geçim sorunu ve taksit taksit hayat

1. sınıf avrupa ülkelerinde kullanılan malzeme içeriği ile
biz ve gürcistan, ukrayna vs gibi ülkelerde kullanılan içerik aynı değil.

büyük markaları ürünleri için böyle en azından.

küçük markadır, üretimini farklı ülke grupları için bölmüyordur, o başka. ama başat markalarda böyle büyük bir sıkıntı var.

Kizlar herkesin yazdıklarını okudum. Her gun istisnasiz ama her gun ne olacak böyle diye düşünüyorum. Gerçekten ne olacak böyle, bu duzen böyle gider mi ya nereye kadar gider? Elimizden hic bir şey de gelmiyor. Bir şeye zam gelir hadi yılda 2 kere gelsin ya yemin ederim 10 günde 1 zam geliyor elimi attığım her şeye. Yazıktır günahtır biz nasil bir ülke haline geldik...

İstanbul'a gelirsen bol bol al hepsinden, büyük avantaj gerçekten.
Seneye geliyorum bir aksilik çıkmazsa. Tüm ucuzluklardan İstanbullular yararlanıyor çok kıskanıyorum Kıyafet alışverişi yapmadım bu sene, İstanbul'da güzel markaların olduğu indirim pazarları varmış.

biraz kilo alıp doya doya modaya katıl.haftada 5 kombin bedavaya geliyor elenene dek dolabı dizersin.çıkınca da zayıflar tadilat yaptırırsın kıyafetlere.işte sana ekonomi miss gibii

Anliyorum sizi, hak veriyorum da. Ben de devlet okulundayım branş öğretmeniyim. Yurt dışı harika olur da o günler geldiğinde umarım bu günlerimizi de aramayız..

Kadıköy bit pazarına bekleriz
Kuzenim bershka, zara vs marka tişörtleri çoook komik rakamlara aldı.

Anladım. Açıkçası son zamanlarda bulunduğumuz ile yeni açılan tarim kredi kooperatifinin marketine dadandık. Ürünlerini beğendim. Şarküteri ve deterjan dışında ordan alıyoruz. Uygun ve kaliteli buldum..

Kadıköy bit pazarına bekleriz
Kuzenim bershka, zara vs marka tişörtleri çoook komik rakamlara aldı.
Ay konuyu dağıtıyorum ama ben de Kadıköy bit pazarı videoları izledim geçen gün, oradan hasetlendim

Kıyafet konusunda biraz şımarıklık yapıyorum ya, sevdiğim markaları giymek istiyorum. Bershka, pull and bear ve Stradivarius'un kıyafetleri hoşuma gidiyor sadece. Geçen gün eşofman altı siparişi verdim 170 liraydı. Ailem kızıyor artık. Sürekli de zam geliyor aynı modellere.

Dolap uygulamasına baksana, bazen çok temiz ürünler yakalayabiliyosun. Ben zara blazer ceketimi 50 liraya aldım mağaza fiyatı 400 küsürdü.

tek eşofman altı 170 tl mi?hem de o marka bile olmayan markalarda.cidden fakirleştiğimizin delili bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…