Geçinemeyenler kulübü

Gebelikte hormonal degisimdenesiyah siyah çıkar onlar ama gebeyken lazer yaptırılır mi ?
Ben yaptırılir ama yapmıyorlar diye biliyorum

Bizde maalesef ne oldugunu anlayama kadar deniz perisan oldu, biz hastalandigimizda ilaci coktan elimize ulasmisti aninda mudahale ile 2 3 saatte yirttim ben diyebilirim

Lazerli diger yerlerinde de cikabilir.
Hamileyken yapanda vsr yapmayanda var bilemedim

Bilgisayardan mi giriyorsun halen .
Napcaksin telefon islerjni, Tamirde mi?
Yok yok geldi telefonum.
Tus hala bozuk kapanmadigi surece sıkınti yok.
Kapanirsa nolacak bilmiyorum
Bozulana kadar yenisini almayi dusunmuyorum zaten.
Cunku tus disinda hic bir sikayetim yok telefondan

Gebelikte hormonal degisimdenesiyah siyah çıkar onlar ama gebeyken lazer yaptırılır mi ?
Ben yaptırılir ama yapmıyorlar diye biliyorum

Lazerli diger yerlerinde de cikabilir.
Hamileyken yapanda vsr yapmayanda var bilemedim

Yani sonuçta hormonlardan dolayı diyorlar lazer yapılabilir ama etkisi olmaz diyolar kimisi de bunlar doğumdan sonra dökülür diyo anlamadım her kafadan Bi ses

Yani sonuçta hormonlardan dolayı diyorlar lazer yapılabilir ama etkisi olmaz diyolar kimisi de bunlar doğumdan sonra dökülür diyo anlamadım her kafadan Bi ses
Ben lazere gidiyorum
Dortgun önce bunu konuştuk lazercimle
Gebe kaldığımda çıkacak muhabbeti
Kadın da doğum yapinca dökülüyor dedi

Ben lazere gidiyorum
Memnun musun ya çok rahatlık ama böyle çıkması sinir etti boşuna mı yaptırdım ben hamilelikte rahat ediyim diye gitmiştim ne anlamı kaldı ki

Memnun musun ya çok rahatlık ama böyle çıkması sinir etti boşuna mı yaptırdım ben hamilelikte rahat ediyim diye gitmiştim ne anlamı kaldı ki
Daha ilk seansıma gittim bilemiyorum ki değil mi ama hamilelikte egilemem alamam doğumda kılsız olsun derken kıl çıkacaksa ohooo

Ben lazere gidiyorum
Benimkiler dokulmedi
Eskisi gibi degil tabi tuy orani ama azda degil dokulmeyenler ki bende hic kalmamis gibi birseydu
Belkide polikistiktendir bilemeyecegim

Ben hiç cesaret edemedim ona ya hala aletle yada ağdayla uğraşıyorum. Çok acımıyor mu yaa

Ben hiç cesaret edemedim ona ya hala aletle yada ağdayla uğraşıyorum. Çok acımıyor mu yaa
Yoo agda daha cok acitiyo ki benim canim o konuda cok tatlidir.
Agda yaptirirken recep ivedik gibi bacaklarimin arasina falan doluyordum kuzenimi
Lazer daha acisiz

Cidden ya insanin yaz gunu bile ayak parmaklari donarmi, bem beyaz olurdu ayaklarim soguktan
Zaten orada usuttum ben
O gün bugündür balgam durur boğazımda .biraz igrenclestim ama atamıyorum

( İlk yaptirdigim lazerden bahsediyorum sekiz seans gittimde bı işe yaramadı dolandiricilardi sanırım)

Zaten orada usuttum ben
O gün bugündür balgam durur boğazımda .biraz igrenclestim ama atamıyorum

( İlk yaptirdigim lazerden bahsediyorum sekiz seans gittimde bı işe yaramadı dolandiricilardi sanırım)
Atışı dusuk vermistir yada ıpl lazerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…