- 17 Ocak 2020
- 28.108
- 1
- 40.852
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.421
Senin hayat hikayenden hiç beklemiyordum böyle bir anektod .Gene iyi toparlamışsınız, ben hala her gün boşuyorum ahahshssh
Ciddi anlamda evde aynı odada 5 dk bile bulunmadığımız aylar hatta 1,5 yıl geçti bizim ve iğrenç, kimsenin midesinin kaldırmayacağı toksik bir ilişki evresini de yaşadık.
Ha noldu, düzeldi mi dersen, adam en azından çocuk öncesi durumuna evrildi ama benden giden gitti.
Şundan 4 sene önceki film ike şuanki ben, bambaşka bir insan dolayısıyla eşine, ailesine ya da durumlara bakış açısı da öyle.
Bende hala her gün boşuyorumGene iyi toparlamışsınız, ben hala her gün boşuyorum ahahshssh
Ciddi anlamda evde aynı odada 5 dk bile bulunmadığımız aylar hatta 1,5 yıl geçti bizim ve iğrenç, kimsenin midesinin kaldırmayacağı toksik bir ilişki evresini de yaşadık.
Ha noldu, düzeldi mi dersen, adam en azından çocuk öncesi durumuna evrildi ama benden giden gitti.
Şundan 4 sene önceki film ike şuanki ben, bambaşka bir insan dolayısıyla eşine, ailesine ya da durumlara bakış açısı da öyle.
Hayat arkadaşlığı evresiÇocuk yıpratıyor, eski haline döndü dediğim de sevgililik değil. Normal evli çifte döndük
Hep derim Bi kere yapan gene yapar yada affedersen yüz bulur diye ama ben yapamadım bu söylediklerimi uygulayamadım seneler geçti içimde hep ukte kaldı o gün gece birden alevlendi duygularım neden niye bilmiyorumHissediyorum kesin birşey var cümlesi ve eskiden vukuatlı olduğunu söylediğin an itibariyle benim soyleyecegim bişey kalmadı
Ve çok gerildim şuan
Artık icim asla rahat değil
Bilemedim burcu ne desem. Tek diyebileceğim sadece sayıklama da olabilir. Ben her narkoz aldığımda ya kocama exlerden birinden bahsedersem diye kasarım mesela. Aklımda değiller umrumda değiller ama aklıma geliyor. Sayıklama olur normal. Ama başka şey varsa da doğumu beklemeden ayrılacak mısın? Hamilelikte bunları yaşamak mı niyetin? Değilse ileriye ötele, şimdi kurcalamama, annene gitme.Evet ama o zamanlar da Bi boşlukta affettim pişman oldum geri ama bi kere affettim unutmaya çalıştım öyle olmuyomuş içinde kalıyo hep şimdide işte hortladı hormon deyin abartma deyin üzülüyorum sadece kızmıyorum ona bağırıp çağırmak bile içimden gelmiyo
Niye yahu, ben burada konu da açtım, iğrenç ama iğrençliğin en dibini gördüm ben, yaşadım ve yaşattım da.Senin hayat hikayenden hiç beklemiyordum böyle bir anektod .
Burcucum bir sayiklamadan bir yapan hep yapari çıkaramayız ki.Hep derim Bi kere yapan gene yapar yada affedersen yüz bulur diye ama ben yapamadım bu söylediklerimi uygulayamadım seneler geçti içimde hep ukte kaldı o gün gece birden alevlendi duygularım neden niye bilmiyorum
Evet. Şimdi daha dingin, daha sakiniz. Heyecan yok ama seviyorum da sadece daha sakin seviyoruz gibi. Bir yaş alma durumu ilişkideHayat arkadaşlığı evresi
Bence bir ilişkinin en önemli evresi buymuş.
Bağımlı asla değil, bağlılık önemli ama asla kopamaz değil.
Her şeyin farkında olarak, o aşkın duyguların gözünü kör etmesini bastırıp, duygu yükselimleri bitip, akılla ve yanında sevgiyle götürülen yoldaşlık.
Bende narkozdan ciktigimda hep bundan korkarim.Bilemedim burcu ne desem. Tek diyebileceğim sadece sayıklama da olabilir. Ben her narkoz aldığımda ya kocama exlerden birinden bahsedersem diye kasarım mesela. Aklımda değiller umrumda değiller ama aklıma geliyor. Sayıklama olur normal. Ama başka şey varsa da doğumu beklemeden ayrılacak mısın? Hamilelikte bunları yaşamak mı niyetin? Değilse ileriye ötele, şimdi kurcalamama, annene gitme.
Evlilik öncesini bence düşünme.Hep derim Bi kere yapan gene yapar yada affedersen yüz bulur diye ama ben yapamadım bu söylediklerimi uygulayamadım seneler geçti içimde hep ukte kaldı o gün gece birden alevlendi duygularım neden niye bilmiyorum
Niye yahu, ben burada konu da açtım, iğrenç ama iğrençliğin en dibini gördüm ben, yaşadım ve yaşattım da.
Küfürler ettim, duydum, erkeklikten vurdum kadınlıktan vuruldum, evden kovdum kovuldum, parayla tehdit edildim, ben de başka şeylerle ettim vs vs.
Yaşadıklarımdan utanacak halim yok, 1 sinir krizime bakar tekrar yaşanması zaten.
Artık mantık işliyor arkadaşım, çocuklarım ve kendimin istekleri, her şeyden önce.
Yoksa kocaymış, yarın sabah dikekçeye bakar, ne var ki?
Tabiki yaşadıklarından utanma canım benimNiye yahu, ben burada konu da açtım, iğrenç ama iğrençliğin en dibini gördüm ben, yaşadım ve yaşattım da.
Küfürler ettim, duydum, erkeklikten vurdum kadınlıktan vuruldum, evden kovdum kovuldum, parayla tehdit edildim, ben de başka şeylerle ettim vs vs.
Yaşadıklarımdan utanacak halim yok, 1 sinir krizime bakar tekrar yaşanması zaten.
Artık mantık işliyor arkadaşım, çocuklarım ve kendimin istekleri, her şeyden önce.
Yoksa kocaymış, yarın sabah dikekçeye bakar, ne var ki?
Beni nasil betimledin kiz acabaTabiki yaşadıklarından utanma canım benim
Sdece sukunetli hayatlar olur ya evde çocuk gürültüsünden başka bı gürültü olmaz .
Hep öyle betimlenmissin aklimda
Sen ortalığı yirtarsin animallah .Beni nasil betimledin kiz acaba
Bence sen en fenasısın. Adamı mum etmiş parmakta oynatıyorsunuz ana kızBeni nasil betimledin kiz acaba
Halbuki evin icinde kavgayi hic sevmemSen ortalığı yirtarsin animallah .
Çok korkuyorum
Yok yahu, asabiyim sinirlenince kizarim, soylenirim kirarimda belki ama mesela hic bir seyi o anın dışina taşımam.Bence sen en fenasısın. Adamı mum etmiş parmakta oynatıyorsunuz ana kız
Olması gereken bu zaten, sağlıklı ilişki evresi o.Ben bunu diyemiyorum ya. Boşanmayı şu an asla istemem düşünmem. Daha bir bağlanma aşaması oldu bende o ilk seneti atlatınca nedense
Benim tek düşündüğüm o zaten deniz stresimi elbet hissediyo kavga ederken söyledim sen bu bebeği haketmiyorsun eğer düşündüğüm şey varsa eğer diye elbet Bi falso daha verir varsa ben sanırım çok kırılganım daha da arttı eğer varsa ne yaparım kiAy tenli anne nereye gittin burcu?
Sen şu donemde senemi sanemi kocani bir es geç, bak ne şartlarda hamile kaldin o yavrucagi düşün kendini düşün her şeyden önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?