Geçinemeyenler kulübü

Antalya alanya finike taraflarına bak bence.
O bölgede inanılmaz yazlıklar var ve fiyatları daha makul.
Neydi ya geçen arkadaşım biz yazlık attı satılık fiyatına bile şaşırdım, avşalar da mıydı, tardusan gibi bir şey miydi hatırlayamadım.
Ama girip bakınca çok çok denizin dibinde evler olduğunu gördüm.

İyiyim film deniz
bekliyorum bakalım düşündüm sizlerinde söylediklerinizi fevri davranmak istemiyorum somut birsey de yok şuan önüme ne çıkacak bakalım
Tebrik ederim sukunetini.
Ben genel olarak biyerlerde honkurerek ağlıyor kocamı gördükçe de bagriyor tekmeliyor olurdum Allah'ım öfke kontrolünü ogrenmeden ölüp gitmem insallah

Tebrik ederim sukunetini.
Ben genel olarak biyerlerde honkurerek ağlıyor kocamı gördükçe de bagriyor tekmeliyor olurdum Allah'ım öfke kontrolünü ogrenmeden ölüp gitmem insallah
Elimden birsey gelmiyo zorunlu adam yok diyo olsa da evet demez de zaten bakalım varsa illaki çıkar önüme

Sen naptın aldın mı kargonu sonunda

Elimden birsey gelmiyo zorunlu adam yok diyo olsa da evet demez de zaten bakalım varsa illaki çıkar önüme

Sen naptın aldın mı kargonu sonunda
Aldım aldım ama öldüm öldüm dirildim
Mayo sipariş ettmistim
Ya göründüğü gibi gelmezse ya olmazsa
Ya yakışmazsa diyerek kargo süreci de ayrı sıkıntılı oldu zaten öğlen anlattigimgibi

Aldım aldım ama öldüm öldüm dirildim
Mayo sipariş ettmistim
Ya göründüğü gibi gelmezse ya olmazsa
Ya yakışmazsa diyerek kargo süreci de ayrı sıkıntılı oldu zaten öğlen anlattigimgibi
Oh ya hepiniz ne güzel tatil planları yapıyorsunuz bu sene ben evdeyim benim için de eğlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…