- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
Ortalama olarak hesaplanmıştı bu herhalde okuduğum bir haber aklıma geldi, dünyada 13 tr de 8 dk imiş.Ay yok o manada sormadımyanlış oldu. Genel olarak ideal boşalma süresi nedir
Ben dakika tuttumBende bir eşimi düşündüm ama hiç bilmiyorum ne kadar sürdüğünü ondan sordum bir dahakine dk tutcam
Böyle adamlar neden benim karşıma çıkmıyor bi anlasamBir keresinde yalnız yarım saat sürdüğünü hatırlıyorum imanım gevremişti
Valla kavga esnasında söyledim. Bana terbiyesiz bir kadınsın demişti. Sanki yalan söyledim30 mu saniye ? Ay çok fenaymış
Aslında zamanımız kısıtlı oluyor. Ama bi gece beraber kaldığımızda 2. Dede çok uzun sürmemiştiDakika tutma , stres olur.
Müzik listesi oluştur, olayın gerçekleştiği andaki müziği aklında tut. Sonradan bittiği andaki müziğe kadar kaç şarkı geçmiş, sayarsın. Şarkılar ortalama 3,5 dakika çarpar bulursun öyle:)))
Konu sahibi 3 dakika ne ya? Devamında iyi mi bari? Devamında daha iyiyse başlamadan duş bahanesiyle gitsin küvette kendi başına yapsın, sonra gelsin yanına.
O kadar saniyeye ağzımı açmam amaaanValla kavga esnasında söyledim. Bana terbiyesiz bir kadınsın demişti. Sanki yalan söyledim
Zaman kısıtlı da beş dakika da değil yaAslında zamanımız kısıtlı oluyor. Ama bi gece beraber kaldığımızda 2. Dede çok uzun sürmemişti
Valla yengeçcim çok haklısın. Bu mesajı ona atasım var. Hatta konusu açılınca atıp yolunu vereceğim. Aynen zaman kısıtlı dediğim 1 saat. 30 yaşında adam ayıptır beeeZaman kısıtlı da beş dakika da değil yainsan tuvalette bile daha uzun kalıyor.
Valla büyük konusmayayim, kk'da büyük konuşunca başıma geliyor ama, kocam olsa hadi neyse - aile huzurum için debelenmesine izin verebilirdim ama alt tarafı sevgilim,beni de tatmin edemeyecekse, işi üç dakikada bitecekse elin adamının keyfine ben neden onunla yatayım ki? Bir gram zevk alamadiktan, hevesim kursağımda kalıp bir de stres olduktan sonra. Dünya iyisi de olsa yol ver bence. Cekilmez
Minimum 15 dk ereksiyon süresi gerekirmiş. Ama kadin orgazm olduktan sonra boşalması yeterli bence. Kadının ne zaman orgazm olacağı da değişkenlik gösterir.İdeal boşalma süresi ne kadar ya
Deseydin ya cümleyi kurman ereksiyonundan uzun sürdü diyeValla kavga esnasında söyledim. Bana terbiyesiz bir kadınsın demişti. Sanki yalan söyledim
Ya bence o değil , bazen bana bi haller oluyo uu beybiMinimum 15 dk ereksiyon süresi gerekirmiş. Ama kadin orgazm olduktan sonra boşalması yeterli bence. Kadının ne zaman orgazm olacağı da değişkenlik gösterir.
Spreyle o kadarsa soyunduğuna değmez bence
Spreye harcadığı paraya da değmez. Alınan duşta harcanan suya da değmezBir arkadaşa bakıp çıkacağım dese bu kadar kısa sürmez
Aynen Calci'm yaaBir arkadaşa bakıp çıkacağım dese bu kadar kısa sürmez
Ne kadar hızlı oluyorsun? Erken boşalman konusunda tedavi ol djsksllsbabaYa bence o değil , bazen bana bi haller oluyo uu beybihızlıca orgazm oluyorum, adamın donunu indirdiğine değmez yani bana bağlı kalsa sadece.
Sal gitsin ya salak seyi. Sprey ile 3-4 dakika da ne ya! PuahhaaahaaSprey ile 3-4 dakika da boşalmak normal mi? İlk boşalma yani? Yoksa bu adamdan bir cacık olmaz mı?
Saldım gittiSal gitsin ya salak seyi. Sprey ile 3-4 dakika da ne ya! Puahhaaahaa