• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ya ben iPhone’un kolaylığını seviyorum şık şık tık tık dümdüz telefon
Kesinlikle. En kolay kullanımı olan en dayanıklı telefon. Bende 7 hala tık demedi, beş senedir kullanıyorum. Bozulursa yine iphone alacağız mecbur, gözüm gibi bakıuorum ondan bozulmasın diye😄😄

Yarın yokmus gibi yaşa yaşa demiyorum da hobi olarak yaşa iphone 12 ne kız böbregini mi sattın :KK53: zengin seni git la bu topikten
bak zenginler kendini nasıl ele veriyor ben daha 6s da kaldım kadın 6 level birden atlayıp 12 ye geçmişş :KK70:

Ben de yıllarca direndim elmaya😂
2 sene önce geçtim, tlf yani bu.
Hala özelliklerini çoklukla bilmem ama bir samsung sever olarak diğer markaların telefonlarını bununla bir tutmak haksızlık olur.
Onlar adeta bir pc, bu telefon😂
6s im var 3 yıldır sadece batarya eskidi değiştiririm 3 yıl daha kullanırım ne 11 i 12 si yahuu paraları sokaktan toplamıyorum .12 parasına burma bilenzik alırım koluma

Kesinlikle. En kolay kullanımı olan en dayanıklı telefon. Bende 7 hala tık demedi, beş senedir kullanıyorum. Bozulursa yine iphone alacağız mecbur, gözüm gibi bakıuorum ondan bozulmasın diye😄😄
7 den aniden gaza gelip 12 ye geçmezsen sorun yokkk :KK70:

Ben de yıllarca direndim elmaya😂
2 sene önce geçtim, tlf yani bu.
Hala özelliklerini çoklukla bilmem ama bir samsung sever olarak diğer markaların telefonlarını bununla bir tutmak haksızlık olur.
Onlar adeta bir pc, bu telefon😂
Ben pc seviyorum zaten :70: herşeyi telimden hallediyorum pc kullanmıyorum o yüZden koca ekranlö bi samsungum var tabi kamerada biraz onemli benim için ondan seviyorum karınca duası gibi yazılark olan telleri sevemedim ha iphone 12 öyle değildir ama böbreklerim daha kıymetli :27: zengin zengin konuşup canımı sıkmayın iphonecuların arasında işim nedu ya :olamaz: 🤣

Ben pc seviyorum zaten :KK70: herşeyi telimden hallediyorum pc kullanmıyorum o yüZden koca ekranlö bi samsungum var tabi kamerada biraz onemli benim için ondan seviyorum karınca duası gibi yazılark olan telleri sevemedim ha iphone 12 öyle değildir ama böbreklerim daha kıymetli :KK53: zengin zengin konuşup canımı sıkmayın iphonecuların arasında işim nedu ya :olamaz: 🤣

:KK53: benim ki fakir ı phone u amaaaa:cry:

Ben pc seviyorum zaten :KK70: herşeyi telimden hallediyorum pc kullanmıyorum o yüZden koca ekranlö bi samsungum var tabi kamerada biraz onemli benim için ondan seviyorum karınca duası gibi yazılark olan telleri sevemedim ha iphone 12 öyle değildir ama böbreklerim daha kıymetli :KK53: zengin zengin konuşup canımı sıkmayın iphonecuların arasında işim nedu ya :olamaz: 🤣
Hayır ben sendenim😂
Kullanıyorum ama 70 lik dede kıvamında, kk mesaj sosyal medya ve arama, o kadar😂

Senelerce samsung kullandım, okul yıllarımda da öyle.
Unuttuğum ödevleri telefondan yapıp anında yazıcıdan çıkarmak paha biçilemez bir şey.
Bu telefon evet üst segment bir telefon ama Samsung cebinde taşıdığın biz pc işte.

Benimde asla kullanamayacağım telefon o yukardaki geri tuşu yokmu deli ediyor beni insan bi geri tuşu yapar nerde şık şık tık tık :KK53:
Aksine geri tuşuna ihtiyaç yok parmağını sayfa çevirir gibi sağa çektin mi sonraki sayfaya geçiveriyor. Çok pratik. Eşimin samsungu var, iki dakika elime alsam sinir ediyor beni. Klavyesi bile zor. Türkçe harf yok.

billenzik demişken kaynanam düğünde az bilenzikkkk taktııı yoksamm değersiz gelin miyim konusu uzun zamandır açılmadı.bir açan olsa da koşup engin bilgilerimle yorumlasam :KK53:

Bu ay extra eşimin arabanın aküsü ve DASK çıktı bize.
Hırsızlık, yangın vb durumlar için sigortayı da ekletmiş eşim 480 TL gönderdim az önce.
Bu çok gerekli bir şey aslında.
Son zamanlarda seyir halinde araçların yanması çok rastlanır oldu, hırsızlık zaten her daim risk.
Ben de diyorum eşime hem eve hem arabaya yaptırmak lazım diye ama iş işten geçince akıllananlardan.

billenzik demişken kaynanam düğünde az bilenzikkkk taktııı yoksamm değersiz gelin miyim konusu uzun zamandır açılmadı.bir açan olsa da koşup engin bilgilerimle yorumlasam :KK53:
Düğünden sonra açarım ben çok istiyorsan dkfkfkfk. Arkadaşlar kaynanam 15 bilezik 10 metre zincir altın kemer taktı. Sizce ben 50 bilezik 20 metre zincire değmiyor muyum 🥺🥺🥺

6s im var 3 yıldır sadece batarya eskidi değiştiririm 3 yıl daha kullanırım ne 11 i 12 si yahuu paraları sokaktan toplamıyorum .12 parasına burma bilenzik alırım koluma
Eğer 8 ve üzeri olsaydı telefonun, yatırım gibi düşünürdün.
Eskiden anlamazdım ama şimdi anlıyorum, ellerindeki değer kaybetmeden üste koyarak yenilemeyi.

evde kimse de 8 yok 6s ve 6 plus var fakiriz diyorumm yahuu neyini anlamıyorsunuz? :KK70:
Kızınıza aldığınız oda takımının parasıyla
Iphone 12 alınır kuzum diyeyim de sizin de zengin olduğunuz çıksın ortaya.

Bu arada ben inkar etmiyorum durumumuz iyi çok şükür.
Kocam sağolsun çok çalışıyor.

Back