Geçinemeyenler kulübü

Ben genelde sacma konulara yorum yapiyorum kimseyle laf dalaşi yapmiyorum ama az sonra bdv geyik yapmaktan ban yemem an meselesi
Allahım ya gene en aktifimiz sensin herhalde hiç dizi film izliyor musun kafama göre Bi dizi bulamadım

Yok ben pek tv izlemem ama gecen netfliks de fatma diye bir dizi izledim guzeldi, yine netfliksde kapi vardi idare eder.
Annemin Allahın her günü Bi dizisi var
Bi kaç bölüm izliyorum sıkılıyorum ben şöyle heyecanla bekleyeceğim Bi dizi istiyorum bu sıralar iyice sıkıldım dışarı pek çıkmıyorum doktor da dikkatli olmamı söyledi pek iş güç de yapmıyorum yemek yap ye bulaşık dinlen aynı şeyler

Bende aksama kadar dizi film izleyecek beyinde keyifde kalmiyor.
Bende sessiz sessiz icimden burda sohbet ediyorum

Bende aksama kadar dizi film izleyecek beyinde keyifde kalmiyor.
Bende sessiz sessiz icimden burda sohbet ediyorum
Eşim akşamları evde olduğunda dert etmiyorum balkon oturmalarımız sohbetlerimiz oluyo ama vardiyalı o evde olmadı mı sıkılıyorum evde tek başına kalmak dolanmak ne zor deniz ya yaşlanınca tek kalan eşi vefat eden karı kocaları düşünmek istemiyorum onca yaşanmışlıkla o evde tek kalmak çok zordur

Barıştınız mı

Ay tenli anne annem tamda bahsettigin gibi tek başına hava kararana kadar eve girmiyor.
Pandemiden once her gun birilerini cagirirdi 11 12 lere kadar oturur giderlerdi
Yaaa deniz çok üzülüyorum bide hem yanlız kalmak istemiyorlar hem de alışıyorlar kafaları ses götürmüyor
Annenin kendi tercihi mi peki abin mi vardı onunla niye kalmıyo

Yaaa deniz çok üzülüyorum bide hem yanlız kalmak istemiyorlar hem de alışıyorlar kafaları ses götürmüyor
Annenin kendi tercihi mi peki abin mi vardı onunla niye kalmıyo
Yani burcucum cani gonulden evlen dedik kabul etmedi, gel bizlerle yasa dedik gelmedi.
Yapamazda damatla gelinle falan.
15 gundur falan abimin yaninda gelince kardesiyle köye gider 2 3 ay gelmez.
Onceden yurt disindan teyzem geliyordu 7 8 ay birlikte kaliyorlardi.
Kışında diger kardesleri ben amca cocuklari vs bi sekilde idare ediyoduk gidilip geliniyordu.pandemi fena vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…