- Konu Sahibi balbocegi35
-
aynı kaderi paylaşıyoruz bende meslek lisesi mezunuyum matematikte temel 0
ben daha üniversite sınavına hazırlanıyorum ondan bile zor toparlıyorum bilgileri artık 3. seneye kaldım
Daha yeni başlıcaksan eğer bi modüler set alıp başlasan bile yetişmez canım bence çünkü çok konu çook detay var bende hazırlanıyorum kpss ye
mesela pegem in x yayıncılığın ders notlarını al onlardan başla kısaltılmış hallerine çalış sonrada son 1 ayını full denemeye ayır en kötüsündenbaşarılar şimdiden
Bende meslek çıkışlı olduğumdan seni çok iyi anlıyorum.
Bizim işimiz biraz daha zor hep söylenirdi bu, zorunlu temel derslere önem verilmezdi.
Zaten size lazım değil..
Ben hastanede yattığımdan matematik sınavına girememiştim.
Öğretmene gidiyorum hocam?
Yarın, haftaya diye diye sınav yapmamış, kendi not vermişti bana..
Temelin hic yok 62 falan cok dusuk. Bu seneki sinavsa kast ettigin, bu kadar kisa surede bise yapamazsin. Sonraki sinava artik..
Sözlümün ablası öğretmen o da bana ihtiycı önerdi , setini aldım konu anlatımı süper, dediğin o notları evet alayım ben incelemiştim hoşuma gitmişti, teşekkürler
konu anlatımda en iyi ihtiyaç tabiki bende ihtiyaç ve data dan ilerliyorum mesela almışsın madem bakabildiğin kadar bakarsın bitirebilirsende helal olsun valla
Bitirmesine diyelim ki hadi bitirdim ama ezber kuvvetli değil ben çalıştım mı hemen gircem sınava yoksa heyecandan poff oluo
ooo daha zor ozaman bende de o sıkıntı var tarihi çalışıyorum çalıştıgım an herşey aklımda ama ertesi gün uçup gidiyo hepsitekrar yaparak toparlamaya çalışıoz işte
Allah hepimizin yardımcısı olsun ya :18:
Dimi canım ya meslek çıkışlık ünv. kazanmak gerçekten zor iş allah yardımcın olsun seninde , ben ünv. yarım bıraktım çnkü bu ülkede ideal bir meslk olması lazım yada torpil , meslek çıkışlıysan ki kazanması imkansıza yakın , bende kendimi korece tercümanlığa verdim nişanlanıcam diye şuan askıda ama sözlümü askere gönderir göndermez devam edicem , bi kaç saat için iyi para ve iyi bir meslek olduğu düşüncesindeyim , tabi garantili iş benim için ön safhada , ama nasıl yapıcam bilmiyorumLise 1 de tüm liselerde matematik aynıydı bilirsin ve benim matemetiğim 4/5 ti aşağı almıodum bizimkilerde hiç düşünmemiş bu kızın matematiği güzel düze gönderelim diye , sonra ki sınıflarda zaten tümü toptan gitti yani :18: düz liseye gtseydim kesin güzel bir mesleğim olurdu
bende düz lise istemiştim ama meslek daha iyi dediler yok mezun olunca en azından bir mesleğin olur dediler gittik işte ama hiç bir faydası olmadı zararı oldu diyebilirizben de şimdi sadece sözelden çalışmaya başlicam matematikte az çok anladığım konuların üstüne gidim en azından 3 tane filan yapim diye düşünüyorum belki eylülde bende kpss girerim ama bu temelle zor gibi
meslek lısesı mezunu olarak daha dogrusu lıse mezunu olarak kpss ye gıreceksen ışın çok zor.açıkcası hıç umutlanma derım.90 alman lazım buda ne demek baya baya net lazım demek.hele hele 62 alan bırı ıçın nerdeyse ımkansız.üzül dıye yazmıyorum ama gercekler boyle malesef
ama taban 70 ı gecıp katıplık vs basvurabılırsın.bende oyle yapacagım çunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?