geçim sorunu ve taksit taksit hayat

Model belirlediniz mi acaba ? Gebelik gbi bir durum olursa benim de almam gerekicek .

Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ve diğerlerine göre çok uygun fair çok fazla deterjan kokusu rahatsız ediyor ve şimdi tabi çok pahalı
Evet yeşim bende memnunum. Ki benim bulaşık makinam ahım şahım bir şey değil. Leke kalır diye endişe ettim ama korktuğum gibi olmadı.

Xiaomi önerdiler bana. Ama tekliflere açığım
Roborack aldım ama kameralı almayın, yabancı sitelerde bu robotun hacklendiği ve kamerası ile ev izlenebildiği yazılmakta. Mi nın yeni bir modeli var arkadaşım almış harici toz torbası olan versiyonu ona çok iyi diyorlardı

nasıl nasıl?kamerasıyla evimizi mi görebilecekler?

İlerleyen zamanlarda ihtiyaç dahilinde bende düşünüyorum .Aslında buhar makinesi almak istiyordum( karcher) ama onun başında durmak gerekiyor . Süpürüp ,silme daha temel bir ihtiyaç olucaktir benim için .
ondan kuzenimde var.kenara attı kullanmıyor artık.basit bir su püskürtmeli mop ta işe yarıyor .robotta silme fonksiyonu da var ama henüz denemedim.

taksit yapa yapa belim iyice büküldü valla. son 4-5 aydır param yetiyorsa alıyorum. çünkü her yeni taksit diğerine eklenip içinden çıkılmaz hale sokuyor.

ondan kuzenimde var.kenara attı kullanmıyor artık.basit bir su püskürtmeli mop ta işe yarıyor .robotta silme fonksiyonu da var ama henüz denemedim.
Arkadaşımda kullanıyor silme özelliğini beraber test ettik hatta çok güzeldi .O daha önce almıştı markası farklıdır belki bilmiyorum ama inşallah memnun kalırsınız .

Aslında ben buhar makinesi alsam elimden hiç düşürmem , Videoları bile hoşuma gidiyor Ama biraz da takintilarim geri döner diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…