How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

geçim sorunu ve taksit taksit hayat

Roborack aldım ama kameralı almayın, yabancı sitelerde bu robotun hacklendiği ve kamerası ile ev izlenebildiği yazılmakta. Mi nın yeni bir modeli var arkadaşım almış harici toz torbası olan versiyonu ona çok iyi diyorlardı
Curiecim instagramdaki kızın tanıttığı da bundandı. Evdeki eşyaları görüyormuş. Merdivenlerden düşmüyormuş. Bir de bunun şarj aparatı varmış. Gidip orda kendini şarj ediyormuş.
off gözetlenmek mi 😱 Allah korusun süpürge aldım diye Mahremimde bir ajan besleyecektim 🤦🏻‍♀️

Curiecim instagramdaki kızın tanıttığı da bundandı. Evdeki eşyaları görüyormuş. Merdivenlerden düşmüyormuş. Bir de bunun şarj aparatı varmış. Gidip orda kendini şarj ediyormuş.
off gözetlenmek mi 😱 Allah korusun süpürge aldım diye Mahremimde bir ajan besleyecektim 🤦🏻‍♀️
hepsi şarja kendi gidiyor

Saydığınız özellikler hepsinde var, ben tercih ederken pil süresi ıslak mop özelliği ve çekim gücüne bakmıştım. Kampanyadan 4300liraya aldım. Fiyat olarak eşdeğerleri arasında güzeldi fiyatı ama irobot diye bir marka var o biraz daha üstün ancak iki katı fiyat var.

Evet C ceycey0406 ilk önceliğim robot süpürge. Eşime geçen verdim bizdeki süpürgeyi beceremiyor. “Çekmiyor bu” diyor. Üsten üsten alırsan çekmez tabii. 😡
Allah izin verir hamile kalırsam eğilip bükülemem. Robot süpürge işimi görür diye düşünüyorum. instagramda bir kız var. Müstakil evde oturuyor. O memnun kalmamış. Onun dışında hep olumlu yorum gördüm.
ben ilk çıktığında almıştım, mop pro modeli şu an da baya düşmüş fiyatı.
bence kesinlikle aldığım en mantıklı şey :-)

taksit yapa yapa belim iyice büküldü valla. son 4-5 aydır param yetiyorsa alıyorum. çünkü her yeni taksit diğerine eklenip içinden çıkılmaz hale sokuyor.
Evdeyız dıye ogluma ayakkabı almayıda ıhmal ettım bugun dısarıda ayagıma vuruyor dıye soylendı..ınternetten alıcam araya bayram gırdı bayramdan sonra artık

murat131 doğan görünümlü şahinde mi etmez 60 bine?
Ceyceycım alırım ıstesemde taksıt vb ınsan bıkıyor evın eksıyı bıtmez zaten..bırını alırsın dıgerı eskır...ozenme olayıda yok bende yanluz o garıp..🙄koronadan belkı

Daha 2 gün önce eşimle markete gittim
1kilo kayısı ve çilek 50 TL,
50 TL tutarında da tavuk aldık.
Gerisi işte ihtiyaç olan sürekli alınan şeyler.
3 poşet dolu doluydu.
Ama 520 TL tuttu.
Zaten markete ne zaman gitsek 400den aşağı ödemeden çıkamıyoruz.
Bilinen bir kuruyemişçiye gittik, 1 kilo Siirt fıstığı, dondurulmuş parmak börek, 1 trilece, biraz daha başka kuruyemişler, biraz baklava filan aldık. 260 TL tuttu.
Yani mesela bu biraz keyif gibi duruyor değil mi? Ramazan ayindayiz, canımız tatlı çekti aldık biraz, çay yanında kuruyemiste böyle olmamalı ya.
Eskiden babam çeşit çeşit kilo kilo alırdı her şeyden.
Canınız sag olsun.Gecende ben aldım 10 tllık siirt çanfıstığı:):)

Arkadaşlar önceki sayfalarda yumuşatıcı cilde zararlı yazılmış. Gerçekten var mı böyle bir şey? Özellikle havlularım keçe gibi. Nasıl yumuşatacağım?
Bim ve A101’den Bind diye bulaşık tableti var. Fiyatın diğerlerine göre uygun. Yıkaması da o kadar kötü değil. Leke filan bırakmıyor ama az parlatıyor.
Kurutma makinesinde kuruyan her sey yumuşacık oluyor. Dilerim kurutmayi koyacak bir yeriniz olur. Aynen robot da büyük kolaylık.

Back