Geçim Derdine Düştüm Şimdiden YARDIMMMMM....

Kesinlikle katiliyorum sana bende duz lise meznuyum kolay kolay yerlesen gormedim dogrusu.. meslek liseleri bu konuda daha onde. Tabi bu bolumunr gore degisiklik gosteriyor.

merhaba. bende 1 aydır çalışıyorum hiç akımda yokken kendımı tarıh cografya ıle bogusur halde buldum. hem muhasebe burosunda caısıyorum hemde bol bol ders. sabahtan ısteyım muhasebe meslegının zorlugundan bahsetmeme hıc gerek yok sanırım kafa patlatıyorum resmen. 1 2 gıbı işten cıkıp evde ders calısıyorum.

sana tavsıyem olumsuz dusunme lutfen en azından 70 almaya bak cogu yer 70 puan ve ustu puan dıye iş ılanı verıyorlar.

data vatandaslık ve tarıh cok guzel anlatıyor. ben 1 ayda yarısına kadar geldım not alarak calısıyorum. test cozerken bakıyorum yanlıs yapıyorum hem kıtabı kalemı topluyorum calısmayacam dıyorum ben yapamıyorum. sonra besmele cekıp tekrar baslıyorum. her yanlıs yaptıgım soru bana bir bılgı verıyor demektır. yanlıs yaptıgım soruların dogrusunu not alıyorum. nette ekpss diye bır sıte var yuzlerce soru var sabahtan ısyerınde fırsat bulursam ordan soru cozuyorum konularım bıtmedıgı ıcın caıstıgım konuların cozup pekıstırmeye calısıyorum.

vatandaslık cok karısık onuda not alarak calısıyorum konuların tekrarını bu notları okuyup test cozerek pekıstırcem.

cografya cografı konum enlemdı boylamdı cok karısık nette nıhan ataman hocanın zorlueokulda ucretsız derslerını dınledım madenlerdeyım su anda. kendım bıtırıp ön bılgı yapıp nıhan atamandan ucretlı ders kayıt olup ıyıce kavrayacam.

matematık cok severım aslında ama sadece sevıyorum sanırım onyargımı kaldırdım ve antremanlarla matematık kıtabımdan çalısmaya baslayacam.

turkce desen zaten zamırdı baglactı hıc bılmedıgım konular ne lısede adam gıbı egıtım gorduk ne ortaokulda.

sana dıyecegım asla vazgecme. su anda sınava tam 116 gun var. 1 ayını tarıh cografya vatandaslık konu çalısmasına ayır sonrakı 1 ayda mat ve turkceye konu calısmasına agırlık verıp tarıh vatandaslık cografya testı coz. sonrakı 1 ayında artık tamamen teste ayır kendını sonrakı 26 gunundede deneme test aldıgın notların tekrarı.

hazıranda dershanemde baslıyor.ihtiyaca yazımdım ımkanın varsa sende git. ama gıtmeden once konular hakkında bilgin olsun

2012 de kpss gırdım hayatımda ılk defa calıstım. ondan oncesı 52 55 kpss puan alıyordum. 2 ayda hırs yaptım hedefım 70 almaktı 79 puan aldım ve bıraz daha calıssaydım 82 83 puan alabılsem bolumumden hazıranda atama beklıyor olurdum sımdi. bolumum muhasebe 82 de bıraktı su anda. keske dıyorum daha erken baslasaydım calısmaya.

temel yok sıfır tarıhten ne osmanıyı bılıyordum ne cografyadan dağı bayırı.pes etme bıryerden başla ozellıkle bir bayanın ayaklarının üzerinde durması gerekıyor.

Peki şöyle birşey düşünmez misiniz : yeniden üniversite sınavına girin seneye ve dil bölümünü seçin çıktığınızda işiniz daha garanti olur

Çoğu arkadaşlar bu kadar kısa sürede zor dediği için bu öneriyi yapıyorum birde madem dile yatkınlığınız var bence çok güzel olur ? :26:

Bende ao snavlarimi halledip baslycgm calismalara..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzel bolum ama dediginiz gbi taseron cok. Ki buda isverenin isine geliyor malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım hakkında hayırlısı olur seninde ,
Evet güzel bir bölüm ve yoğunluktan yardımcı olmaktan çok memnunum özelde mesleğimi yaptım ama mesleğin ötesine geçtim diyebilirim , dal merkezi hasta randevu sistemi, faturalandırma sende, kayıt ve hasta ıcd kodlarını tanımlarını girme sende , servis saatleri ve yerleri sende, kasa ve teslimatı sende yani merkezi sen oluosun hastane hepsinin bölümleri ayrıyken özelde tek elden çıkıyordu ,bir de bunun sgk defteri işleme , hastaların tanımına göre tedvyi kim verick vs. zamanını ayarla ki snra ki zorlk çekmesn ve tedvi yapanda çok kıl bişeydi ,kimisi çok kolay diyebilir ama değil arkadşlar tek bir hata çalıştığın yere o kadar karmaşa ve zarar veriyor ki ben sabah 7.30 gece 1 de çıktığımı biliyorum ki adamın verdiği asgari ücretti zam istedim adam yanıma eleman aldı ve konşmasnı dhil becemio üstlk ptrondn da bu kdr zorlu iş üstüne güler yüz görmüosun , diyeceğim o ki allah yardımcımız olsun herkesin , ama keşke taşeronluk bu kadar fazla olmasaydıda nefret etmeseydm bölümümden

Kesinlikle katiliyorum sana bende duz lise meznuyum kolay kolay yerlesen gormedim dogrusu.. meslek liseleri bu konuda daha onde. Tabi bu bolumunr gore degisiklik gosteriyor.

düz liselerın atanması çok zor ve çogu ınanırmısın 90-95 alıp hızmetli kadrosuna yerleşiyor normal memur olan çok az tıbbı sekreterlık okumuş arkadaş baktm puanlarına memur olarak 77-78 kadar düşmüş en yuksek alım 89 la almış 80-85 alsa kesın atanır sözellede yapabılır bu puanı iyi çalışırsa ama sapmalarla fılan yuksek puan alır dıye tahmın edıyorm

Herkesın durumu farklı oluyor, ilkkez giricem bende bu sene yıllardır ozeldeydım, işten cıktım.2 ay once basladım ama 1 ay full calıstım, kafamda bosken ısım gucum kpss oldu 1 ay ara verdım mısafırlerım vardı hemde yorulmustum. Şuan gayet ıyı yapabılıyorum, yapamayacak bır sey yok, yalnız benım sızden farkım turkce degil,matematıkten genelde full oluyordu.Türkçe'de sadece dılbılgısı eksıgım vardı onu hallettım, cografya okudukca hatırladıgım konulardı,anayasa gunluk hayata bağdastıra bagdastıra cok kalıcı oldu,tarıh ıse Hakan Dede tum vıdeoları cok akılda kalıcı kendılıgınden rahatlıkla yapabılıyorsun sonrasında. Benda buradan bır arkadaş tavsıye etmıstı Hakan Dede'yi. Bölümünüze göre atama puanları ortalaması kaç bılemıyorum ama çalışabıldıgınız kadar çalışın. Olabılır neden olmasın. Evet kabul edıyorum cok kolay degıl 1 aya tum konuları sıgdırmak ama ımkansız da degıl, insan istedikten sonra yapamayacagı bırsey olduguna ınanmıyorum ımkanlar dahılınde.
Kolay gelsın.

düzeltme: ben lisans kpss ye göre yorum yapmıstım onun ıcın 1 ay dedım, sanırım 3-4 ay var lise mezunlarına ,azimliyseniz çok rahat yaparsınız.

Son düzenleme:

Valla zor yavrum hersey zor en garanti devlet isi.. insallah hepimiz hayrlisyla atanirz. Tabi basta sıki calisma sart.

Olur mu öyle şeyy , esnaflık evet zor iş canım ya babamdan biliyorum aynen dediğin gibi oluyor ve geldiği gibi de gideri oluyor , inşallah herşey gönlünce olur tatlım :26:

Evet cevremde de var boyle yerlesen. Bi kaci meslek bi kaci üni mezunu.. bence kimse karamsar olmasin meslekten mezunum diye.. .)

sızın puanlar son alımlarda 77-78 kadar düşmüş bence çok sıkı çalışıp 80-85 arası alsan kesın atanırsn matın yoksa sözelle tarıh cografya vat iyi çalışırsan yapabılırsın

Çok teşekkür ederim pozitif oldğunuz için , yine azmim bir kat daha arttı

Hadi ya :18: ama sizinde ünv. kazanma şansınız yüksek , ben düze gitseydim kesinlkle güzel bir bölüm okuyor olurdum :26:

Olur mu öyle şeyy , esnaflık evet zor iş canım ya babamdan biliyorum aynen dediğin gibi oluyor ve geldiği gibi de gideri oluyor , inşallah herşey gönlünce olur tatlım :26:

Bizde zamanında ticaretle uğraştık para kazanıyosun ama eline net maaş toplu para geçmediği için nereye gittiğini anlamıyosun allahtan babamlar bıraktı zamanında girdi bi işe sevgilimde büyük ihtimal ilerde katlanamayıp ayrılcak onlardan bakalımm... İnşallah seninde herşey gönlünce olur canım düşünme çok fazla bunları ne güzel bi mesleği var :)

kızlar selam bende kpss ye hazırlancma ve kitap arayışındayım yılla roldu sınava girmeyeli ders çalışmayalı 30 yaşındayım
nasıl bir şey almalı?

Süpersin bu akşamdan itibaren dağa bayıra bende başlıyorum o zaman başarılar canım sınavında

Aynen canım , o videolardan yararlanmak isterim tabi ki , nasıl yapıcaz :26:

Ben onları bir arkadaşıma yandex disk e kaydederek göndermiştim. Arkadaşım alınca da sildim. Şimdi tekrar yüklerim hafta sonu. Sana veririm şifremi indirirsin

kızlar selam bende kpss ye hazırlancma ve kitap arayışındayım yılla roldu sınava girmeyeli ders çalışmayalı 30 yaşındayım
nasıl bir şey almalı?

Ben ihtiyac yayinlarnn modul seklinde olan anlatimli kitaplarndan aldm acikcasi rahat gibi. Tam bakamadim dogrusu aö sinavlarma calisiyorumda.

Bu arada matematikte eğer çok sıkıntılıysan antrenmanlarla matematik kitabı var onu öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…