Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani benim de gelir o kadar ama 1500 ev kredi 500 etüt var.1000 lira imkansız 5000 le ay sonu anca geliyor sinemamız gezmemiz alışverişimizde pek yok..hem de Antalya yok vallahi bulamadım geçinilcek kısmını bu işin.
valla canım 2500 tl kredi ödüyoruz işimiz uzak arabayla baya benzin yakıoruz bide bunu söylemem ne kadar doğru bilmiorum ama söylenmesindende hiç hoşlanmamda dilime geldi birilerinede elimizden geldiğince yardım etmeşe çalışıoruz eşim birini anlatıo ben dayanamıorm ben birini anlatıorm o dayanamıo derken öyle öyle gidio Rabbim bize veriosa biz paylaşmıosak yada birilerinin sıkıntıda olduğunu göre göre gözardı ediosak kazandığmıızn ne önemi var Allahım sağlık huzur versin borçda ödenir parada kazanılır gibi düşünüoruzsenin borcun diğer arkadaşa göre daha çok.iki kredi borcu ödüyormuşssun.gerçi ödeme miktarları çok yüksek değilse tabi biraz biriktirseniz iyi olur.
yeni evlendiğimizde biz de eşimle harvurup harman savurduk gibi bişey.aklımızın estiği gibi harcıyorduk.
sonra çocuk olunca ev borcu olunca işin rengi değişti.
ee bu bebeklerle hayatımda bayaaa bi değişiklik oldu şimdiden:))
öyle de sıka sıka devam edecez.
sen de imkanın varsa birikim yapmaya gayret et az da olsa.ileride elinize gelir.
Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallahBenim esim 1600 tl aliyor zor geciniyoruz kira bebek bezi dogal gaz faturalar taksitte var sigara esimin yol masrafi cok zor bu devirde kendi olmayinca
ay hakkaten ya bazen istifa edesim gelio eşim servisle gider benzinden kurtuluruz arabayı satar krediyi kapatırız e işe kıyafet almak zorunda kalmam kendi bakımlarıma zaman ayırabileceğim için bi çoğunu evde hallederim i idüşündün bunu bursa215Bence kadın çalışınca daha çok masraf oluyor yani erkeğin maaaşı çok olsa kadın çalışmasa para birikir çünkü kadın işten gelip pazara gidemez çoğu zaman yorgun olur yemek yapamaz dışardan yenir, devlet hastanesine gidemez vakti yoktur hafta sonu özele gider çocuğu servise vermek zorundadır eve yardımcı alır,nasıl olsa çalışıyorum diyip masraftan kaçınmaz kısa bi dönem çalıştım baktım benim paramın çoğu çalıştığım için harcanıyo o yüzden çıktım.
ne güzel.Allah kabul etsin yardımlarınızı.valla canım 2500 tl kredi ödüyoruz işimiz uzak arabayla baya benzin yakıoruz bide bunu söylemem ne kadar doğru bilmiorum ama söylenmesindende hiç hoşlanmamda dilime geldi birilerinede elimizden geldiğince yardım etmeşe çalışıoruz eşim birini anlatıo ben dayanamıorm ben birini anlatıorm o dayanamıo derken öyle öyle gidio Rabbim bize veriosa biz paylaşmıosak yada birilerinin sıkıntıda olduğunu göre göre gözardı ediosak kazandığmıızn ne önemi var Allahım sağlık huzur versin borçda ödenir parada kazanılır gibi düşünüoruz
seninde dediğin gibi sanırım biz anca çoluk çocuk olunca aklımız başımıza gelecek gibi görünüo hehehe :) ufak ufak bireysel emeklilik falan yaptırıoruz işte bi o var hatrı sayılır ama borçlarımız hafiflesin inşallah biraz daha atarız inşallah kenara :)
ben omur boyu evde oturacagım demıyorum kı.zaten oturamam ben calıskan bı ınsanım bunu sorumlum bıle soyledı.ben cocugum krese gıdıcek yasa kadar calısmayı dusunmuyorum en fazla ıkı sene oda.sonra tabıkı dvam edecegım o kadar okudum 6 senemı verdım bu meslege
Canim ben ayda eşimin ayligindan krediler çeke çeke 300 TL kalıyor onla elektrik su doğalgaz gıda tabi yetmiyor devamlı eksilerdeyiz yani bin TL hayli hayli gecinirsin o kadar asgari ücretli var Türkiye de her ben marasliyim bunu da yeni duydum bi suru Suriyeli var bursa bebek dogananlara suriyelilerden belediye altın takiyo buradadaha oncede konu acmıstım ısı bırakmak ıstıyorum ama maddı olarak cok zorlanıcagımız ıcın bırakamamıstım.evımız ınsaat halındeydı bıttı cok sukur ve kıraya verdık.sıze sorum ayda 1000 lırayla gecınebılen var mı.uc kısılık aıleyız elektrık su telefon bebegımızın maması bezı falan cok mu zorlanırız sızce.bana bu sekılde gecınen cok kısı varmıs gıbı gelıyo ama esımı ınandıramıyorum.bıde sıze sorayım dedım.bu arada oyle gezıp tozma alısverıs falan yaptıgımız yok yanı keyfı bısey harcamıyoruz.cevaplarınız ıcın tesekkurler
Tüm kelimeler birbirine girmiş. Nasıl bir Türkçe bu?Canim ben ayda eşimin ayligindan krediler çeke çeke 300 TL kalıyor onla elektrik su doğalgaz gıda tabi yetmiyor devamlı eksilerdeyiz yani bin TL hayli hayli gecinirsin o kadar asgari ücretli var Türkiye de her ben marasliyim bunu da yeni duydum bi suru Suriyeli var bursa bebek dogananlara suriyelilerden belediye altın takiyo burada