- 17 Aralık 2015
- 26.709
- 48.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.441
Karsisindaki insanin kaybedecek hic bir seyi kalmadigini anlayinca çark eden yurdum kocasiOlması gereken bu zaten, sağlıklı ilişki evresi o.
Güven ve sevgiyle ilerleyen, bir zaman sonra uzvun gibi hissettiğin bir şey.
Eşim de bu dönemleri atlatınca ki pandemide oldu bu, 15 sene önceye göre çok çok fazla bağlı mesela, enteresan.
Eskiden olsa kocam ben gibi düşünürken 1 kalemde silebilirken, aksine şuan benim peşini asla bırakmayacağını, boşanmamak için kılı kırk yaracağını, kukla bile olabileceğini biliyorum.
Ama diyorum ya bende giden gitti, biten bitti.
Şu pandemiye kadar iki çocukla öyle günler yaşadım ki, şu saatten sonra da bana koca lazım değil kafasına evrildim çünkü zaten ruhen hep tektim.
Diyelim ki var ve sen bu durumu evde huzursuzluktan ileriye tasimayacak, sadece kavgaya gurultuye cevireceksen hic kurcalama burcu.Benim tek düşündüğüm o zaten deniz stresimi elbet hissediyo kavga ederken söyledim sen bu bebeği haketmiyorsun eğer düşündüğüm şey varsa eğer diye elbet Bi falso daha verir varsa ben sanırım çok kırılganım daha da arttı eğer varsa ne yaparım ki
Ben kendim koca sesli, coşkulu, anlatımı falan heyecanlı insanım.Tabiki yaşadıklarından utanma canım benim
Sdece sukunetli hayatlar olur ya evde çocuk gürültüsünden başka bı gürültü olmaz .
Hep öyle betimlenmissin aklimda
Peki deniz yada kızlarr ben bunu da görmezden gelsem ileride bu yada başka Bi olay daha yaşasam ne olacak o zaman bu sefer sevgililikteki olay Bi kaç başka şey bu yaşadığım hepsi birikecek içimde daha zarar verecek banaDiyelim ki var ve sen bu durumu evde huzursuzluktan ileriye tasimayacak, sadece kavgaya gurultuye cevireceksen hic kurcalama burcu.
Çunku bak hepimiz soyledik bunun daha lohusaligi var, daha bebek buyutmesi var.
Kendini boyle şeylerle yorma şuan en azindan.
Komsuya denizin cok gurultusu geliyomu diyince, oğlundan senin sesin daha cok geliyo cevabi alan ben gibisin yaBen kendim koca sesli, coşkulu, anlatımı falan heyecanlı insanım.
Bırak çocukları, benimki onlardan fazla çıkar hem duyurmak için kendimi hem de carlama olarak ahahahsh
Tam aksi gibi tanıyoruz seni denizYok yahu, asabiyim sinirlenince kizarim, soylenirim kirarimda belki ama mesela hic bir seyi o anın dışina taşımam.
Sündürmem, küsmem uzatmam.
Ben niye boyle bir izlenim birakiyorum acaba
Kafamdaki su prenses film yanilgisindan bı kurtulamadimBen kendim koca sesli, coşkulu, anlatımı falan heyecanlı insanım.
Bırak çocukları, benimki onlardan fazla çıkar hem duyurmak için kendimi hem de carlama olarak ahahahsh
Peki varsa, gormezden gelmezsen ne yapacaksin?Peki deniz yada kızlarr ben bunu da görmezden gelsem ileride bu yada başka Bi olay daha yaşasam ne olacak o zaman bu sefer sevgililikteki olay Bi kaç başka şey bu yaşadığım hepsi birikecek içimde daha zarar verecek bana
Burcu görmezden geleceğin bir şey yok ama sana bunu anlatmaya çalışıyoruz aslında.Peki deniz yada kızlarr ben bunu da görmezden gelsem ileride bu yada başka Bi olay daha yaşasam ne olacak o zaman bu sefer sevgililikteki olay Bi kaç başka şey bu yaşadığım hepsi birikecek içimde daha zarar verecek bana
Oglun mu varKomsuya denizin cok gurultusu geliyomu diyince, oğlundan senin sesin daha cok geliyo cevabi alan ben gibisin ya
Valla çıkar beni oradan sen de ben de rahatlayalım artıkKafamdaki su prenses film yanilgisindan bı kurtulamadim
Valla çıkar beni oradan sen de ben de rahatlayalım artık
Aşkı memnu nihal sanıyorsun sen beni, ben gayet firdevs hanımım o derece
Gercekten yok ya vallahi bakTam aksi gibi tanıyoruz seni deniz
Çok şaşırmıştım ben biz hiç kavga etmeyiz evimizde ses yoktur dediğinde.
Komsunun oglundan yavrum benim degil, annesiyle oglunu kapida gordum.Oglun mu var
Nerde o kafasını duvarlara sürten chamallows ya.Gercekten yok ya vallahi bak
Bak diyorum kizarim, kirarim ama evin icinde kari koca kavgasina donmez o iş.
Tartismaya bile donmez yani.
Sey gibi dusun cocugun evde bir sey yaparda o an oylesine bir soylenirsinde uzatmazsin hani.
Ayni o durum.
Ben evin icinde kavgayi kuslugu bagris cagrisi sevmem.
Ohooo, kizarken gozumun onunden neler geciyorNerde o kafasını duvarlara sürten chamallows ya.
Ben burdayımYine ayni anda herkes gitti
Dokunmayin topiğimizin hamişine yaBen burdayım
Özelden burcuyu taciz ediyordum
Dediklerinizi düşünüyorum deniz Bi yerde hak veriyorum ama bi yerde içime sinmeyen şeyler varYine ayni anda herkes gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?