• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Biz kısıra domates koymayız, antakya usulü kısır seviyorum, öyle yap mis gibi olur.
Ohh valla ne güzelmiş bahçeden, özendim, büyük şans...
Aslında şey kısır'a domates dogramiyorum ama yanında dilimlenmiş domatesi çok arıyorum canım. böyle alıştım heralde .

Burger kolasiz kısır domatessiz bir hiç benim için :KK45:

Domates dün bitti
Hazır almıyorum bahçemizden seramizdan geliyor iki gün var gelmesine 😔😔

Mor lahana havuç marul var aslında .
Keşke kısır yapsam bide bol yesilsoganli derkeeeeen yanına domates istiyo o da :KK61:
gecenin 1.30 unda kısırı aklıma düşürdünn

Yok, pandemiden yatan da çok ceyceycim, bildiklerim var.
Hiç açılsın istemiyorlar mesela bir şeyler, halbuki başka şubeler vs dönüşümlü de olsa işlerken onlar her şeye muhalefet.
Açılmasın isteyip fellik fellik de geziyorlar.
‘Memurlar’ çok genel bir başlık olmuş ama haksız diyemem.
var tabiki ama pandemi öncesi bizleri gayet de dolandıran esnaflar yok mu pekiiii fahiş fiyatlara hizmet verenler yok muydu.ama pandemi de ben onlara ohh olsun haketmişlerdi demiyorum üzülüyorum durumlarına

var tabiki ama pandemi öncesi bizleri gayet de dolandıran esnaflar yok mu pekiiii fahiş fiyatlara hizmet verenler yok muydu.ama pandemi de ben onlara ohh olsun haketmişlerdi demiyorum üzülüyorum durumlarına
Şuan o esnaflar aynı şekilde gelirlerine devam etmiyorlar ama😂
Fark orada, birinin hayatına hiçbir şekilde pandemi vurmazken diğer tarafta hayatları bitirdi.

Eşimin normal süreçte çalıştığı süre belki iki katına çıktı bazı devlet çalışanları için durum çok farklı. Ama geçim zor, ben avukatım büro açmadım geçen sene taşınınca kapatmış yeni taşındığımız yerde de kiralanacak büro bulamamıştım. İyi ki bulamamışım. Pandemiden dolayı adliyeler kapandı, adli tatil sonuna kadar da yani Eylül ayına kadar doğru dürüst iş olmadı. Ben kendi adıma eşim çalışmasa geçinemezdik diyorum. Maalesef...

Fark orada, birinin hayatına hiçbir şekilde pandemi vurmazken diğer tarafta hayatları bitirdi.
valla buna katılmıyorum geliri düşük olan esnaflarda fahiş fiyatlar istiyorlardı .bir haftalık kazancı bir kişiden çıkarmak isteyen kuaförler tamirciler meselaaa.yani karakter meselesi bu işler ister beyaz yakalı ol ister mavi ister esnaff dürüst her koşulda dürüst daleveracı da daima aynı.benim fikrim budur :KK70:

ve su an evine gercekten 1000 lira bile girmeyen insanlar vardir. bu insanlar da yag salca alirken ayni vergiyi oduyor , ust duzey geliri olan kisiler de ayni vergiyi oduyor. bu adaletsizlik cok can sıkıcı.

valla buna katılmıyorum geliri düşük olan esnaflarda fahiş fiyatlar istiyorlardı .bir haftalık kazancı bir kişiden çıkarmak isteyen kuaförler tamirciler meselaaa.yani karakter meselesi bu işler ister beyaz yakalı ol ister mavi ister esnaff dürüst her koşulda dürüst daleveracı da daima aynı.benim fikrim budur :KK70:
Sen sadece esnafı yani mal sahibini, patronu düşünüyorsun.
Onlara bir şey olmaz zaten ama koca bir sektör bu.
E orada çalışan işçi yok mu, restoranda çalışan onlarca garson?
Yahu her şeyi geç, eğlence mekanında haftasonu yevmiyeli müzisyen, günlüğü 100 tl den çalışıyordu bu adamlar, neredeler?

Yoklar ve yok olmaya devam edecekler.

maalesef öylee neler çektimm onlardannn.ama akıllandım bak kıza bembeyaz takım aldımmm:olamaz:
Benim salon öyle, ne idüü belirsiz bir renk. Antrasit ve vazgeçemiyorum hala.
Allah canımı alsın böyle bir şey yok, hem lake hem antrasit hem de ayna kaplı ve krom.
Başımın belası onlar benim!!!

ama serbest piyasa var sen istersen luks semtte caddede kuafore 1000 liraya sacini boyatirsin istersen mahalle arasinda 200 liraya. onun da ona gore kirasi vs. oluyor

ve su an evine gercekten 1000 lira bile girmeyen insanlar vardir. bu insanlar da yag salca alirken ayni vergiyi oduyor , ust duzey geliri olan kisiler de ayni vergiyi oduyor. bu adaletsizlik cok can sıkıcı.
orda haklısın .ama memurlar bin de biri hariç zaten düşük gelirli insanlar ek iş yaparak geçiniyor çoğu.neden 1000 tl bile kazanamadıklarını buraya zaten yazamam banlanırımmmm

Benim salon öyle, ne idüü belirsiz bir renk. Antrasit ve vazgeçemiyorum hala.
Allah canımı alsın böyle bir şey yok, hem lake hem antrasit hem de ayna kaplı ve krom.
Başımın belası onlar benim!!!
her gün toz almasam ertesi gün temizlenmemiş gibiler aniden biri gelse 1 haftadır toz almadım sanır .ama kendi evime geçene kadar değiştirmeyi düşünmüyorummm toz almaya devammmm :KK70:

ve ben kendimi dusunmuyorum kira vermiyoruz ne eve ne is yerine ama istanbulda gunluk calisan insan sayisi belki de milyonu buluyordur belko de fazladir kayitli olanlar haric bir de yabancilar var

her gün toz almasam ertesi gün temizlenmemiş gibiler aniden biri gelse 1 haftadır toz almadım sanır .ama kendi evime geçene kadar değiştirmeyi düşünmüyorummm toz almaya devammmm :KK70:
Almıyorum ben toz, bıraktım kendi hallerine.
Tozu da geç iz ya her yer iz, bir de benim bebelerle düşünebiliyor musun, geçen konsolda surat izi vardı, bayağı ağız burun alın😂

ve ben kendimi dusunmuyorum kira vermiyoruz ne eve ne is yerine ama istanbulda gunluk calisan insan sayisi belki de milyonu buluyordur belko de fazladir kayitli olanlar haric bir de yabancilar var
Bu ülkenin yarısı asgari ücretle geçiniyordu kayıtlı olarak, kayıt dışı daha beter.
Şimdi asgari ücreti bile arar oldu insanlar, öyle sokak röportajlarına denk geliyorum ki ağlamamak elde değil.
Yapabilecek hiçbir şey yok, sadece seyrediyoruz ve zaten buna katlanamadığımız için çenemize vurdu artık.

Almıyorum ben toz, bıraktım kendi hallerine.
Tozu da geç iz ya her yer iz, bir de benim bebelerle düşünebiliyor musun, geçen konsolda surat izi vardı, bayağı ağız burun alın😂
ben seni çok takdir ediyorum evinde yaşanmışlık var çünkü.tabi ki kiir de olacak yıpranma da olacak.insanlar yaşıyor evlerde eşyalar değilll.çocukların mutluluğu psikolojisi herşeyden önemli.

Back