Geçinemeyenler kulübü

Karsisindaki insanin kaybedecek hic bir seyi kalmadigini anlayinca çark eden yurdum kocasi

Diyelim ki var ve sen bu durumu evde huzursuzluktan ileriye tasimayacak, sadece kavgaya gurultuye cevireceksen hic kurcalama burcu.
Çunku bak hepimiz soyledik bunun daha lohusaligi var, daha bebek buyutmesi var.
Kendini boyle şeylerle yorma şuan en azindan.

Tabiki yaşadıklarından utanma canım benim
Sdece sukunetli hayatlar olur ya evde çocuk gürültüsünden başka bı gürültü olmaz .
Hep öyle betimlenmissin aklimda
Ben kendim koca sesli, coşkulu, anlatımı falan heyecanlı insanım.
Bırak çocukları, benimki onlardan fazla çıkar hem duyurmak için kendimi hem de carlama olarak ahahahsh

Peki deniz yada kızlarr ben bunu da görmezden gelsem ileride bu yada başka Bi olay daha yaşasam ne olacak o zaman bu sefer sevgililikteki olay Bi kaç başka şey bu yaşadığım hepsi birikecek içimde daha zarar verecek bana

Ben kendim koca sesli, coşkulu, anlatımı falan heyecanlı insanım.
Bırak çocukları, benimki onlardan fazla çıkar hem duyurmak için kendimi hem de carlama olarak ahahahsh
Komsuya denizin cok gurultusu geliyomu diyince, oğlundan senin sesin daha cok geliyo cevabi alan ben gibisin ya

Yok yahu, asabiyim sinirlenince kizarim, soylenirim kirarimda belki ama mesela hic bir seyi o anın dışina taşımam.
Sündürmem, küsmem uzatmam.
Ben niye boyle bir izlenim birakiyorum acaba
Tam aksi gibi tanıyoruz seni deniz
Çok şaşırmıştım ben biz hiç kavga etmeyiz evimizde ses yoktur dediğinde.

Peki varsa, gormezden gelmezsen ne yapacaksin?

Burcu görmezden geleceğin bir şey yok ama sana bunu anlatmaya çalışıyoruz aslında.
Rüya bu, insan uçurumdan da düşer, ölür, kıyamet kopar, grup seks yapar vs vs.
Neyin rüyayı tetiklediğini bilemiyoruz, bilinçdışı mesajlar ile mi oluşuyor, nasıl bir alem muamma.
Ama bilinen şey, istek ya da hayallerin rüya ile alakalı hiç yok.
Yani içinde kaldı ya da varolanı gördü vs, öyle bir şey yok.

Tam aksi gibi tanıyoruz seni deniz
Çok şaşırmıştım ben biz hiç kavga etmeyiz evimizde ses yoktur dediğinde.
Gercekten yok ya vallahi bak
Bak diyorum kizarim, kirarim ama evin icinde kari koca kavgasina donmez o iş.
Tartismaya bile donmez yani.
Sey gibi dusun cocugun evde bir sey yaparda o an oylesine bir soylenirsinde uzatmazsin hani.
Ayni o durum.
Ben evin icinde kavgayi kuslugu bagris cagrisi sevmem.

Nerde o kafasını duvarlara sürten chamallows ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…