Geçinemeyenler kulübü

Senin için erken Bi saat hayırdır inşallah
Sabah erken kalktım .

PTT gittim geldim eve girmeden srkadasla buluştum sonra kahvaltıya gidelim dedik arkadaşla, diğerleride geldi hep beraber kahvaltıya gittik geldik.kopekle kosturdum bı müddet oynadık yani. Eve gelince koştur koştur evi toplamaya basladim (stres beni günlerce iş gormusum gibi yoruyor yoruluverdim)
misafir geldi çünkü.
Sonra onlar gitti eşim ise gidecekti yemek hazırladım
Eşim gitti trilice yaptım bulaşık topladım yeni kavanozlsr gelmişti onları makineye attım yıkandı sil kurula,
çamaşırları topla, yeni yıkanan çamaşırları ser
Birgüne bu kadar şey sığdırmaya alışık değilim
Yani aslında koronadan ötürü eve kapana kapana bugünku tempo ağır geldi diyeyim

Hayatımda ağda yapmadım, yapamam da zaten.
Bıyığımı almaya kalktılar ağda ile, bastım çığlığı.
Lazer öyle değil, bir tek genital perine bölgesi acıyor o da acı gibi değil bir anda sıcaklık olarak.
Sıcak bardak tuttuğunu düşün, o tür bir şey.
Şiddetle tavsiyemdir lazer, yaptırmayan kalmasın.

Ben eskiden ağda yaptirdigim dönemde genital bölgeye yapılırken gelmiş geçmiş bütün acılarıma bogure bogure agliyodum aradan çıksın diye

Valla yine khomyuk film filan uğruyor gunduz
Ama Deniz uçtu
Ya dün sordum ama arada kaynadı biraz bu çevrede yakın 3 4 saate kadar önerdiğiniz yerler var mı kızlar günü birlik 1 gece kalmalı şimdiden kendimi doktor randevusunu falan ayarlayım

5 biraz uzun mu sanki günü birlik desem 10 saat yol sürekli de kayseri Nevşehir vb falan yapmaktan bi süre sonra sıkıyo
Sen gittin mi nasıl Amasra
Önemli olan 2 saatte bir durup 10 dk yürümek burcucum.
Uzun yol olarak düşünme, kaç saat olursa olsun inin, mola verin biraz öyle devam edin.

Önemli olan 2 saatte bir durup 10 dk yürümek burcucum.
Uzun yol olarak düşünme, kaç saat olursa olsun inin, mola verin biraz öyle devam edin.
O açıdan değil de film günü birlik gidersek daha yakın yerler iyi olur diye düşünmüştüm bizim gezmemiz açısından senin varmı önerin şehir olarak

Ya dün sordum ama arada kaynadı biraz bu çevrede yakın 3 4 saate kadar önerdiğiniz yerler var mı kızlar günü birlik 1 gece kalmalı şimdiden kendimi doktor randevusunu falan ayarlayım
O zaman muglaya gelin bizim evde kalırsınız .aynı gün dönmek zorunda olacaginuz biyer olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…