Herkesın durumu farklı oluyor, ilkkez giricem bende bu sene yıllardır ozeldeydım, işten cıktım.2 ay once basladım ama 1 ay full calıstım, kafamda bosken ısım gucum kpss oldu 1 ay ara verdım mısafırlerım vardı hemde yorulmustum. Şuan gayet ıyı yapabılıyorum, yapamayacak bır sey yok, yalnız benım sızden farkım turkce degil,matematıkten genelde full oluyordu.Türkçe'de sadece dılbılgısı eksıgım vardı onu hallettım, cografya okudukca hatırladıgım konulardı,anayasa gunluk hayata bağdastıra bagdastıra cok kalıcı oldu,tarıh ıse Hakan Dede tum vıdeoları cok akılda kalıcı kendılıgınden rahatlıkla yapabılıyorsun sonrasında. Benda buradan bır arkadaş tavsıye etmıstı Hakan Dede'yi. Bölümünüze göre atama puanları ortalaması kaç bılemıyorum ama çalışabıldıgınız kadar çalışın. Olabılır neden olmasın. Evet kabul edıyorum cok kolay degıl 1 aya tum konuları sıgdırmak ama ımkansız da degıl, insan istedikten sonra yapamayacagı bırsey olduguna ınanmıyorum ımkanlar dahılınde.
Kolay gelsın.
düzeltme: ben lisans kpss ye göre yorum yapmıstım onun ıcın 1 ay dedım, sanırım 3-4 ay var lise mezunlarına ,azimliyseniz çok rahat yaparsınız.