- Konu Sahibi ceycey0406
-
Model belirlediniz mi acaba ? Gebelik gbi bir durum olursa benim de almam gerekicek .Evet C ceycey0406 ilk önceliğim robot süpürge. Eşime geçen verdim bizdeki süpürgeyi beceremiyor. “Çekmiyor bu” diyor. Üsten üsten alırsan çekmez tabii.
Allah izin verir hamile kalırsam eğilip bükülemem. Robot süpürge işimi görür diye düşünüyorum. instagramda bir kız var. Müstakil evde oturuyor. O memnun kalmamış. Onun dışında hep olumlu yorum gördüm.
Evet yeşim bende memnunum. Ki benim bulaşık makinam ahım şahım bir şey değil. Leke kalır diye endişe ettim ama korktuğum gibi olmadı.Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ve diğerlerine göre çok uygun fair çok fazla deterjan kokusu rahatsız ediyor ve şimdi tabi çok pahalı
Kesinlikle ev artık tozlanmıyor, toz alma işi 10 günde bir artık.robot süpürge çok faydalı şiddetle tavsiye ederim.12 taksit yap al
Xiaomi önerdiler bana. Ama tekliflere açığımModel belirlediniz mi acaba ? Gebelik gbi bir durum olursa benim de almam gerekicek .
Buranın konusu olmadığını biliyorum ama hangi ürünü kullanıyorsunuz ? Kabaca baktım çok çeşit var .robot süpürge çok faydalı şiddetle tavsiye ederim.12 taksit yap al
ben de o var pro mop modeli.diğerleri pahalıydı daha ucuzları da işe yaramazdı.Xiaomi önerdiler bana. Ama tekliflere açığım
xiaomi mop pro bende ki.Buranın konusu olmadığını biliyorum ama hangi ürünü kullanıyorsunuz ? Kabaca baktım çok çeşit var .
Tşk ederimXiaomi önerdiler bana. Ama tekliflere açığım
Yazdım bunu bir kenara :) çok sağolun .xiaomi mop pro bende ki.
Roborack aldım ama kameralı almayın, yabancı sitelerde bu robotun hacklendiği ve kamerası ile ev izlenebildiği yazılmakta. Mi nın yeni bir modeli var arkadaşım almış harici toz torbası olan versiyonu ona çok iyi diyorlardıXiaomi önerdiler bana. Ama tekliflere açığım
çoğu kişi bunu aldı.Yazdım bunu bir kenara :) çok sağolun .
nasıl nasıl?kamerasıyla evimizi mi görebilecekler?Roborack aldım ama kameralı almayın, yabancı sitelerde bu robotun hacklendiği ve kamerası ile ev izlenebildiği yazılmakta. Mi nın yeni bir modeli var arkadaşım almış harici toz torbası olan versiyonu ona çok iyi diyorlardı
İlerleyen zamanlarda ihtiyaç dahilinde bende düşünüyorum .Aslında buhar makinesi almak istiyordum( karcher) ama onun başında durmak gerekiyor . Süpürüp ,silme daha temel bir ihtiyaç olucaktir benim için .çoğu kişi bunu aldı.
Üzerinde kamera var uygulamadan sen evi gezebiliyorsun ama bunu hacklemişler, başkalarında görebiliyormuş. Evde kot tişört ile oturtur bu makinanasıl nasıl?kamerasıyla evimizi mi görebilecekler?
ondan kuzenimde var.kenara attı kullanmıyor artık.basit bir su püskürtmeli mop ta işe yarıyor .robotta silme fonksiyonu da var ama henüz denemedim.İlerleyen zamanlarda ihtiyaç dahilinde bende düşünüyorum .Aslında buhar makinesi almak istiyordum( karcher) ama onun başında durmak gerekiyor . Süpürüp ,silme daha temel bir ihtiyaç olucaktir benim için .
kilo aldım selülitim var neyimi görecekler ayol?Üzerinde kamera var uygulamadan sen evi gezebiliyorsun ama bunu hacklemişler, başkalarında görebiliyormuş. Evde kot tişört ile oturtur bu makina
Yabancıdan ne çekineceğim ayol, eş kişisi sonra eksilen şarapların hesabını sorar )))) uyudum diyip evde keyif yaparken salonda robot süpürge görmek istememkilo aldım selülitim var neyimi görecekler ayol?
Arkadaşımda kullanıyor silme özelliğini beraber test ettik hatta çok güzeldi .O daha önce almıştı markası farklıdır belki bilmiyorum ama inşallah memnun kalırsınız .ondan kuzenimde var.kenara attı kullanmıyor artık.basit bir su püskürtmeli mop ta işe yarıyor .robotta silme fonksiyonu da var ama henüz denemedim.
üstüne siyah bir bez örteriz olur biter.Yabancıdan ne çekineceğim ayol, eş kişisi sonra eksilen şarapların hesabını sorar )))) uyudum diyip evde keyif yaparken salonda robot süpürge görmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?