- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.681
Gebelikte hormonal degisimdenesiyah siyah çıkar onlar ama gebeyken lazer yaptırılır mi ?O zaman size soru kızlar tüm vucüdum lazerli gebelikten mi nedir bilmiyorum tövbe tövbe göbişimde tüyler çıktı öyle sarı ince falan da değil doktora gitmeye utanırım ya lazere gitsem tekrar olmaz demi ay ne çok soru sordum bugün Bi kaç gün yazmadım ya acısını çıkarıyorum
Bizde maalesef ne oldugunu anlayama kadar deniz perisan oldu, biz hastalandigimizda ilaci coktan elimize ulasmisti aninda mudahale ile 2 3 saatte yirttim ben diyebilirimSende mi geçirdin hangi ara
Bi bakıyım ben bu kıyafet işine bide kızlar eşimin daha ceza kağıdı nasıl birseyse bugün aradı emniyeti biz birsey yapamayız yazıldıysa size ulaşır ararlar gelin alın diye diyo aaaa sinir krizi bildiğin ne demek bilmiyoruz sorgulama falan yapamam dedi sizce gitse kendisi öğrenebilir mi acaba
Lazerli diger yerlerinde de cikabilir.O zaman size soru kızlar tüm vucüdum lazerli gebelikten mi nedir bilmiyorum tövbe tövbe göbişimde tüyler çıktı öyle sarı ince falan da değil doktora gitmeye utanırım ya lazere gitsem tekrar olmaz demi ay ne çok soru sordum bugün Bi kaç gün yazmadım ya acısını çıkarıyorum
Yok yok geldi telefonum.Bilgisayardan mi giriyorsun halen .
Napcaksin telefon islerjni, Tamirde mi?
Gebelikte hormonal degisimdenesiyah siyah çıkar onlar ama gebeyken lazer yaptırılır mi ?
Ben yaptırılir ama yapmıyorlar diye biliyorum
Lazerli diger yerlerinde de cikabilir.
Hamileyken yapanda vsr yapmayanda var bilemedim
Ben lazere gidiyorumYani sonuçta hormonlardan dolayı diyorlar lazer yapılabilir ama etkisi olmaz diyolar kimisi de bunlar doğumdan sonra dökülür diyo anlamadım her kafadan Bi ses
Memnun musun ya çok rahatlık ama böyle çıkması sinir etti boşuna mı yaptırdım ben hamilelikte rahat ediyim diye gitmiştim ne anlamı kaldı kiBen lazere gidiyorum
Dortgun önce bunu konuştuk lazercimle
Gebe kaldığımda çıkacak muhabbeti
Kadın da doğum yapinca dökülüyor dedi
Daha ilk seansıma gittim bilemiyorum kiMemnun musun ya çok rahatlık ama böyle çıkması sinir etti boşuna mı yaptırdım ben hamilelikte rahat ediyim diye gitmiştim ne anlamı kaldı ki
Benimkiler dokulmediBen lazere gidiyorum
Dortgun önce bunu konuştuk lazercimle
Gebe kaldığımda çıkacak muhabbeti
Kadın da doğum yapinca dökülüyor dedi
Çikiyor maalesef, sadece eskisi kadar olmaz.Daha ilk seansıma gittim bilemiyorum kideğil mi ama hamilelikte egilemem alamam doğumda kılsız olsun derken kıl çıkacaksa ohooo
Yoo agda daha cok acitiyoBen hiç cesaret edemedim ona ya hala aletle yada ağdayla uğraşıyorum. Çok acımıyor mu yaa
Gazlama beniYoo agda daha cok acitiyoki benim canim o konuda cok tatlidir.
Agda yaptirirken recep ivedik gibi bacaklarimin arasina falan doluyordum kuzenimi
Lazer daha acisiz
Gercekten agda ve o aletler daha çok acitiyor ama şu var biz hormon sorunu olan insanlariz bize pek lazer islemiyor.Gazlama beni
Hiç acımıyor sıfır acı ama buz gibi odaBen hiç cesaret edemedim ona ya hala aletle yada ağdayla uğraşıyorum. Çok acımıyor mu yaa
Cidden ya insanin yaz gunu bile ayak parmaklari donarmi, bem beyaz olurdu ayaklarim soguktanHiç acımıyor sıfır acı ama buz gibi oda
Zaten orada usuttum benCidden ya insanin yaz gunu bile ayak parmaklari donarmi, bem beyaz olurdu ayaklarim soguktan
Atışı dusuk vermistir yada ıpl lazerdir.Zaten orada usuttum ben
O gün bugündür balgam durur boğazımda .biraz igrenclestim ama atamıyorum
( İlk yaptirdigim lazerden bahsediyorum sekiz seans gittimde bı işe yaramadı dolandiricilardi sanırım)
Yaparlar g.teleklerAtışı dusuk vermistir yada ıpl lazerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?