- 19 Şubat 2021
- 5.044
- 12.284
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.781
Sahipli olmayan sokak kedilerini belediye kısırlaştırıyor galiba konusacam eğer yapmazlarsa mecbur ödeyecem yoksa diğer gidişimde kamyonla mama götürmem gerekebılır.Kısırlaştırma için çok para gidiyor dimi ?
Aslında kendi evimin bahçesinde değil de
Şuan mugladayim kayimvalidemlerin bahcesinde dolanan kediler bunlar
Dün geldim muglaya
Anne kedi karşıladı hemen, dolanıyor etrafımda
Trip atıyorumgerçekten
Sahipli olmayan sokak kedilerini belediye kısırlaştırıyor galiba konusacam eğer yapmazlarsa mecbur ödeyecem yoksa diğer gidişimde kamyonla mama götürmem gerekebılır.
Acayip sevilmek istiyor anne kediler de
Benim annemlerin bahcede ki gelirdi severken elime memişleri geldi baktım emziriyor sonra daha çok besledim sevdim yavrularıda almış gelmişsonra onları da besledim bıraktı gitti
gelip emzirirdi sonra önüme yatardı seveyim diye sonra da cekip giderdi
Çocuklara bakayım koruyayım derdi yoktu nasıl olsa bakan vardı
Bahçede gezinirdim etrafımda 4-5 kedi
Ben nerdeysem onlar da ordaydı
Bu sene de bakalım kaç tane olacak
Seversen yavruları sana baktırır
Bı kardeşleri daha var birlikte dogdular .o da sarı cikti ama o tek başına takılıyor yabani biraz şimdilik .Minicikler yaa kıyamam
Çok küçükler yeterli besleyebiliyor mu acaba anne
Biri simsiyah biri beyaz nasıl olmuşlar öyle
Bende farklıyım kardeşlerimle ama bu kadar değilBı kardeşleri daha var birlikte dogdular .o da sarı cikti ama o tek başına takılıyor yabani biraz şimdilik .
Sahiden nasıl oldu farklı renkler diyecem de benimde bı ablam melez gibi esmer
Bı ablam sapsarı, beyaz gibi bı sarı hemde saclari
Ben kumralim mesela saç olarakannemden de çıkmış yani sasirmamam gerekiyor
Kayınvalidem ilaveten biseyler veriyor yiyebilecekleri biseyler( labneyi seviyorlar zararlı midir ki)
Avlanmayı öğrenmişler mıdır acaba ? Öğrendilerse tarla faresi de yiyebilirler, minicik tarla fareleri
Denizcim haftada 28 - 30 gr yiyebilir neden yemesin ki bu arada bende çok severim ımm
seviyorsa neden yemesin
Yani benim içime sinmiyor açıkçası. Hala yedirmedim. Kimileri sağlıklı olmayan balık olabilir diyor risk almadım. Onun yetine finger balıklardan yada dondurulmuş norveç somonlarından veriyorum ben.
Ton baligi dip baligi oldugu icin sorun oluyor kucukken.Denizcim haftada 28 - 30 gr yiyebilir neden yemesin ki bu arada bende çok severim ımm
Balik seviyor aklima takilan dip baligi olmasi.seviyorsa neden yemesin
Balık sever mı
Finger balik ne olaki?Yani benim içime sinmiyor açıkçası. Hala yedirmedim. Kimileri sağlıklı olmayan balık olabilir diyor risk almadım. Onun yetine finger balıklardan yada dondurulmuş norveç somonlarından veriyorum ben.
somonu bende sevmiyorum yaFinger balik ne olaki?
Bizimki aslinda hamsi ve levrek yiyor somon yagli geliyo sanirim digerleri kadar yiyemiyor.
O yuzden somon pek almiyorum artik.
Bizimki tek tip besleniyosomonu bende sevmiyorum ya
Balık seviyorsa çok iyi arada ton balıklı sandviç filan yaparsan yeter bence
Finger ben almıştım oğlum beğenmemişti
Benim eşim balık kavurma balık kokoreç ve balık köftesi yapar çok güzel
levrek marinde güzel yapıyor
Oğlum bunların hepsini severek yer ama balık ızgara olsun burun kıvırır
Sıkılıyorsa misal levrekten değişik tarifler deneyebılırsın
Benim oğlum da çok seçer yemek çok iyi anlıyorum seniBizimki tek tip besleniyo
Yani sevdigi seyi baska sekilde yap ver onune yemiyor.
İlla bildigi sey gelecek onune.
Firinlayip pisiriyorum ben levregi.
Hamside tavada.
Esin karadenizliydi degil mi
Ay ben hamsiyle hiç uğraşmam. Tadını bile pek bilmez oğlan. Anca annemde fln denk gelirse yer. Levrek, lüfer, çupra, somon fırında yer. Ben yanına minik patates de diziyorum sebzeyle daha da severek yiyor.Bizimki tek tip besleniyo
Yani sevdigi seyi baska sekilde yap ver onune yemiyor.
İlla bildigi sey gelecek onune.
Firinlayip pisiriyorum ben levregi.
Hamside tavada.
Esin karadenizliydi degil mi
bende icine sogam sarimsak limon defne yapragi koyar, yaninada baska bir yagli kagida elma dilim kekikli patates atarim.Ay ben hamsiyle hiç uğraşmam. Tadını bile pek bilmez oğlan. Anca annemde fln denk gelirse yer. Levrek, lüfer, çupra, somon fırında yer. Ben yanına minik patates de diziyorum sebzeyle daha da severek yiyor.
Erkekler eger becerebiliyorsa kadinlardan daha guzel yemek yapiyor zaten.Benim oğlum da çok seçer yemek çok iyi anlıyorum seni
Evet karadenizli çok sever yemek yapmayı hafta sonları hep o hazırlar oğlum da onun yemeklerini daha çok beğenir
Ben ayıklayamıyorum da.bende icine sogam sarimsak limon defne yapragi koyar, yaninada baska bir yagli kagida elma dilim kekikli patates atarim.
Ama hamsiyide yaparim.
Zaten 3 kisi en fazla 500 600 gr yiyebiliyoruz. Temizligi 10 dk surmuyo ben yapinca.
niye ya çok kolay aslıdaBen ayıklayamıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?