Geçim Derdine Düştüm Şimdiden YARDIMMMMM....

Bakalım canım nasip ya , sınıfta da o zamanlar bu puanı alan bir kaç arkadaştık çoğu barajda takılı kalmıştı gerisini sen düşün artık , ama çok çalışıcam :44:

cnm keşke olsa bızlerede umut olursun ama çok çok çok zor ınan.genede hersey nasıp.ben gerceklerı yazayım dedım.

meslek lısesının hangı bolumunu okudun ?
cocuk gelısımı mezunuyum ben 66 aldım kpss den belkı braz yuksek alablseydım aıle sosyal bakanlıgı personel alıyor aslında

Canım merhaba. Ben de meslek lisesi mezunuyum. Üniversiteyi de kpss öğretmenliği de ilk yılımda kazandım. Üstelik diğer liselilere fark bile attım
Sana önerebileceğim en büyük şey asla pes etmemek. Ben arkadaşlarımı gördükçe umutsuzluğa boğuluyordum. Meslek liseli olduğum için asla onları geçemem diye düşünüyordum. Ama kafama şunu koymuştum: Kpss sınavından çıktıktan sonra sonuç iyi de olsa kötü de olsa ben aileme dönüp "elimden geleni yaptım, çok çalıştım, üzerime düşeni yaptım, nasip" diyebilecektim... Hep ama hep bunu düşündüm. Ne kadar umutsuzlansam da ders çalışmayı hiçbir zaman bırakmadım. Elimde güzel videolar var. İstersen onları verebilirim sana

İhtiyaç'ın özet şeklinde konu anlatımları var onlar çok iyi. Bir de genel kültürden çok soru çözdüm. Çünkü adamlar yeter ki elemek istesin her çeşit buluyorlar o yüzden ne kadar çok soru çözersen o kadar iyi

ders çalışmaya başlamadıysan dershaneye git. az zamanın kaldı konuları tek başına yetiştiremezsin.

Mümkünse inşaattan bir eve girmeye çalışın öncesinde para biriktirmeyede başlayın tabi. biriktirmiş olduğunuz paraları peşinata verin anlaşabilirseniz karşınızdaki kişi ile düğün parasınıda vermeyi teklif edin. evlendikten sonra kredi çekin ..Açıkçası evlilk veya nişanlılıkta hayatın size neler getireceğini kestiremeyebilirsiniz. Bir küçük kıvılcım bütün herşeyi bitirebilir. bu yüzden evlendikten sonra kredi çekmek bana daha mantıklı geliyor. .
Herşey gönlünüzce olsun

Ayyy canım çok sevindim senin adına ne güzel , bende mücadele etmeye çalışıyorum hala işte bakalım nasip artık :26:

Aynen canım , o videolardan yararlanmak isterim tabi ki , nasıl yapıcaz :26:

keşke önlisans falan okusaydınız daha avantajlı olurdunuz. lise düzeyinde biraz zor üzülerek söylüyorum

meslek lısesının hangı bolumunu okudun ?
cocuk gelısımı mezunuyum ben 66 aldım kpss den belkı braz yuksek alablseydım aıle sosyal bakanlıgı personel alıyor aslında

T.M.L mezunuyum canım ben tıbbi sekreter , benim bölümden zor aslında çok ihtiyaç var ama taşeron dolu ve çoğu da sertifikalı

Bende ao snavlarimi halledip baslycgm calismalara..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzel bolum ama dediginiz gbi taseron cok. Ki buda isverenin isine geliyor malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar şanslısın sözlünün 3000 civarı maaşı olduğunaa benimki kendi dükkanları var abisi var bide evlenicek 1 seneye bizde 2 3 sene sonra düşünüyoruz .3 ay sonra askere gidicek aldıklarını paralarıda yiyolar zaten birikim yok evleri kira dükkanı arabaları var hep borç harç aile içi ortalıklık kadar berbat bişey yok dua ediyorum keşke benimkide bir işte çalışsa asgari ücretle çalışsa en azından aylık kazancım bu dese ona göre hareket etsek şimdi 1 gün 10 bin geliyo bakıyosun diğer gün para yok ahh ahh nolucak bizim bu halimiz bende çalışıyorum kazandığım üç beş kuruşu biriktirme derdindeyim senelerdir evlenmeden ev almak istiyorum kredisini azaltırız diyede nerdeee... Ay konuyu bulmuşken acılarım depreşti kusura bakma

Teşekkürler canım tavsiyen için , askerden geleseye kadar ben eşyaları yapmaya çalışıcam , sözlümde aynı şekil düğün eşya parası ve ev parası , gelen takılarını da üstüne koyup kredi çekeriz diye düşündük , kısmet bakalım ama hayat gerçekten zor...

keşke önlisans falan okusaydınız daha avantajlı olurdunuz. lise düzeyinde biraz zor üzülerek söylüyorum
Sertifika verdikleri için aynı bölümün ünv.ni saçma buldum , insan kaynklarını kzandm gtmedim iş yok piyasada , laborantlık ve vtrner sağlık açıktan başlamıştım , laborant olmak istiyordm bi ara ama tabi izin verirlerse eğitim görücksen vermezse okuyup bi halt olamıycaksın ki olamıodun zatn kpss bile almıodu o zamanlr yani ön lisansı gereksiz gördüm mesleklerni dedim en iyisi tercüman olayım ama onunda devlette yeri yok , devlet memuru olup bi yandan tercümanlık yaparsam işte o zaman herşey daha iyi olucak :18:

T.M.L mezunuyum tbbi sekreter

canım sen dıyorsnkı duz lıseler avantajlı bence duz lıseler hıc gırmesın sınava cnku 95 den aşşagıya zor atanır ama sen tıbbı sektreterlık okudum dıyorsn çok avantajlısın en son kaça düşmüşki puanları bence çalışsan yeter sana 4 ay süre çalış kesınlıkle atanıcagını dusunuyorm ben sıkı bır çalışmayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…