Ahahahah boşuna abdestimi kaçırıyorSpreyle o kadarsa soyunduğuna değmez bence
Yani,o kadar süre için değmez ,zaten su az memleketteAhahahah boşuna abdestimi kaçırıyor
Ay yok o manada sormadımYine aynıydı sanki
Kanka olur. Cacık olmaz ,yokSprey ile 3-4 dakika da boşalmak normal mi? İlk boşalma yani? Yoksa bu adamdan bir cacık olmaz mı?
Sprey olmadan sordunuz sanırım , ben de ona yine aynıydı dedim yani yine 3-4 dakika sürüyorduAy yok o manada sormadımyanlış oldu. Genel olarak ideal boşalma süresi nedir
Yok karşıma çıkanlar hep böyle. Geçen sene ki 30 saniye falan sürmüştüYani,o kadar süre için değmez ,zaten su az memlekette3-4 dk kime yeter bilemedim
Ben malım elli kere soruyu yanlış sordumSprey olmadan sordunuz sanırım , ben de ona yine aynıydı dedim yani yine 3-4 dakika sürüyordu
Ha EstağfirullahBen malım elli kere soruyu yanlış sordumGenel olarak erkeklerin iadeal boşalma süresi kaç, kaç olmalı? Şimdi oldu galiba
Bende bir eşimi düşündüm ama hiç bilmiyorum ne kadar sürdüğünü ondan sordum bir dahakine dk tutcamHa Estağfirullahaslında o şekilde de anladım ama emin olamadım. Tamam ilkinde hepsi erken sürüyor ama bari 8-9 dakika olsun
30 mu saniye ? Ay çok fenaymışYok karşıma çıkanlar hep böyle. Geçen sene ki 30 saniye falan sürmüştüaçık açık söylemiştim sonra terbiyesiz olmuştum
Dakika tutma , stres olur.Bende bir eşimi düşündüm ama hiç bilmiyorum ne kadar sürdüğünü ondan sordum bir dahakine dk tutcam
Valla bu da doğru değil, genelde bir olur ,tam olur.Ha Estağfirullahaslında o şekilde de anladım ama emin olamadım. Tamam ilkinde hepsi erken sürüyor ama bari 8-9 dakika olsun
1den 100e birer sayı tutun,Bir de bana biraz taktikler verir misiniz? Eşim cinsellikte fazla aktif ben ona pek ayak uyduramıyorum ama bir gecemiz en azından güzel geçsin istiyorum. Neler yapabilirim yatakta ve yatak öncesi?
Ayol konu pozisyon değil onu zaten evire çevire farklı şekillerde yapıyoruz. Şöyle söyleyim ben eşime güzel bir muamele yapmak istiyorum yatakta oral dışında baska ne yapabilirim ne bileyim nasıl muamele yapabilirim1den 100e birer sayı tutun,
Sonra su sayfadan bulup onu deneyinöncesinde bir kritigini yapın ama giyinikken,sonra komik duruma dusmesin kimse:)