Geçinemeyenler kulübü

Daha doğumgünleri geliyor bizim bebelerin. Oyuncak siparişi verdi 300 küsur istediği şey🙄🙄🙄

Zarada penye 99 lira lcwde de 79. Eskiden yarı yarıya oynardı zarayla lcw. Gidiş kötünün de kötüsü. Bakalım yakıta kaç ödeyeceğiz bu kış.

evet artık fark kalmadı.
büyük insan idare eder de çocuk büyüyor, mecbur alınacak.

Bizim ki 7 senelik bina ilk ben oturdum, ona ragmen termostat takana kadar sicak yuzu goremedik.
Alt kat dolu ama adam akilli yakmayinca evin icini 24 dereceye ayarlamadan sicagi hissedemiyoruz.
Alttakilerde saolsun battaniyeylemi oturuyo ufoylaminisiniyo napiyo anlamiyorum.
Annemlerin merkezi ama yaktığın kadar ödediğin bir sistemi var. Alttaki tek odada oturuyormuş. Onu da en alt kademe yakıp çift pantalon çift kazak battaniye idare ediyormuş. Annemler 250-300 öderken kadın 80-90 ödedi. Şaka gibi. O yakmadan da annemler ısınmıyor.

Daha doğumgünleri geliyor bizim bebelerin. Oyuncak siparişi verdi 300 küsur istediği şey🙄🙄🙄

Zarada penye 99 lira lcwde de 79. Eskiden yarı yarıya oynardı zarayla lcw. Gidiş kötünün de kötüsü. Bakalım yakıta kaç ödeyeceğiz bu kış.
Bizimkinin de pasta hediye siparisleri basladi simdiden.
Dedesine kitliyor en azindan onlari 😂

kendi evimiz. 27 sene evvel ilk oturanlardık. anneannem ile beraberim zaten taşınmak onun için çok zor.
idare edeceğiz artık.
Anladim, en azindan kendi evinizmis kiralarda uctu gidiyor.
Afedersin ama kopek baglasan durmayacak evlere cok fahis fiyatlar isteniyor.
Dur durak bilmiyor bazi seyler insanlar iyice costu artik.
Ne olacak halimiz bilemiyorum.

Annemlerin merkezi ama yaktığın kadar ödediğin bir sistemi var. Alttaki tek odada oturuyormuş. Onu da en alt kademe yakıp çift pantalon çift kazak battaniye idare ediyormuş. Annemler 250-300 öderken kadın 80-90 ödedi. Şaka gibi. O yakmadan da annemler ısınmıyor.
Valla khomyuk ben bakiyorum komsularin faturalarina kendi faturami alirken, ust kat mesela 4 kisiler, alt katim ve ben 2 3 kisiyiz sadece yani bu demek oluyoki bu binada her evde her oda kullaniliyor.
Bir tek benim eve geliyor kol gibi fatura.
Millet cay icip nefesiyle iceri hohlayip isiniyor heralde

Anladim, en azindan kendi evinizmis kiralarda uctu gidiyor.
Afedersin ama kopek baglasan durmayacak evlere cok fahis fiyatlar isteniyor.
Dur durak bilmiyor bazi seyler insanlar iyice costu artik.
Ne olacak halimiz bilemiyorum.

yok çok şükür kira derdimiz yok. semtte şükür iyi bir semt.
ama gerçekten şu an işler ağlanacak halde.
evi barkı olmayana allah yardım etsin. eski usul herkes kv ile oturmaya başlayacak bu gidişle.

yok çok şükür kira derdimiz yok. semtte şükür iyi bir semt.
ama gerçekten şu an işler ağlanacak halde.
evi barkı olmayana allah yardım etsin. eski usul herkes kv ile oturmaya başlayacak bu gidişle.
İnsanlar evlenemiyor ki kayinvaldeyle otursunlar, gecen kuzenil bir dugun yapti teyzemler zamaninda ucuz diye bir ceyrek goturmeye utanir cift cift gotururlermis, kadina 100 lira 200 lira falan getirdiler dugune.
İnsanlarin artik alim gucu diye bir seyi kalmadi.
Salon paralari altin mobilya hepsi ucmus,dediginiz gibi kaynanayla oturmak biraz zor artik aslinda.
Eskiden insanlar hep ayni sehirdelermis aileleriyle vs.
Simdi bir cogu memur vs. Tayinleri var bir araya gelemiyorlar ki kaynanayla oturabilsinler.
Abim mesela evlendikten 4 ay sonra ayni sehire gecebildi esiyle zor bir araya geliyor insanlar artik.

İnsanlar evlenemiyor ki kayinvaldeyle otursunlar, gecen kuzenil bir dugun yapti teyzemler zamaninda ucuz diye bir ceyrek goturmeye utanir cift cift gotururlermis, kadina 100 lira 200 lira falan getirdiler dugune.
İnsanlarin artik alim gucu diye bir seyi kalmadi.
Salon paralari altin mobilya hepsi ucmus,dediginiz gibi kaynanayla oturmak biraz zor artik aslinda.
Eskiden insanlar hep ayni sehirdelermis aileleriyle vs.
Simdi bir cogu memur vs. Tayinleri var bir araya gelemiyorlar ki kaynanayla oturabilsinler.
Abim mesela evlendikten 4 ay sonra ayni sehire gecebildi esiyle zor bir araya geliyor insanlar artik.

doğru o da var.
çalıştığı halde maaşını düzenli alamayanlar da var. nasıl güvenecekler geçinmeye ?
artık çeyrek en yakın akrabalara gidiyor zaten.
eskiden yakın arkadaşlara bile yarım giderdi.

doğru o da var.
çalıştığı halde maaşını düzenli alamayanlar da var. nasıl güvenecekler geçinmeye ?
artık çeyrek en yakın akrabalara gidiyor zaten.
eskiden yakın arkadaşlara bile yarım giderdi.
Bizim sitede en dandik arabalardan biri bizimki idi.
Gerisi hep mercedes bmw vs. Her evde 2 3 araba.
Simdi bakiyorum herkes orta segmente dusmus.
Luks arabalar satilmis.
Cogu ev tek araca inmis

Bizim sitede en dandik arabalardan biri bizimki idi.
Gerisi hep mercedes bmw vs. Her evde 2 3 araba.
Simdi bakiyorum herkes orta segmente dusmus.
Luks arabalar satilmis.
Cogu ev tek araca inmis

eh depo doldurmak kolay değil ki.
kasko fiyatları da uçmuş, malzeme fiyatına göre belirledikleri için, euro uçunca kaskolarda uçtu.
11 yıllık arabamın kaskosu 5 bine yakın tutuyor. geçmiş kazası olmadığı halde.

eh depo doldurmak kolay değil ki.
kasko fiyatları da uçmuş, malzeme fiyatına göre belirledikleri için, euro uçunca kaskolarda uçtu.
11 yıllık arabamın kaskosu 5 bine yakın tutuyor. geçmiş kazası olmadığı halde.
Allahim o nasil para esimin kasko yaptirmadigi kadar var yani 😁

Aa yaptırmıyor mu? Ama kasko yokken arabaya bir şey olsa hepten zarar onu nasıl göze alıyorsunuz yaa. Bizim arabada ahım şahım değil ama göze de alamıyoruz açıkçası
O şey kafasinda ya satsam 60 bin, 6 sene 5 bin kasko odesem ayni para onlami ugrasacagim 😂
Kayserili iste anacim.
Alirken 2+2=3 verirken 2+2=5 😂

O kadar konuşulmuş hiç beni çağıran yok kaç gündür tek başıma konusuyorum aklımdan🥴
BDv ye de yazmaya korkuyor insan ya fake çıkıyor ya erkek yada tartışma🤐

NEyse sitemimi ettiğime göre konuya gireyim merkezi sistem var sitede yakmayınca ceza geliyor yakınca ev hamam gibi faturayı görünce daha çok terliyor insan nasıl olacak bilmiyorum böyle

KAsko benım arabada da yok galiba çünkü ağır hasar kayıtlı 🙈benden değil alırken öyle aldık nasılsa bende de hasar olur dıye
Şimdilik yok bişey ama 😇
Bu kışta zamlardan beli bükülecek insanların

X