- 8 Mart 2019
- 6.906
- 32.378
- 548
- 39
- Konu Sahibi ceycey0406
-
Annemle babam işçi emeklisi, kardeşimle bizi üniversitede okutup, üstüne ev yaptırıp araba aldılar. Eşim doktor, ben mühendisim nispeten ortalamanın üstünde kazanıyoruz ama çoğu harcamamızdan kısmak durumunda kaldık, ki lüks zevklerimiz hiç olmadı.aynen öyle 100 000 köşede paramız olsa mutluyduk değeri vardı.şimdi 100 000 olsa ne olacak ne ediyor ki?
sağlıkla doğsun bebiş.siz daha doğmadan geleceğinden endişeliyseniz benim uykularımın kaçması çok normal o zamanBu sene çalışamadım malesef hem pandemi hem hamilelik olunca eşimle böyle karar verdik.Eşim öğretmen.Özel dersleri çok.Ama yine pandemi onu da azalttı.Gelecek bebeğin masrafları,evde durduğumuzdan mıdır yoksa her şeyin ateş pahası olmasından mıdır bilmem market alışverişinin önünü alamıyoruz.Ev kredisi var,araba kredisi var.Hazırdan yemeye başladık.Çünkü sadece maaş kredilere bile yetmiyor.Keşke çalışsaydım diyorum ama özelde öğretmenim.Çalıştığım okulda nerdeyse herkes covid geçirdi..Nereye kadar böyle gider bilmiyorum ama kendimi geçtim doğmamış çocuğumun geleceği için çok endişeliyim...
vallahi katkısız organik filan onu da geçtimkatkısızını organiğini isteyince de fiyatlar 2 ye 3 e katlıyor.sızma zeytinyağı başka rafine zeytinyağı başka.akdeniz ülkesiyiz zeytinyağını lüks gereksiz bulanlar var
cips almasaydınız iyiydi.lüks tabikiiiiiYazayım, ara sayfalarda kaybolmasın.
Kalem kalem, kilo kilo yazdıklarım, ki et, deterjan yok gördüğünüz üzere, 425 tl.
Daha bakliyat alınmadı, deterjan tuvalet kağıdı yok, kasaba gitmedik daha.
Gereksiz denecek hiçbir şey yok içinde.
Dönem trolü gelip en fazla çekirdek almasaydın, ağda bandı ve cips almasaydın diyebilir en fazla.
Primgles yok yazamadım Piringles yine olmadıcips almasaydınız iyiydi.lüks tabikiiiiio paralar biriktirilip ev alınır araba alınır
En yakın tahmin benim ki...ödülümü alayım 131Yazayım, ara sayfalarda kaybolmasın.
Kalem kalem, kilo kilo yazdıklarım, ki et, deterjan yok gördüğünüz üzere, 425 tl.
Daha bakliyat alınmadı, deterjan tuvalet kağıdı yok, kasaba gitmedik daha.
Gereksiz denecek hiçbir şey yok içinde.
Dönem trolü gelip en fazla çekirdek almasaydın, ağda bandı ve cips almasaydın diyebilir en fazla.
425 tl verdikten sonra ve yapacağımız diğer alışverişlerden sonra verebileceğim tek ödül aldığım çekirdekten birazcık vermek olabilir, ya da cipsten ya da çikolatadanEn yakın tahmin benim ki...ödülümü alayım 131
Gerçekten tutara inanamadim.. buyuksehirde mi yasiyorsunuz? Ama küçük zincir market sanirim.bahsettiginiz?425 tl verdikten sonra ve yapacağımız diğer alışverişlerden sonra verebileceğim tek ödül aldığım çekirdekten birazcık vermek olabilir, ya da cipsten ya da çikolatadan
Benim de kızımın kontrolleri ozeldeydi, artık devlete aldiriyorum. Çünkü ödemeler çok pahalı ve artık yetişemiyorum.Gecim sikintisindan zaten diger uyeler bahseder ama ben saglik sektorune degineyim.2 aydir belimizi bukuyor cunku.Dedigim gibi 2 aydir saglik sorunlariyla ugrasiyorum.Nisan basinda covid gecirdim.Ozel hastanede 1500 lirayi 2 ay ertelemeli 9a boldurdum.Sanki beyaz esya aldim.Gecen gun de farkli bir bölüme 800 lirayi yine 2 ay ertelemeli 9 a böldürdüm.Neden ozel hastaneye gittin sorusu gelmeyecektir diye umuyorum.Fakulte en erken 3 hafta sonraya gun verdi.Saglik sistemi seni bir sekilde ozellere yonlendiriyor.Borc,harc,kredi karti bir sekilde hallediyoruz ama icimden keske hastalanmasaydim,keske suram agrimasaydi dedirtiyor gunumuz sartlari.
İnanın biz de inanamadık, eşim gelince mutfağa geçip fişe baktık ikimiz birlikte.Gerçekten tutara inanamadim..
İnanın biz de inanamadık, eşim gelince mutfağa geçip fişe baktık ikimiz birlikte.
Valla eskiden fişi almazdım şimdi alıyorum her çikarken şok icinde bakiyorumİnanın biz de inanamadık, eşim gelince mutfağa geçip fişe baktık ikimiz birlikte.
Simdi kiyaslamak istedim. Ramazan basında toplu gida aldik 500 civari tuttu. Bakliyat seker vb..2.5 kg ve 5 kiloluk urunler de vardiİnanın biz de inanamadık, eşim gelince mutfağa geçip fişe baktık ikimiz birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?