Geçinemeyenler kulübü

İyiyim khomyukcugum sen nasılsın, topigi ilk kez sayfaya düşmüş, hareketli gördüm dun
Bı tiklayip bakayım dedim
Nasıl uzun aradan sonra eğitim öğretim hayatına dönmek ? Özlemiş misin
Özlenmez mi yaaa. Çocuklar için iyi oldu en çok da. Kapanmaz umarım, yine evlere kapatılmazlar. Senelerini yiyorlar çocukcağızlar

O kadar konuşulmuş hiç beni çağıran yok kaç gündür tek başıma konusuyorum aklımdan🥴
BDv ye de yazmaya korkuyor insan ya fake çıkıyor ya erkek yada tartışma🤐

NEyse sitemimi ettiğime göre konuya gireyim merkezi sistem var sitede yakmayınca ceza geliyor yakınca ev hamam gibi faturayı görünce daha çok terliyor insan nasıl olacak bilmiyorum böyle

KAsko benım arabada da yok galiba çünkü ağır hasar kayıtlı 🙈benden değil alırken öyle aldık nasılsa bende de hasar olur dıye
Şimdilik yok bişey ama 😇
Bu kışta zamlardan beli bükülecek insanların

Ama o daha iyi sarah. Yoksa yakmayanlar yüzünden yakanlar da ısınamıyor.
Kayınvalidemler öyle. Kışın evleri buzdolabı gibidir. Alt kata bebek geldi bu sene biraz daha ısınırız diye seviniyorlar. Milletten gelen ısıyı bekleyeceğine sen de yaksana. Resmen haksızlık yani yakanlara

Kayınvalidemler öyle. Kışın evleri buzdolabı gibidir. Alt kata bebek geldi bu sene biraz daha ısınırız diye seviniyorlar. Milletten gelen ısıyı bekleyeceğine sen de yaksana. Resmen haksızlık yani yakanlara
kesinlikle yakmayanlara yaptırım olmalı ama öyle bir sıcak var ki evimde gece kabus görüyorum bazen terden:KK53:

yatak odamı kapatıyorum diğer yerleri açıyorum mecburen

Yakmıyor mu onlar
Yaşlı olup yakmayan para birikitren insanları hiç anlamıyorum

Annemin lafı uyusam sabah olacak ölsem ele kalacak diye:bicak:bugun varız yarın yokuz soğukta niye yaşayayım

İyiym canım İzmir e mi yerleştin sen
Orda mı yaşayacaksın artık

Tekrar il değişikliği olur mu
Yarın diş teli tedavisi için doktora gidecem beyazlatma yaptıracam heyecanlıyım bakalım nasıl olacak tedavi işleri
Sarahcigim ben hep İzmir'de yasiyordum kimle karıştırdın 🙈🙈🙈

Dış beyazlatma işlemini bende çok istiyorum fakat dış minesi zayifliyormus bundan çekindim, sana böyle bişey mi dedi mi doktorun?
Benimki öyle söyledi

Dis telini önden değil arkadan gizli seffaf tel tedavisi şeklinde yaptır 🤩

Dış beyazlatma işlemini bende çok istiyorum fakat dış minesi zayifliyormus bundan çekindim, sana böyle bişey mi dedi mi doktorun?
Benimki öyle söyledi

Aaa Ankara da yaşıyorsun sanıyordum:skandal:
Ablan mı ordaydı
Biri ankara da olsun lütfeno_O
B12 me de baktırayım karıştırdım sanırım:KK45:
Temizlik 6 ayda 1 gidiyorum beyazlatma ilk defa deneyecem bende çok fazla taş oluşuyor dişlerimde çay tüketimi yüzünden sararıyorda hatta sigara içtiğimi filan sanıyorlar

Memnun kalırsam yazarım mutlaka

Benimki öyle söyledi

Diş telini bende öyle istiyorum bakalım ne diyecek çok merak ediyorum
Özel mesajı açarsan saç rengi ile ilgili soru soracam

Değişiklik istiyorum
Bide kedi fotosu atacam:KK68:

Ablan mı ordaydı
Temizlik 6 ayda 1 gidiyorum beyazlatma ilk defa deneyecem bende çok fazla taş oluşuyor dişlerimde çay tüketimi yüzünden sararıyorda hatta sigara içtiğimi filan sanıyorlar

Ankara'da yaşıyordum bekarken ve iki ablamda Ankara'da evet 😅
Evlendim 2 yıldır izmirdeyim♥️

Pasiflora Çarkıfelek bitkisi kullanacaktin ne yaptin denedin mi sinir stres yatıştırma için ?

Yaz tabi haberdar, süreci Beraber bı takip edelim belki kısa sürdü beyazlık diyeceksin belki uzun olacak tam istediğin gibi

Senin muttalamen napıyor 😅

Ablan mı ordaydı

Benim o ben 😂😂 ankrada yasayip izmire tasinacak olan beni karistirdin muhtemelen

Diş telini bende öyle istiyorum bakalım ne diyecek çok merak ediyorum
Özel mesajı açarsan saç rengi ile ilgili soru soracam

Değişiklik istiyorum
Bide kedi fotosu atacam:KK68:
Açtım sarahcigim özeli 🌺.
S sarahconnor
Bende bı ay kadar önce belki daha az, sana yazacaktim baktım kapalisin, göğüs estetiği ile ilgili sorular soranlar oluyor diye kapattığını söylediğin geldi aklıma sonradan ☺️

Son düzenleme:
Ankara'da yaşıyordum bekarken ve iki ablamda Ankara'da evet 😅
Evlendim 2 yıldır izmirdeyim♥️

Pasiflora Çarkıfelek bitkisi kullanacaktin ne yaptin denedin mi sinir stres yatıştırma için ?

Yaz tabi haberdar, süreci Beraber bı takip edelim belki kısa sürdü beyazlık diyeceksin belki uzun olacak tam istediğin gibi

Senin muttalamen napıyor 😅
Sakinim ya yani mecbur sakinleştim:KK53::KK53:Beysiz kalacam devam edersem
Koca önemli

Okul açıldı da rahat ettik yoksa işimiz zordu

Kreşe alt üst takım yetişmiyor hem de bot lazım diye dün akşam mağaza gezdim. Bot en ucuz 300 liraydı boynerde. İki sene önce 120 tl ödediğim marka 380 olmuş. Lcw ve defacto dan baktım dün 80-90danaşağı eşofman yok. E okullu çocuk her gün bir takım kirletiyor. Haftalık en az dört takım alayım desen 300-400de ona gidecek. Allah yardımcımız olsun gerçekten.
Ay bana çocuk kıyafeti deme, cinlerim tepemde.
Kreşe başlarken baharda dünya alt üst aldım malum 2 çocuk.
Yanlarında 2 yedek isteniyor, bana günde 6 pijamalarıyla 8 takıma geliyordu evdeki kıyafet serüveni.
Şimdi okullarında forma var😂😂😂
Ben dünya kıyafet aldım baharda büyük büyük ohh 2 sene almam derken bir de okul kıyafeti çıktı başımıza.
Dolapta normal kıyafetler kuzu kuzu bana bakıyor, ben bu formalar yetmiyor diye polo yaka üst peşindeyim.

Sinir oluyorum sinir, bir çocuk üstü en az 50 60 tl olmamalı!

Ay bana çocuk kıyafeti deme, cinlerim tepemde.
Kreşe başlarken baharda dünya alt üst aldım malum 2 çocuk.
Yanlarında 2 yedek isteniyor, bana günde 6 pijamalarıyla 8 takıma geliyordu evdeki kıyafet serüveni.
Şimdi okullarında forma var😂😂😂
Ben dünya kıyafet aldım baharda büyük büyük ohh 2 sene almam derken bir de okul kıyafeti çıktı başımıza.
Dolapta normal kıyafetler kuzu kuzu bana bakıyor, ben bu formalar yetmiyor diye polo yaka üst peşindeyim.

Sinir oluyorum sinir, bir çocuk üstü en az 50 60 tl olmamalı!
Az evvel straplez sporcu sütyeni aldım 70 TL .
Bence lütfen el kadr şey De 70 TL olmasın sinir yaptı bende .
Gidip iade edesim var

X