerinkini de .ev kıyafetimi de sadece o gün giyerim .yastık kılıfını da hergün yıkarım
En iyisini yapıyorsun. Bende su kullanımına çok dikkat ediyorum .Ay yok ben haftada iki açarım. Suya yazık ülkemiz susuzluğa doğru gidiyorken tamamen doldurmadan makineyi asla açmam. Tamamen dolmalı
Bende dün iş yerine gidince aynı şeyi hissettim. Sürekli maske ve siperlikle nefes alamayacak duruma geldik . Ellerimiz egzama olmuş gibi , yıka yıka mahvoldular. İş arkadaşlarımında enerjileri solmuş hasta olmak için bahaneye bakar duruma gelmişler .Güzel günler çok uzaktaymış gibi hissediyorum ailemin de aynı şekilde hasta olması vs beni çok çok etkiledi. Kafa olarak toparlayamıyorum iş yerim hafta başında test yapmamı söyledi ama çok korkuyorum tekrar pozitif cıkarsam diye
ünlüler beni merak etsinBende dün iş yerine gidince aynı şeyi hissettim. Sürekli maske ve siperlikle nefes alamayacak duruma geldik . Ellerimiz egzama olmuş gibi , yıka yıka mahvoldular. İş arkadaşlarımında enerjileri solmuş hasta olmak için bahaneye bakar duruma gelmişler .
Öte yandan umursamayanları gördükce sanki boşa kürek çektiğimizi düşündüm. Ama eminim bu günlerde geçecek . Umarım yine eskisi gibi tek derdimiz ünlülerin magazin hayatları olucak
Ay öyle deme kız. Valla çok eğlenceli oluyor , özellikle skandallarıünlüler beni merak etsin
Yarın ne giysem diye düşünüp şıkıdım şıkıdım giyinip güzelce ruj sürüp (covidden beri hiç süremedim) saçlarımı savurup totomu sallaya sallaya gezmek... allahım...Ay öyle deme kız. Valla çok eğlenceli oluyor , özellikle skandalları
sizin oarlardan dedikodu yok mu?kraliyet ailesinden meselaaaa.Ay öyle deme kız. Valla çok eğlenceli oluyor , özellikle skandalları
Bende en çok arada bir bilet alıp Türkiye’ye arkadaşlarımla kaçamak yapmayı özledim. Ne güzel günlermiş kıymetini bilememişimYarın ne giysem diye düşünüp şıkıdım şıkıdım giyinip güzelce ruj sürüp (covidden beri hiç süremedim) saçlarımı savurup totomu sallaya sallaya gezmek... allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?