Geçinemeyenler kulübü

🤦
kayinbabam gecen gun denize hsrclik yollayacakti sanada soylemistim ya kumbara olayi.
eft yi gorumceme yaptiracakti, sirf bana gelmesin diye hirsindan abisine yollamis ve bu ilk degil.
bende aksam aradim x cim saol eft yo sen yapmissin para ulasti bana dedim 😂😂
abisine mesaj atmis hemen ona yollayacaksam olsam ona atardim diye.
bizim evdeki paranin kimde duracagina karar vermeye calisiyo oda kendince 😂😂
1 hafta gecsin denizin harcliklariyla kendime ayakkabi aldim diyecegim ehehehe 😂😂
madem uyanik sende kayinbabacin dan ona haberi gidecek bir sey iste onun yerine ☺️
Fesat insanın hali başka ya...
Bir de mesaj atmış, pes!

Ben ne isteyecem, yapar sanki...
Kızlarına her ay maaş veriyor, bize var mı yok😂
Haberim yok sanıyorlar ama biliyorum, kocalarından gizli şekilde düzenli olarak kp yolluyor.
Yollasın, bana ne kendi evladı asla karışamam, ne istiyorlarsa yapabilirler, kızamam bile bize niye yok diye.
Ama bendekine kimse göz dikmesin bir zahmet, bizim çocuğa doğum hediyesinin 5 katını görümceme yapınca aha böyle dilime düşersin, o evlat değil torun ayırmadır çünkü.

Ya bide hastaneye gittik siş olanla ilgileniyorlar falan ben diyorum ki bakin oteki ayağımın son 2 parmaği oynamiyor salliyorum tik yok bakin şuna bi 🤦🏼‍♀️ yok falan derken bi tomografi oda kırık bide ilk yanlıs ayağimi alciya aldilar falan kac kere tomografi cektirdim 🤣
Ah be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?
Gerçekten çok fena bir durum yahu bu, nasıl geldin üstesinden?

Ah be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?
Tam apartmanin onunde ayağım burkuldu ötekide merdivene carpinca kırılmıs kocamda evde sesleniyom duymuyor falan oyle normal oturur vaziyette oturdum merdivene uzatsan uzanmiyor baski yapsan yok sonra duydu neyseki baya bi kendi kendime takıldım ilk kex ama göz kararması yasadım oyle nefes falan gitti sakinlesmesem bayıliyordum net 😏 hastaneye gidince ağrı kesici yaptilar bıraksalar yürücem modundaydım 🤣 ama zor iki ayak kalkamiyorsun kilolusun kimse seni tasiyamiyot falan ☹️

Annecime taşindım bide yastık koyuk yere tırtıl gibi dizimin ustünde gidiyordum evin icinde gene wc ye gidiyordum öyle napim yattıgim yerde olmaz ya neyseki dizlerim bana kalmıstı 😬 bi fotosunu atimfe ayklarımın şok olun 🤣

Tam apartmanin onunde ayağım burkuldu ötekide merdivene carpinca kırılmıs kocamda evde sesleniyom duymuyor falan oyle normal oturur vaziyette oturdum merdivene uzatsan uzanmiyor baski yapsan yok sonra duydu neyseki baya bi kendi kendime takıldım ilk kex ama göz kararması yasadım oyle nefes falan gitti sakinlesmesem bayıliyordum net 😏 hastaneye gidince ağrı kesici yaptilar bıraksalar yürücem modundaydım 🤣 ama zor iki ayak kalkamiyorsun kilolusun kimse seni tasiyamiyot falan ☹️
Allah beterinden saklasın, çok fena gerçekten.
Zamanında ayaklarımdan küçük şekilde sakatlandım tam düğün öncesi, spor yapıp zayıflayacağım güya ama bana kimse çıplak ayak ip atlama demedi😂
Küçücük pirinç kadar kemik kopup kasa saplanmış.
1,5 ay yürüyemedim, tekerlekli sandalyedeydim, evde sandalye altına kilim koymuştuk tuvalete falan gidebilmem için.
Düşünüyorum evli iken olsa mıçmıştım, evde 3 kişi bana baktılar, saçımı bile yatağımda yıkadıkları oldu.

Çok güçlü kadınsın, faso fiso değil, harbiden...

Bu ilki birkac gün sonra film çektirmek için açtiklarindaki hali 🤣 çok komik ama ya
2. O gün bunu kırik sanıyorduk sadece

Eklentiler

• 20170529_101002.webp
    20170529_101002.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20170524_214658.webp
    20170524_214658.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
Allah beterinden saklasın, çok fena gerçekten.
Zamanında ayaklarımdan küçük şekilde sakatlandım tam düğün öncesi, spor yapıp zayıflayacağım güya ama bana kimse çıplak ayak ip atlama demedi😂
Küçücük pirinç kadar kemik kopup kasa saplanmış.
1,5 ay yürüyemedim, tekerlekli sandalyedeydim, evde sandalye altına kilim koymuştuk tuvalete falan gidebilmem için.
Düşünüyorum evli iken olsa mıçmıştım, evde 3 kişi bana baktılar, saçımı bile yatağımda yıkadıkları oldu.

Çok güçlü kadınsın, faso fiso değil, harbiden...
Ben evliydim bikaç gün kocacıgım bakti bana 🙏😍 sonra işe gitmesi gerektiginden anama taşindık ay yıkanmak eziyet posetlenip gidip banyoya yere oturup yikaniyordum bide oyle yikanmadan duramayan bi kadin ben 🤦🏼‍♀️

Bu ilki birkac gün sonra film çektirmek için açtiklarindaki hali 🤣 çok komik ama ya
2. O gün bunu kırik sanıyorduk sadece
Bacım bunlar ayrı bir yaşam kurmuşlar vücudunda, nasıl bir şiş...
Bir de gülerek anlatıyorsun😂
Şunu yaşayıp 2 sene hareket etmeyecek insanlar tanıyorum ben.

🤦
kayinbabam gecen gun denize hsrclik yollayacakti sanada soylemistim ya kumbara olayi.
eft yi gorumceme yaptiracakti, sirf bana gelmesin diye hirsindan abisine yollamis ve bu ilk degil.
bende aksam aradim x cim saol eft yo sen yapmissin para ulasti bana dedim 😂😂
abisine mesaj atmis hemen ona yollayacaksam olsam ona atardim diye.
bizim evdeki paranin kimde duracagina karar vermeye calisiyo oda kendince 😂😂
1 hafta gecsin denizin harcliklariyla kendime ayakkabi aldim diyecegim ehehehe 😂😂
madem uyanik sende kayinbabacin dan ona haberi gidecek bir sey iste onun yerine ☺️
Bunu lütfen yappppp.
Hatta ekran resmi isticem senden
Yazdin mi bakim diye :KK70:
Bı içimiz rahatlasin

Yahu bana gelirken beni aramayan insan bu, çağırmadığım halde ablası geliyor diye çıkar gelirdi korona öncesi, kapıyı açarsın gelmiş.
Hatta bir seferinde ablasını aradı gözümün önünde bir şeye ihtiyaç var mı diye, ablasının evi ya...
Kocamı da beni de bir tarafına takmıyor, uşağıyız anca.
Keşke seninle görüşmek istemiyorum denilebilse.
Keşke iplerin kopacağı bişey olsa
Bence daha iyi .

Bacım bunlar ayrı bir yaşam kurmuşlar vücudunda, nasıl bir şiş...
Bir de gülerek anlatıyorsun😂
Şunu yaşayıp 2 sene hareket etmeyecek insanlar tanıyorum ben.
1 ay sonra yürumeye basladim ben birini çikarip şey taktım bileklik yasakti ama o halimle bile kurtlu ben ama insan cok sıkiliyor ya 😏 bi gifim var gorsen çok güzelsin kocam cekmis ben yerde yastık üstünde sürünürken 🤣

Keşke seninle görüşmek istemiyorum denilebilse.
Keşke iplerin kopacağı bişey olsa
Bence daha iyi .
Ben görüşmüyorum zaten zorunlu aile ortamı ya da akraba ortamı hariç.
O varsa gitmiyorum falan da illa bir yerde çıkıyor karşına, yüzsüz olduğu için duyunca çat diye geliyor.

1 ay sonra yürumeye basladim ben birini çikarip şey taktım bileklik yasakti ama o halimle bile kurtlu ben ama insan cok sıkiliyor ya 😏 bi gifim var gorsen çok güzelsin kocam cekmis ben yerde yastık üstünde sürünürken 🤣
Yastık hiç aklımıza gelmedi bizim ya😂
Sandalye altına kilim, kollarımla duvardan itiyordum kendimi.
Birgün sabaha karşı çişim geldi, sandalye de ses çıkarcak diye attım kendimi yere, sürünüyorum.
Ablam da uyanmış tuvalete, ışığı açıp yerde Halka’daki Samara gibi sürünen canlı görünce kalbine indi kadının😂😂

Back
X