- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.801
Annemde sebzeyle karışık yapar bayyyilirim.Ay ben hamsiyle hiç uğraşmam. Tadını bile pek bilmez oğlan. Anca annemde fln denk gelirse yer. Levrek, lüfer, çupra, somon fırında yer. Ben yanına minik patates de diziyorum sebzeyle daha da severek yiyor.
Çok severim de ayıklayamam. Yapamıyorum yani. Biz metrodan alıyoruz balığı ufak ayıklamıyorlar. Annemde denk gelirsek yeriz kışın, bazen de dışarda yersek yeriz. Onun dışında benim kolayıma gelen al at fırına pişir.Annemde sebzeyle karışık yapar bayyyilirim.
Ama hamsi istavrit sevmezmisin ya çok çıldırıyorum bennnnnn
Ton balığı yemesin bence.
Benim de tek yiyebildiğim deniz ürünü:))Ton balığı yemesin bence.
Hayatımda zorla yiyebildiğim tek deniz ürünü, doktora hamileyken söylediğimde ‘boşver yeme balıktan sayılmaz o’ demişti.
Vardır bildiği herhalde.
Elecda hos geldin sevindim yavaş yavaş duzelmeneSelamlar hanımlar,
Yavaştan toparlanmaya başladım. İki gün önce doktor kontrolüne gittim. İyileşme az olmuş diyerek parmaklarımı ters yöne çeviriverdi
Canım çok yandı ama zorlaman gerekiyor bu şekilde yoksa kalır parmakların öyle dedi. Ben de zorluyorum, yumuşadı gibi.
Teşekkür ederim canımElecda hos geldin sevindim yavaş yavaş duzelmene
Daha iyi hissetmene sevindim elecdaSelamlar hanımlar,
Yavaştan toparlanmaya başladım. İki gün önce doktor kontrolüne gittim. İyileşme az olmuş diyerek parmaklarımı ters yöne çeviriverdi
Canım çok yandı ama zorlaman gerekiyor bu şekilde yoksa kalır parmakların öyle dedi. Ben de zorluyorum, yumuşadı gibi.
Çok geçmiş olsun.Selamlar hanımlar,
Çok teşekkür ederim canımDaha iyi hissetmene sevindim elecda
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Şu kemik suyudur paça çorbasıdır içebilseydin keşke, biraz hızlandırırdı süreci.Selamlar hanımlar,
Doktor 10 gün süre verdi. 10 gün zorla ona göre fizik tedavi sürecine karar verelim dedi.Şu kemik suyudur paça çorbasıdır içebilseydin keşke, biraz hızlandırırdı süreci.
Dün akşam aklıma geldin acaba nasıl oldu diye, girip mesajını görünce çok sevindim
Fizik tedavi falan için daha erken mi?
Ben yoğurt pul biber limon karışımının içine katıp yıyorumDoktor 10 gün süre verdi. 10 gün zorla ona göre fizik tedavi sürecine karar verelim dedi.
Venatura kolajen aldım. Toz şeklinde. Tadı ve kokusu o kadar kötü ki içemedim kaldı öyle
İyiyim denizcim hobi bahçesi aldıkAy tenli anne nasilsin?
Hayirli olsunİyiyim denizcim hobi bahçesi aldıkyarın piknik hazırlıkları yapıyorum sen nasılsın
Teşekkür ederim de neden gene kimse yok muhabbet yok artık ya parça parça eski iki saat girmeyince sayfalarca biriken günleri özledimHayirli olsunbende iyiyim canim.
Herkes evde oldugundam ve bunaldigindan konusacak seyler bulamiyoruz artikTeşekkür ederim de neden gene kimse yok muhabbet yok artık ya parça parça eski iki saat girmeyince sayfalarca biriken günleri özledim
Öyle ama bilmiyorum herkes vızır vızır konuşuyor bizim kızlar bende içinde pek aynı anda müsait olamıyoruz bence olsak illaki konu açılır daHerkes evde oldugundam ve bunaldigindan konusacak seyler bulamiyoruz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?