- 8 Mart 2015
- 25.148
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.365
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.241
Fesat insanın hali başka ya...
kayinbabam gecen gun denize hsrclik yollayacakti sanada soylemistim ya kumbara olayi.
eft yi gorumceme yaptiracakti, sirf bana gelmesin diye hirsindan abisine yollamis ve bu ilk degil.
bende aksam aradim x cim saol eft yo sen yapmissin para ulasti bana dedim
abisine mesaj atmis hemen ona yollayacaksam olsam ona atardim diye.
bizim evdeki paranin kimde duracagina karar vermeye calisiyo oda kendince
1 hafta gecsin denizin harcliklariyla kendime ayakkabi aldim diyecegim ehehehe
madem uyanik sende kayinbabacin dan ona haberi gidecek bir sey iste onun yerine
Ah be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?Ya bide hastaneye gittik siş olanla ilgileniyorlar falan ben diyorum ki bakin oteki ayağımın son 2 parmaği oynamiyor salliyorum tik yok bakin şuna biyok falan derken bi tomografi oda kırık bide ilk yanlıs ayağimi alciya aldilar falan kac kere tomografi cektirdim
gerci bazi gorumceler 5 eltiye bedel oluyo ama neyseEltişkom var doorudur.
Off, elti daha sinsi bir şey benceEltişkom var doorudur.
Tam apartmanin onunde ayağım burkuldu ötekide merdivene carpinca kırılmıs kocamda evde sesleniyom duymuyor falan oyle normal oturur vaziyette oturdum merdivene uzatsan uzanmiyor baski yapsan yok sonra duydu neyseki baya bi kendi kendime takıldım ilk kex ama göz kararması yasadım oyle nefes falan gitti sakinlesmesem bayıliyordum netAh be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?
Gerçekten çok fena bir durum yahu bu, nasıl geldin üstesinden?
Annecime taşindım bide yastık koyuk yere tırtıl gibi dizimin ustünde gidiyordum evin icinde gene wc ye gidiyordum öyle napim yattıgim yerde olmaz ya neyseki dizlerim bana kalmıstıAh be bibi, nasıl dayandın o kadar acıya, kalkamadan o kadar süre kim baktı sana?
Gerçekten çok fena bir durum yahu bu, nasıl geldin üstesinden?
Bekleyip göreceğizOff, elti daha sinsi bir şey bence
Allah beterinden saklasın, çok fena gerçekten.Tam apartmanin onunde ayağım burkuldu ötekide merdivene carpinca kırılmıs kocamda evde sesleniyom duymuyor falan oyle normal oturur vaziyette oturdum merdivene uzatsan uzanmiyor baski yapsan yok sonra duydu neyseki baya bi kendi kendime takıldım ilk kex ama göz kararması yasadım oyle nefes falan gitti sakinlesmesem bayıliyordum nethastaneye gidince ağrı kesici yaptilar bıraksalar yürücem modundaydım ama zor iki ayak kalkamiyorsun kilolusun kimse seni tasiyamiyot falan
Ay kıyamam çok kötüBu ilki birkac gün sonra film çektirmek için açtiklarindaki haliçok komik ama ya
2. O gün bunu kırik sanıyorduk sadece
Ben evliydim bikaç gün kocacıgım bakti banaAllah beterinden saklasın, çok fena gerçekten.
Zamanında ayaklarımdan küçük şekilde sakatlandım tam düğün öncesi, spor yapıp zayıflayacağım güya ama bana kimse çıplak ayak ip atlama demedi
Küçücük pirinç kadar kemik kopup kasa saplanmış.
1,5 ay yürüyemedim, tekerlekli sandalyedeydim, evde sandalye altına kilim koymuştuk tuvalete falan gidebilmem için.
Düşünüyorum evli iken olsa mıçmıştım, evde 3 kişi bana baktılar, saçımı bile yatağımda yıkadıkları oldu.
Çok güçlü kadınsın, faso fiso değil, harbiden...
Bacım bunlar ayrı bir yaşam kurmuşlar vücudunda, nasıl bir şiş...Bu ilki birkac gün sonra film çektirmek için açtiklarindaki haliçok komik ama ya
2. O gün bunu kırik sanıyorduk sadece
Bunu lütfen yappppp.
kayinbabam gecen gun denize hsrclik yollayacakti sanada soylemistim ya kumbara olayi.
eft yi gorumceme yaptiracakti, sirf bana gelmesin diye hirsindan abisine yollamis ve bu ilk degil.
bende aksam aradim x cim saol eft yo sen yapmissin para ulasti bana dedim
abisine mesaj atmis hemen ona yollayacaksam olsam ona atardim diye.
bizim evdeki paranin kimde duracagina karar vermeye calisiyo oda kendince
1 hafta gecsin denizin harcliklariyla kendime ayakkabi aldim diyecegim ehehehe
madem uyanik sende kayinbabacin dan ona haberi gidecek bir sey iste onun yerine
Keşke seninle görüşmek istemiyorum denilebilse.Yahu bana gelirken beni aramayan insan bu, çağırmadığım halde ablası geliyor diye çıkar gelirdi korona öncesi, kapıyı açarsın gelmiş.
Hatta bir seferinde ablasını aradı gözümün önünde bir şeye ihtiyaç var mı diye, ablasının evi ya...
Kocamı da beni de bir tarafına takmıyor, uşağıyız anca.
1 ay sonra yürumeye basladim ben birini çikarip şey taktım bileklik yasakti ama o halimle bile kurtlu ben ama insan cok sıkiliyor yaBacım bunlar ayrı bir yaşam kurmuşlar vücudunda, nasıl bir şiş...
Bir de gülerek anlatıyorsun
Şunu yaşayıp 2 sene hareket etmeyecek insanlar tanıyorum ben.
Ay sus sus şimdiden beni zaten kaynim evlenirse birgün diye telaş sarmışeltin olacak o daha tehlikeli
gorumce yine kardesimin yuvasi yikilir ortada kalir diye bir nebze susuyo, elti olayi bambaşka
yapacagim zaten, yaninami kalsin o garametlininBunu lütfen yappppp.
Hatta ekran resmi isticem senden
Yazdin mi bakim diye
Bı içimiz rahatlasin
Ben görüşmüyorum zaten zorunlu aile ortamı ya da akraba ortamı hariç.Keşke seninle görüşmek istemiyorum denilebilse.
Keşke iplerin kopacağı bişey olsa
Bence daha iyi .
Not aldım bunuyapacagim zaten, yaninami kalsin o garametlinin
gorumceyi catlatma timi
Yastık hiç aklımıza gelmedi bizim ya1 ay sonra yürumeye basladim ben birini çikarip şey taktım bileklik yasakti ama o halimle bile kurtlu ben ama insan cok sıkiliyor yabi gifim var gorsen çok güzelsin kocam cekmis ben yerde yastık üstünde sürünürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?