Geçim Derdine Düştüm Şimdiden YARDIMMMMM....

Son düzenleme:

Sonrada ders çalışma vahiyi indi anne bana deseydin bende 2012 de arkdşlar diodu bz gircez snde gir kızım vs.. aman kazanamıcam , bilmiyorum , torpil var vs. dedim içimden gelmedi girmek bu senen kpss diye tutuştum dedim ya allah kerim diye başlayım çalışmaya belkim hani olur falan kpss ile alyansın arasında güçlü bir bağ var sanırım evleniceğimi düşündüğümde kpss azmi iyice bi kabarıo

Takip ettiğiniz ücretli ve ücretsiz konu anlatımlı video siteleri var mı ? hangilerinde hangi site başarılı öğrenebilir miyim bu hafta içi ona bir el atıcam da :26:

ee bende özelde çalışıyorum şuan. anne babamızın yanındayken aldığım para bana yeter düşüncesi oluyo kafamızda şuan geçim derdi ağır basıyoda ondan

Takip ettiğiniz ücretli ve ücretsiz konu anlatımlı video siteleri var mı ? hangilerinde hangi site başarılı öğrenebilir miyim bu hafta içi ona bir el atıcam da :26:

Canım site bilmiyorum ben ama sana göndereceğim videolar Tarih, Türkçe, Vatandaşlık. Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi de var lise kpss de soruyorlar mı onu?

ee bende özelde çalışıyorum şuan. anne babamızın yanındayken aldığım para bana yeter düşüncesi oluyo kafamızda şuan geçim derdi ağır basıyoda ondan

Aynen canım katılıyorm , diyorum ya sözlenir sözlenme geçim sıkıntısı bastı beni , bende bi hışım kpss ye çalışıcam dedimm

Bende meslek lisesi mezunuyum, üni.yi yarıda bıraktım gelecek göremediğim için
Bu sene kpps düşünüyorum ama benimde matematik vasat, meslek liselilerin kaderi sanırım bu
Başvurular haziranda başlıyor dimi

Kpss de 92 puan almış bi meslek lisesi olarak şunusöyleyim kesinlikle hocayı çok iyi dinlemelisiniz ve düzenli not tutmalısınız.Konu tekrarı hergün olmalı ve ardından onlarca soru benim hocam demiştiki günde 500 soru çözüp kpss yi kazanmayanı görmedim derdi.Demem oki azmedeceksiniz ve hayatınızın nasıl değiştiğini göreceksiniz şimdi çok iyi bi kurumda iyi bi maaşla çalışıyorum darısı emek verenlerin başına.

Eğer üni okuyacaksan tabi ki düz liseyok bn mezun olunca calışcam dediysen meslek. Ben anadolu lisesi çıkışlı olduğum halde iş bulamadı ama meslek çıkışlı arkadaslarımn bircoğu işbası yapmıştı. Kpss de sansın daha yüksek ben 87 aldım atanamadım ark 70 küsür almıştı atandı vb. Düz liseye özenme kpss den 94 95 ten asağı atanamıyosun o da yüksek ihtimal hizmetli kadrosu. He ben üni okumayı sectiğim için tüm zorlamalara rağmen sağlık meslek lisesini teptim salak kafam. Okulu da uzattım. Baktım olmayacak dışardan 2 senelik okudum haziranda mezunum. Bölümüm insan kaynaklaı.
Kısmetse kasımda memurum hem de kurumların insan kaynakları bölümünde. Bu sene acıktan baslayıp son atamaya yetişebilirsin ben senin yerinde olsam öyle yaparım

Sende bendensin o zamn canım bir topik yapalım hergün birlkte bilgi paylaşalım , konuları , kitapları videolarımızı pylaşalm olur mu sistemli ve aynı gidelim , ben yardım sever biri olduğum için hiç rakip görme huyum olmamıştr bu zamana kadar

Rakip mi
Topik iyi fikir canım en azından sıkılıp oflayıp pufladığımızda destek oluruz motive ederiz birbirimizi
Takipteyim

Ay inşallah inşallahhh

Bende tercih yaptım kocatepe ünv. insan kaynakları çıktı ama dedim ki ya 2 yıl 4yıllıkları işsiz napçam dedim gitmedim , açköğretim laborn ve vtrner teknkerliği yazıldm neyse snra baktım çok tırt uğrş istio yani bitiren kişinin bi sıfatı olmuo yarım bıraktım , tutturdum bulgarstana gtçem fizyoterapist olcam diye annem demez mi hakkımı helall etmem gidersn diye neymş ben çok hasta oluomuşm orda bna km bakçakmış en sonda dedim korece tercümanlığı + kpss belki işime yarar Aslında çok iyi bir liseden çıkmışsın keşke bir daha hazırlnp ünv. girseydin ya
:44:

2 ay sonra nişanın varmış,sınav Eylül'de...Yani o hengamenin arasında sınavı kazanman mucize gibi bir şey olur.Ben Türkçe Öğretmenliği mezunuyum,geçen yıl mezun oldum,atanamadım,tekrar hazırlanıyorum.3.sınıftan beri çalışıyorum 2012'de lise düzeyinden girdim,koca yıl çalışmama rağmen 86 puanda takıldım kaldım.Memurluk 95'ten aşağı inmiyor,düşün hizmetli kadrosu 92 ile kapattı Kasım ayında.Düz liseler de bir adım önde değil,emin ol durum aynı meslek liselerdeki gibi....Sözlünüzün puanı 81 lise düzeyinden mi ? Eğer öyleyse zaten mümkün değil o puanla.

Karamsarlığa düşürmek istemem ama ben 3 yıldır emek veriyorum,olursa anca olacak.3 ayda temel yokken ve nişan telaşının içinde zor,sayfalarda imkansız değil demişler de gerçekçi olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…