Geçinemeyenler kulübü

Ay ne güzelmiş
Kızın sevdi mi?
Henuz gelmedi,favorilerime eklemistim indirime girince aldim hemen.
Yarin obur gun gelir sever diye dusunuyorum.
Bir ara kendim adini unuttum simdi su dr larin a de bakim cubugu varya onlarla boyle bir park yapmistim, aylarca oynadi parcalanana kadar.
Bununlada oynar baya diye dusunuyorum

Kesinlikle oynar. Çok çok güzel güle güle oynasın oğlumun tatlı adaşı

Film evi nerede kiraliyorsunuz?
Şehir ilce olarak yani
Kaş kalkan canım.
Baktığım bölgeler fethiye, marmaris, kaş falandı zaten.
Bu bölgeler villa tatilinin zirve adresi zibille ev var çünkü.
Antalya side belek alanyada da görüyorum ilanlar ama sıcaklık sebebiyle güney ege ve serin bölgeler dışında tercih etmem.
Kaş ın havası doğası çok güzel, tavsiye ederim.

Ben hala ev ariyorum
Kalkanada baktim evler cok guzel ama ailecek 3 5 kisi paylasarak gitmeyecegim icin benim icin uçuk rakamlar.
Belki birilerini kandiririm

Ben hala ev ariyorum
Kalkanada baktim evler cok guzel ama ailecek 3 5 kisi paylasarak gitmeyecegim icin benim icin uçuk rakamlar.
Belki birilerini kandiririm
Maalesef fiyatları yine arşa çıkarmışlar.
Ben sürekli bakıyordum, mart nisan ayında uygun olan evlerin hepsi zaten sezonluk doldu.
Ortak havuzlu olanlar biraz daha uygun.
Ayrıca sapanca didim kuşadası taraflarına da bu sene en acilinden kiralık yazlıklar diktiler hatta üçgen ahşap bungalovları havuzlu hale getirenler de var.

Biz de geçen sene son hafta alıp gitmiştik, çarpıldık.
Ama gidince evin asıl sahibiyle tanıştık falan, bu sene de aynı evi direkt adamdan çok daha ucuza kiraladık.
Bunu duyan bir kuzen, gelmeyi çok istedi tamam dedik, e fiyat iyice yarıya düştü ama ev küçük, nasıl sığacağız iki aile meraktayım.

Ne kadar bir haftalık ev kirası film? Kaş kalkanı hiç görmedim de seneye belki öyle bir şey düşünürüz. Denizi bir de çocuğa uygun değil sanki o tarafların değiş mi? Kumluk mu?

Sen zaten geceleri uyumuyosun geceleri onlar yatar gunduzleri sen
Digerleri nasil olsa hallolur

Az once bir iki kisiye fiyata neler dahil diye sordum, 100 lira temizlik+ elektrik ucreti diyo korktum acaba 10 gunde klimalari hesaplarsak elektrik ucreti evin kirasini gecermi diye

Ne kadar bir haftalık ev kirası film? Kaş kalkanı hiç görmedim de seneye belki öyle bir şey düşünürüz. Denizi bir de çocuğa uygun değil sanki o tarafların değiş mi? Kumluk mu?
Khomyuk ne desem yalan olur ama 8 binden başlıyor, uçsuz bucaksız devam ediyor.
Belki daha uyguna vardır ama tek odalı 2 kişilik evlerdir ya da havuz olayınca çocukların kullanacağı alan yoktur vs.

Kaş’ın kendi beachleri falan kayalık ama kum olan yerler de var, malum kaputaş falan var da çocukla gidilecek yer değil.
Biz pataraya çok sevdik, yine öyle yaparız, zaten kilometrelerce uzanan bir kum yığını.
Hatta çocuklar için daha iyi bir deniz görmedim desem yeridir.

Az once bir iki kisiye fiyata neler dahil diye sordum, 100 lira temizlik+ elektrik ucreti diyo korktum acaba 10 gunde klimalari hesaplarsak elektrik ucreti evin kirasini gecermi diye
Ahahsh sakın sakın
Fethiye’de kiralık apartlar var deniz.
Çalış plajına da yakınlar, villalar da biraz daha uygun oluyor.
Büyük, çok odalı normal yazlık tipi olduğundan müşteri zor çekiyorlar.
Ama apartları çok tercih eden tanıdığımız vardı korona öncesi de, plaja 5 dk gidip geliyorlardı.

Ay çokmuş ya. Tek aile fiyatı değil dimi sadece evin komple fiyatıdır bu. Akyakada mesela bir ev günlük 500dü geçen sene bu sene 800 olur gibi geliyor. Ama iki aile alıyor o evler tabii. Ekstra masraflarla her şey dahilden pahalıya geliyor şaşırtıcı bir şekilde bu villa işi.
Biz beş gece marmariste her şer dahile gideceğiz 5500 olacak. Arkadaş bodrumda bungalov tarzı bir otele her şey dahile 6800 e gidecek.

Gunaydin Khomyuk vede kizlar nasilsiniz
Valla üç gündür PTT ye geliyorum
Birinde yetisemedim
Neymiş saat üçte kapatıyorlarmis

Dün ben arkadaşla disardaydim eşim geldi onu da sırada bekletip sonra zaman doldu kapatıyoruz diye 25 kişiyle birlikte cikarmislar.
Bugün geldim paydostalarmis bekliyorum.
5 gündür kargom esir kaldi

Fethiyede calista falan gozum kapali gidecegim dahs once gittigim yerler var ama esim muglaya gitmek istemiyor.
O kadar uzun yol cekmek istemiyorum yoruluyorum diyo.
O yuzden bu sene antalya olacak gibi.
Esim onumu kesmese hic bu stresi cekmez kosa kosa muglaya giderdim
Birde aparttan ziyade ev istiyorum aslinda.
Denizle boylesi daha rahat olacak sanki.
Apartlarda geceleri cok gurultu olabiliyo evler oyle olmuyo

Evet ev fiyatı, o sebeple aile olarak değil kalabalık gitmek çok mantıklı.
Gecelik en uygun 1200 civarı evler.
Yemeği falan da cabası.
Tabii otelden daha pahalı zaten, korona döneminde olunca zirveye çıktı fiyatlar.
Mart nisan ayında haftalık 3 bin civarında kiraları, yazın 15 17 bini görüyor.
Biz geçen sene çarpıldık çünkü son dk alıp kendimiz gittik.
Bu sene daha ucuza aldık aynı evi sahibini arayıp, üzerine kuzen sonradan çıkınca fiyat bayağı düştü, 6 bine denk gelecek sanıyorum.

İşte marmaris fethiye didim taraflarında gecelik 300 bandına bile ev var ama havuz işin içine girince fiyat oralarda da çıkıyor.
Kendinden site içinde plajlı bir kiralık bulunsa ancak o zaman uygun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…