Geçinemeyenler kulübü

Fesat insanın hali başka ya...
Bir de mesaj atmış, pes!

Ben ne isteyecem, yapar sanki...
Kızlarına her ay maaş veriyor, bize var mı yok
Haberim yok sanıyorlar ama biliyorum, kocalarından gizli şekilde düzenli olarak kp yolluyor.
Yollasın, bana ne kendi evladı asla karışamam, ne istiyorlarsa yapabilirler, kızamam bile bize niye yok diye.
Ama bendekine kimse göz dikmesin bir zahmet, bizim çocuğa doğum hediyesinin 5 katını görümceme yapınca aha böyle dilime düşersin, o evlat değil torun ayırmadır çünkü.

Ah be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?
Gerçekten çok fena bir durum yahu bu, nasıl geldin üstesinden?

Ah be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?
Tam apartmanin onunde ayağım burkuldu ötekide merdivene carpinca kırılmıs kocamda evde sesleniyom duymuyor falan oyle normal oturur vaziyette oturdum merdivene uzatsan uzanmiyor baski yapsan yok sonra duydu neyseki baya bi kendi kendime takıldım ilk kex ama göz kararması yasadım oyle nefes falan gitti sakinlesmesem bayıliyordum net hastaneye gidince ağrı kesici yaptilar bıraksalar yürücem modundaydım ama zor iki ayak kalkamiyorsun kilolusun kimse seni tasiyamiyot falan

Annecime taşindım bide yastık koyuk yere tırtıl gibi dizimin ustünde gidiyordum evin icinde gene wc ye gidiyordum öyle napim yattıgim yerde olmaz ya neyseki dizlerim bana kalmıstı bi fotosunu atimfe ayklarımın şok olun

Allah beterinden saklasın, çok fena gerçekten.
Zamanında ayaklarımdan küçük şekilde sakatlandım tam düğün öncesi, spor yapıp zayıflayacağım güya ama bana kimse çıplak ayak ip atlama demedi
Küçücük pirinç kadar kemik kopup kasa saplanmış.
1,5 ay yürüyemedim, tekerlekli sandalyedeydim, evde sandalye altına kilim koymuştuk tuvalete falan gidebilmem için.
Düşünüyorum evli iken olsa mıçmıştım, evde 3 kişi bana baktılar, saçımı bile yatağımda yıkadıkları oldu.

Çok güçlü kadınsın, faso fiso değil, harbiden...

Bu ilki birkac gün sonra film çektirmek için açtiklarindaki hali çok komik ama ya
2. O gün bunu kırik sanıyorduk sadece

Eklentiler

• 20170529_101002.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 20170524_214658.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
Ben evliydim bikaç gün kocacıgım bakti bana sonra işe gitmesi gerektiginden anama taşindık ay yıkanmak eziyet posetlenip gidip banyoya yere oturup yikaniyordum bide oyle yikanmadan duramayan bi kadin ben

Bu ilki birkac gün sonra film çektirmek için açtiklarindaki hali çok komik ama ya
2. O gün bunu kırik sanıyorduk sadece
Bacım bunlar ayrı bir yaşam kurmuşlar vücudunda, nasıl bir şiş...
Bir de gülerek anlatıyorsun
Şunu yaşayıp 2 sene hareket etmeyecek insanlar tanıyorum ben.

Bunu lütfen yappppp.
Hatta ekran resmi isticem senden
Yazdin mi bakim diye
Bı içimiz rahatlasin

Keşke seninle görüşmek istemiyorum denilebilse.
Keşke iplerin kopacağı bişey olsa
Bence daha iyi .

Bacım bunlar ayrı bir yaşam kurmuşlar vücudunda, nasıl bir şiş...
Bir de gülerek anlatıyorsun
Şunu yaşayıp 2 sene hareket etmeyecek insanlar tanıyorum ben.
1 ay sonra yürumeye basladim ben birini çikarip şey taktım bileklik yasakti ama o halimle bile kurtlu ben ama insan cok sıkiliyor ya bi gifim var gorsen çok güzelsin kocam cekmis ben yerde yastık üstünde sürünürken

Keşke seninle görüşmek istemiyorum denilebilse.
Keşke iplerin kopacağı bişey olsa
Bence daha iyi .
Ben görüşmüyorum zaten zorunlu aile ortamı ya da akraba ortamı hariç.
O varsa gitmiyorum falan da illa bir yerde çıkıyor karşına, yüzsüz olduğu için duyunca çat diye geliyor.

Yastık hiç aklımıza gelmedi bizim ya
Sandalye altına kilim, kollarımla duvardan itiyordum kendimi.
Birgün sabaha karşı çişim geldi, sandalye de ses çıkarcak diye attım kendimi yere, sürünüyorum.
Ablam da uyanmış tuvalete, ışığı açıp yerde Halka’daki Samara gibi sürünen canlı görünce kalbine indi kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…