• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

benim merak ettigim asya tarafi hic haberlerde goremiyorum. avrupayi amerikayi gelismis devletleri takip edebiliyorum. ama ortadoguyu, hindistani merak ediyorum ozellikle asya tarafi tamamen sokak kulturu var insanlar gunluk yasiyorlar devletin de destek verecek tarafi yok bu virus fakir ulkelere bulasmadi mi? afrikayi ya da hic gormuyorum haberlerde vaka sayilarinda

Sen sadece esnafı yani mal sahibini, patronu düşünüyorsun.
Onlara bir şey olmaz zaten ama koca bir sektör bu.
E orada çalışan işçi yok mu, restoranda çalışan onlarca garson?
Yahu her şeyi geç, eğlence mekanında haftasonu yevmiyeli müzisyen, günlüğü 100 tl den çalışıyordu bu adamlar, neredeler?

Yoklar ve yok olmaya devam edecekler.
valla bazı işçilerde gayet acımasız.evime aldığım kadınlardan çok kazık yemişimdir bugüne dek.yıldım da kendi işimi kendim yapıyorum olduğu kadar.ben artık o kadar da hümanist değilim maalesef.

ve ben kendimi dusunmuyorum kira vermiyoruz ne eve ne is yerine ama istanbulda gunluk calisan insan sayisi belki de milyonu buluyordur belko de fazladir kayitli olanlar haric bir de yabancilar var
suriyelileri çok seviyorumm keşke daha fazla gelseler 5 milyon az

Kısırı sadece kıvırcık ve yeşil soğanla yaparım 😋😋
Bende kıvırcık ve yeşil soğanla yaparım
Ama muhakkak yanına domates doğrarim ayrı tabağa

Canım pek bı çekti . eşim geceye gidince kendime yapayım bari domatesimde gelsin de

ve su an evine gercekten 1000 lira bile girmeyen insanlar vardir. bu insanlar da yag salca alirken ayni vergiyi oduyor , ust duzey geliri olan kisiler de ayni vergiyi oduyor. bu adaletsizlik cok can sıkıcı.
Fakat siz yanlış yere sitem ediyorsunuz. Abim yurtdşında devlet her Çalışanın maaşının yüzde seksenini ödüyor. İşveren de rahat işçide. Doğrusı herkesin memurlar gibi gelirini alması. Memurun “yatması” suç değil, esnafın zor durumda olmasının sebebi hiç değil. Neden size yardım eli uzatılmıyor buna kızın bence. Nedense bizde çalışan emekçi kesim birbiriyle uğraşırken asıl tepki vermesi gereken yeri atlar

Fakat siz yanlış yere sitem ediyorsunuz. Abim yurtdşında devlet her Çalışanın maaşının yüzde seksenini ödüyor. İşveren de rahat işçide. Doğrusı herkesin memurlar gibi gelirini alması. Memurun “yatması” suç değil, esnafın zor durumda olmasının sebebi hiç değil. Neden size yardım eli uzatılmıyor buna kızın bence. Nedense bizde çalışan emekçi kesim birbiriyle uğraşırken asıl tepki vermesi gereken yeri atlar
aslinda sitem degil de cevremdeki rahatlik tuhaf geliyor bana. yani insanlar ne yiyecegini dusunurken, boyle cok iyi daha da kapansin heryer, isyerine gitmeyelim cok riskli vs. konusmalar. yani sitem ettigim bencillik empati eksikligi aslinda. ben orda genelleme yaparak hata ettim sadece yoksa bahsettigim kesim vatandasin halini gorse ne olur gormese ne olur dediginiz gibi.

aslinda sitem degil de cevremdeki rahatlik tuhaf geliyor bana. yani insanlar ne yiyecegini dusunurken, boyle cok iyi daha da kapansin heryer, isyerine gitmeyelim cok riskli vs. konusmalar. yani sitem ettigim bencillik empati eksikligi aslinda. ben orda genelleme yaparak hata ettim sadece yoksa bahsettigim kesim vatandasin halini gorse ne olur gormese ne olur dediginiz gibi.
Orada onu diyenler çalışanlar aç kalsın diye demiyor. Vakalar artıyor, hastanelerin yükü artıyor, insanlar hastanede yer bulamıyor diye söylüyor. Olması gereken evet her yerin olabildiğince kapanması devletin her kesime destek vermesi. Bunun olmamasının faturası Memura kesilmemeli.

Orada onu diyenler çalışanlar aç kalsın diye demiyor. Vakalar artıyor, hastanelerin yükü artıyor, insanlar hastanede yer bulamıyor diye söylüyor. Olması gereken evet her yerin olabildiğince kapanması devletin her kesime destek vermesi. Bunun olmamasının faturası Memura kesilmemeli.
sahsen tanidigim kisilerin yatmak icin dedigine eminim ama genellemem yanlis

valla bazı işçilerde gayet acımasız.evime aldığım kadınlardan çok kazık yemişimdir bugüne dek.yıldım da kendi işimi kendim yapıyorum olduğu kadar.ben artık o kadar da hümanist değilim maalesef.
Ben normal zamanda ayda bir eve kadın alıyordum. Evim toplu temiz genelde, sadece genel temizlik+sarma sarardı. Bu kadına gelene kadar 3 kişiyi değiştirdim. Ya bir yerleri eksik yapıp kaçıyor ya da evden erzak yürütüyor. Birine 12li topkek almıstım çocuklarına götürsün diye gidince vericektim, cıkmadan gidip baktım içinden kekler eksik, sordum geveledi sana almıştım eksilmiş falan diye yüzü değişti. Gerek var mı suistimale zaten fazla fazla veriyorum ben

Yarın yokmus gibi yaşa yaşa demiyorum da hobi olarak yaşa iphone 12 ne kız böbregini mi sattın :KK53: zengin seni git la bu topikten
Yok kız kendi telefonumu satıp üstüne 3 bin falan eklemiş oluyorum telefon gelsin elimdekini satıcam 🤣 20bin olandan değil 12bin olandan aldım

Back