Geciktirici sprey ile 3-4 dakikada boşalmak normal mi?

Ay yok o manada sormadım😂😂 yanlış oldu. Genel olarak ideal boşalma süresi nedir
Ortalama olarak hesaplanmıştı bu herhalde okuduğum bir haber aklıma geldi, dünyada 13 tr de 8 dk imiş.
Buradaki verilere nasıl güvenilir bilemem, makine gibi mi sayılar e bunun sevişmesi dahil mi değil mi, o an dön dön kalk oturu var 😂
Araya bir şeyler giriyor sonuçta.
Penetrasyonu nasıl sayabilirler ki 3 8 dk diye bilemiyorum.

Dakika tutma , stres olur.
Müzik listesi oluştur, olayın gerçekleştiği andaki müziği aklında tut. Sonradan bittiği andaki müziğe kadar kaç şarkı geçmiş, sayarsın. Şarkılar ortalama 3,5 dakika çarpar bulursun öyle:)))

Konu sahibi 3 dakika ne ya? Devamında iyi mi bari? Devamında daha iyiyse başlamadan duş bahanesiyle gitsin küvette kendi başına yapsın, sonra gelsin yanına.
Aslında zamanımız kısıtlı oluyor. Ama bi gece beraber kaldığımızda 2. Dede çok uzun sürmemişti

Aslında zamanımız kısıtlı oluyor. Ama bi gece beraber kaldığımızda 2. Dede çok uzun sürmemişti
Zaman kısıtlı da beş dakika da değil ya 😅 insan tuvalette bile daha uzun kalıyor.
Valla büyük konusmayayim, kk'da büyük konuşunca başıma geliyor ama, kocam olsa hadi neyse - aile huzurum için debelenmesine izin verebilirdim ama alt tarafı sevgilim,beni de tatmin edemeyecekse, işi üç dakikada bitecekse elin adamının keyfine ben neden onunla yatayım ki? Bir gram zevk alamadiktan, hevesim kursağımda kalıp bir de stres olduktan sonra. Dünya iyisi de olsa yol ver bence. Cekilmez

Zaman kısıtlı da beş dakika da değil ya 😅 insan tuvalette bile daha uzun kalıyor.
Valla büyük konusmayayim, kk'da büyük konuşunca başıma geliyor ama, kocam olsa hadi neyse - aile huzurum için debelenmesine izin verebilirdim ama alt tarafı sevgilim,beni de tatmin edemeyecekse, işi üç dakikada bitecekse elin adamının keyfine ben neden onunla yatayım ki? Bir gram zevk alamadiktan, hevesim kursağımda kalıp bir de stres olduktan sonra. Dünya iyisi de olsa yol ver bence. Cekilmez
Valla yengeçcim çok haklısın. Bu mesajı ona atasım var. Hatta konusu açılınca atıp yolunu vereceğim. Aynen zaman kısıtlı dediğim 1 saat. 30 yaşında adam ayıptır beee🙈😄

Süre hep böyleyse normal değil tabii ki... Normali şu, sen orgasm olup tamam dedikten sonra boşalacak. Bu beş dakika mı sürer 20 dakika mı kişiye göre değişir tabii.

Minimum 15 dk ereksiyon süresi gerekirmiş. Ama kadin orgazm olduktan sonra boşalması yeterli bence. Kadının ne zaman orgazm olacağı da değişkenlik gösterir.
Ya bence o değil , bazen bana bi haller oluyo uu beybi 😂😂 hızlıca orgazm oluyorum, adamın donunu indirdiğine değmez yani bana bağlı kalsa sadece.

X