- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.621
Antalya alanya finike taraflarına bak bence.Fethiyede calista falan gozum kapali gidecegim dahs once gittigim yerler var ama esim muglaya gitmek istemiyor.
O kadar uzun yol cekmek istemiyorum yoruluyorum diyo.
O yuzden bu sene antalya olacak gibi.
Esim onumu kesmese hic bu stresi cekmez kosa kosa muglaya giderdim
Birde aparttan ziyade ev istiyorum aslinda.
Denizle boylesi daha rahat olacak sanki.
Apartlarda geceleri cok gurultu olabiliyo evler oyle olmuyo
Meraba khomyuk kızlarr napıyosunuz gene benim gibi dengesiz Bi hava yağmurlar güneşler
Burcu nasılsın, bugün daha iyi misin?Meraba khomyuk kızlarr napıyosunuz gene benim gibi dengesiz Bi hava yağmurlar güneşler
Nasılsın burcu?Meraba khomyuk kızlarr napıyosunuz gene benim gibi dengesiz Bi hava yağmurlar güneşler
Burcu nasılsın, bugün daha iyi misin?
Nasılsın burcu?
Tebrik ederim sukunetini.İyiyim film deniz
bekliyorum bakalım düşündüm sizlerinde söylediklerinizi fevri davranmak istemiyorum somut birsey de yok şuan önüme ne çıkacak bakalım
Elimden birsey gelmiyo zorunlu adam yok diyo olsa da evet demez de zaten bakalım varsa illaki çıkar önümeTebrik ederim sukunetini.
Ben genel olarak biyerlerde honkurerek ağlıyor kocamı gördükçe de bagriyor tekmeliyor olurdumAllah'ım öfke kontrolünü ogrenmeden ölüp gitmem insallah
Aldım aldım ama öldüm öldüm dirildimElimden birsey gelmiyo zorunlu adam yok diyo olsa da evet demez de zaten bakalım varsa illaki çıkar önüme
Sen naptın aldın mı kargonu sonunda
Oh ya hepiniz ne güzel tatil planları yapıyorsunuz bu sene ben evdeyim benim için de eğleninAldım aldım ama öldüm öldüm dirildim
Mayo sipariş ettmistim
Ya göründüğü gibi gelmezse ya olmazsa
Ya yakışmazsa diyerekkargo süreci de ayrı sıkıntılı oldu zaten öğlen anlattigimgibi
Senin tatilin bebisinle seneye daha keyifli olcakOh ya hepiniz ne güzel tatil planları yapıyorsunuz bu sene ben evdeyim benim için de eğlenin
Yaa kasımda doğurursam seneye tatil zamanı 7 8 aylık olur herhalde sen çalışmalara başlasan asıl seneye de sen gidemezsinSenin tatilin bebisinle seneye daha keyifli olcak
Yaa kasımda doğurursam seneye tatil zamanı 7 8 aylık olur herhalde sen çalışmalara başlasan asıl seneye de sen gidemezsin
Niye tekmeleyeceksin, adam ne yaptı da delireceksinTebrik ederim sukunetini.
Ben genel olarak biyerlerde honkurerek ağlıyor kocamı gördükçe de bagriyor tekmeliyor olurdumAllah'ım öfke kontrolünü ogrenmeden ölüp gitmem insallah
Hamilesin diye mi gitmiceksin?Oh ya hepiniz ne güzel tatil planları yapıyorsunuz bu sene ben evdeyim benim için de eğlenin
Yok kuzucuk rüyayı kastetmedim ben .rüya hakkında dün dedigim gibi düşünüyorum.Niye tekmeleyeceksin, adam ne yaptı da delireceksin
Rüya yahu rüya bu.
Yok artık zorunlu hormonlardan mı etkilendinBaslamiyorum
Akşam kocama ben dogurmucam dedim.
Dün senden çok etkilendim
Üç güne adet olcam .Yok artık zorunlu hormonlardan mı etkilendinadam ne dedi sen öyle deyince
Sanırım ikiside baksana fiyatlar normal değil zaten bebeğin masrafı ufak günü birlik kaçamaklar belki de uzun yol falan yapamam herhaldeHamilesin diye mi gitmiceksin?
Yoksa planlarda mı yok canım?
HatırlamıyorumYok artık zorunlu hormonlardan mı etkilendinadam ne dedi sen öyle deyince
Kötü etkilemek istemezdim ama bebeğim şimdiden beni ayakta tutuyo bak olumlu yönlerini düşün onun için üzülmek istemiyorum bakalım doğunca neler neler olacakÜç güne adet olcam .
Benimde hormonlar fırladı Anlattiklarindan etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?