- 17 Aralık 2015
- 26.678
- 48.635
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.601
Film evi nerede kiraliyorsunuz?Ev kiraladık yine, rahatım ondan oahahahsh
İstediğim görüntüde olmadığım için 4 senedir mayo giyiyorum zaten, bu sene de giyerim bir şey olmaz.
Seneye kısmet sahile iner insan görürsek.
Aynı denizcim, sıkıcı bir rutinde. Sen de ne var ne yokGunaydinKhomyuk vede kizlar nasilsiniz
Bende ayni.Aynı denizcim, sıkıcı bir rutinde. Sen de ne var ne yok
Bende ayni.
Khomyuk legonun bir modeli yari yariya indirimde ben aldim sanada yollayayim.
Belki yoktur
LEGO Friends Panda Orman Ağaç Evi 41422 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LEGO Friends Panda Ağaç Evi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LEGO Friends Panda Ağaç Evi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Henuz gelmedi,favorilerime eklemistim indirime girince aldim hemen.Ay ne güzelmiş
Kızın sevdi mi?
Kesinlikle oynar. Çok çok güzel güle güle oynasın oğlumun tatlı adaşıHenuz gelmedi,favorilerime eklemistim indirime girince aldim hemen.
Yarin obur gun gelir sever diye dusunuyorum.
Bir ara kendim adini unuttum simdi su dr larin a de bakim cubugu varya onlarla boyle bir park yapmistim, aylarca oynadi parcalanana kadar.
Bununlada oynar baya diye dusunuyorum
Kaş kalkan canım.Film evi nerede kiraliyorsunuz?
Şehir ilce olarak yani
Tesekkur ederizKesinlikle oynar. Çok çok güzel güle güle oynasın oğlumun tatlı adaşı
Ben hala ev ariyorumKaş kalkan canım.
Baktığım bölgeler fethiye, marmaris, kaş falandı zaten.
Bu bölgeler villa tatilinin zirve adresi zibille ev var çünkü.
Antalya side belek alanyada da görüyorum ilanlar ama sıcaklık sebebiyle güney ege ve serin bölgeler dışında tercih etmem.
Kaş ın havası doğası çok güzel, tavsiye ederim.
Maalesef fiyatları yine arşa çıkarmışlar.Ben hala ev ariyorum
Kalkanada baktim evler cok guzel ama ailecek 3 5 kisi paylasarak gitmeyecegim icin benim icin uçuk rakamlar.
Belki birilerini kandiririm
Ne kadar bir haftalık ev kirası film? Kaş kalkanı hiç görmedim de seneye belki öyle bir şey düşünürüz. Denizi bir de çocuğa uygun değil sanki o tarafların değiş mi? Kumluk mu?Maalesef fiyatları yine arşa çıkarmışlar.
Ben sürekli bakıyordum, mart nisan ayında uygun olan evlerin hepsi zaten sezonluk doldu.
Ortak havuzlu olanlar biraz daha uygun.
Ayrıca sapanca didim kuşadası taraflarına da bu sene en acilinden kiralık yazlıklar diktiler hatta üçgen ahşap bungalovları havuzlu hale getirenler de var.
Biz de geçen sene son hafta alıp gitmiştik, çarpıldık.
Ama gidince evin asıl sahibiyle tanıştık falan, bu sene de aynı evi direkt adamdan çok daha ucuza kiraladık.
Bunu duyan bir kuzen, gelmeyi çok istedi tamam dedik, e fiyat iyice yarıya düştü ama ev küçük, nasıl sığacağız iki aile meraktayım.
Sen zaten geceleri uyumuyosun geceleri onlar yatar gunduzleri senMaalesef fiyatları yine arşa çıkarmışlar.
Ben sürekli bakıyordum, mart nisan ayında uygun olan evlerin hepsi zaten sezonluk doldu.
Ayrıca sapanca didim kuşadası taraflarına da bu sene en acilinden kiralık yazlıklar diktiler hatta üçgen ahşap bungalovları havuzlu hale getirenler de var.
Ama gidince evin asıl sahibiyle tanıştık falan, bu sene de aynı evi direkt adamdan çok daha ucuza kiraladık.
Bunu duyan bir kuzen, gelmeyi çok istedi tamam dedik, e fiyat iyice yarıya düştü ama ev küçük, nasıl sığacağız iki aile meraktayım.
Az once bir iki kisiye fiyata neler dahil diye sordum, 100 lira temizlik+ elektrik ucreti diyo korktum acaba 10 gunde klimalari hesaplarsak elektrik ucreti evin kirasini gecermi diyeMaalesef fiyatları yine arşa çıkarmışlar.
Khomyuk ne desem yalan olur ama 8 binden başlıyor, uçsuz bucaksız devam ediyor.Ne kadar bir haftalık ev kirası film? Kaş kalkanı hiç görmedim de seneye belki öyle bir şey düşünürüz. Denizi bir de çocuğa uygun değil sanki o tarafların değiş mi? Kumluk mu?
Ahahsh sakın sakınAz once bir iki kisiye fiyata neler dahil diye sordum, 100 lira temizlik+ elektrik ucreti diyo korktum acaba 10 gunde klimalari hesaplarsak elektrik ucreti evin kirasini gecermi diye
Ay çokmuş ya. Tek aile fiyatı değil dimi sadece evin komple fiyatıdır bu. Akyakada mesela bir ev günlük 500dü geçen sene bu sene 800 olur gibi geliyor. Ama iki aile alıyor o evler tabii. Ekstra masraflarla her şey dahilden pahalıya geliyor şaşırtıcı bir şekilde bu villa işi.Khomyuk ne desem yalan olur ama 8 binden başlıyor, uçsuz bucaksız devam ediyor.
Belki daha uyguna vardır ama tek odalı 2 kişilik evlerdir ya da havuz olayınca çocukların kullanacağı alan yoktur vs.
Kaş’ın kendi beachleri falan kayalık ama kum olan yerler de var, malum kaputaş falan var da çocukla gidilecek yer değil.
Biz pataraya çok sevdik, yine öyle yaparız, zaten kilometrelerce uzanan bir kum yığını.
Hatta çocuklar için daha iyi bir deniz görmedim desem yeridir.
Valla üç gündür PTT ye geliyorumGunaydinKhomyuk vede kizlar nasilsiniz
Fethiyede calista falan gozum kapali gidecegim dahs once gittigim yerler var ama esim muglaya gitmek istemiyor.Ahahsh sakın sakın
Fethiye’de kiralık apartlar var deniz.
Çalış plajına da yakınlar, villalar da biraz daha uygun oluyor.
Büyük, çok odalı normal yazlık tipi olduğundan müşteri zor çekiyorlar.
Ama apartları çok tercih eden tanıdığımız vardı korona öncesi de, plaja 5 dk gidip geliyorlardı.
Evet ev fiyatı, o sebeple aile olarak değil kalabalık gitmek çok mantıklı.Ay çokmuş ya. Tek aile fiyatı değil dimi sadece evin komple fiyatıdır bu. Akyakada mesela bir ev günlük 500dü geçen sene bu sene 800 olur gibi geliyor. Ama iki aile alıyor o evler tabii. Ekstra masraflarla her şey dahilden pahalıya geliyor şaşırtıcı bir şekilde bu villa işi.
Biz beş gece marmariste her şer dahile gideceğiz 5500 olacak. Arkadaş bodrumda bungalov tarzı bir otele her şey dahile 6800 e gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?