Geçici kızlık zarı

cananesila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
14
5
30
Malesef bende bi hata yapıp nişanlıma aldandım. 20 yaşında bi şekilde beni ikna edip öylece bırakıp gitti sonrasında bidaha olmaz derken 3 yıl sonra bi ilişkiye başladım. Söz nişan yapıldı ama bi türlü nişanlıma bu durumu anlatamadım. Ön yargılarını kıramadım bize en uzak jinekolog ları araştırdım. Ebru hanımada gittim ama Esra Çabuj Cömertte karar kıldım. Bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü geçici kızlık zari dikilcek tejrübelerimi dügünden sonrada sizinle paylaşmak isterim.

az önce pozitif bir gebelik testi gördüm keyfe geldim
bak şimdi bu konuyu okuyunca da gerildim bozdun yani keyfimi
seni zarın olmadan sevmeyen kabullenmeyen adamı ne diye istiyosun?
değermi bunca meşakkate
kaldı ki sen onun beraber olacagı kacıncı kadınsın kim bilir
kendisi sayabilmişmi

Eşim hafız namazında niyazında bi adam bi kere yaptım sonra defalarca tövbe ettim dedi.Ailesi ve çevresini araştırınca doğru oldugunuda anladım.Kendini ezberlerine verip hep kendini uzak tutmus.Suan mutluyum 6 aylık hamileyim şükürler olsun.Anlattiklarinizda haklisiniz ama eşimde böyle napayım.

Yalanlar üstüne kurulmuş bir ilişki? Çok ayıp yaptığınız. Onun sizi olduğunuz gibi kabul etmemesi bir yana sizin yaptığınızda dolandırıcılık gibi. Biraz şeffaf olun ya da tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bir çiftsiniz mutluluklar

Benim istediklerim maalesef zar istiyor desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…