• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Onun tiyatrosunu vermişti tv ben ufakken, çok severek izlemiştim. O mirası başkalarındam izlemek içimden gelmedi bir türlü.
ben çok izlememe çocuklugumdan beri tv yi.
daha once oynadigindan haberim bile yok 😁
ara ara boyle dikkatimi ceken seyleri izlerim.

Onun tiyatrosunu vermişti tv ben ufakken, çok severek izlemiştim. O mirası başkalarındam izlemek içimden gelmedi bir türlü.
Aynen o yüzden bende izlemiyorum. Oyuncular da cok hosuma gitmedi, Demet Akbağ’ın yerine başkasını koymak istemiyorum 😆

Benim de eşim kursta yine, çocukla tek evde delirmece🙄
bizim delirmeceler eşim evde olunca oluyor sabahtan beri adama oyun odasini toplayin diye sesleniyorum 20 kere seslendim hepsinde ayni cevap deniz ellerini yikasinda 🤦
cocuk boya yapiyor onun ellerini yikamasiyla senin oyun odasini toplaman ne alaka acaba?
gelirsem o ellerindeki boyalari sana yediririm kac seferdir ayni cevap denizin ellerini yikamasiyla senin toplaman ne alaka diye cirlayinca kalkti topladi.
anama gidecem 1 hafta yuzunu gormicem şükür 🤦😁😁

bizim delirmeceler eşim evde olunca oluyor sabahtan beri adama oyun odasini toplayin diye sesleniyorum 20 kere seslendim hepsinde ayni cevap deniz ellerini yikasinda 🤦
cocuk boya yapiyor onun ellerini yikamasiyla senin oyun odasini toplaman ne alaka acaba?
gelirsem o ellerindeki boyalari sana yediririm kac seferdir ayni cevap denizin ellerini yikamasiyla senin toplaman ne alaka diye cirlayinca kalkti topladi.
anama gidecem 1 hafta yuzunu gormicem şükür 🤦😁😁
Çocuklara evde huzur vermeyeceksin ya büyüdüğünde demek ki, karısını kocasını bırakıp sana geliyor baksana😬
Ben anneme gidp bir hafta kalsam evimin her santimini öperim. Kadım bildiğin köle gibi davranıyor. Bir saniye boş dursam öldürene kadar dırdır eder. Bir gece bile annemde kalamıyorum ondan huzurum kaçıyor🙄

Çocuklara evde huzur vermeyeceksin ya büyüdüğünde demek ki, karısını kocasını bırakıp sana geliyor baksana😬
Ben anneme gidp bir hafta kalsam evimin her santimini öperim. Kadım bildiğin köle gibi davranıyor. Bir saniye boş dursam öldürene kadar dırdır eder. Bir gece bile annemde kalamıyorum ondan huzurum kaçıyor🙄
Aaa ciddi misin Khomyuk bir haftaya yaklaştı anneme geleli o kadar rahatım ki sen otur yapma şöyle böyle eşim yanlız yapamaz kalabileceğini bilsem hiç gitmem evime 😁

aman klasik türk annesi işte 😁
benim ki kendisi gercekten yapamadigi ve su donemde temizlik yapacak bir bayan bulamadigindan gidince evi bir supurup silmemi istiyor sadece.
gerci o istemese ben kendimde yapiyorum zaten deniz oraya gidince annemden aldigi kudretle evin altini ustune getiriyor resmen.
zaten psikolojik olarakda kotu durumda oldugumu bildiginden pek ses etmiyo 2 senedir.
annem her ne kadar dirdir etsede ben gidince gulleri açıyor yalniz yasadigindan ☺️
valla hic kotu davranmam denize kocasinin evinde otursun diye.
aksine ilerde bir sorun yasarsa esiyle, annemde rahat edebilirmiyim acaba diye aklinda gram soru isareti kalsin istemem.

Back
X