Kızlık zarı dikimi hiymenoplas yardım lütfen

Benim dusencem cirkin diyebilecek sadece gayrimuslim kisiler olur butun kutsal kitaplarda bile yasaklanmış ha isteyen istediğini yapabilir hirsizlik yapan kisiye sorsaniz o bile hirsizlik kötü bisydir demez cinselik evlenmeden oncede yapiyorsaniz ve bu ozgurlukse evlilige gerek yok zaten iki kisiden biri boşaniyor ama bunun normalestirmek toplum yozlasmasina gider aile bagi zayiflanir
Dini karıştırmazsanız olmaz
Zaten din konusu nedense hep bu olayda akıllara geliyor.benim gayrimuslim olduğumu nerden çıkardın?beni tanıyor musun?
Dedikodu yapmak da günah ama yapıyorsunuz bayıla bayıla.
Günah olan o kadar şey yapılıyor ki.,keşke sadece bu olsa..

Bakın tecavüz korkunç bir şey ve bunu yaşayan kişi evet saklamak isteyebilir bunda hemfikirim.ama kendi isteğiyle ilişki yaşayıp,bunun arkasında duramayan herkes, tecavüze uğradım yalanına sarılır olmuş.konu sahibi için demiyorum bunu.madem bekaretin önemli olduğu bir çevrede yasiyorsan ona göre adım atmalisin diye düşünüyorum.ya da yaşadığın şeyin arkasında durmalisin.benim bakış açım bu.ve evet bu kandırmaca çok çirkin
Dürüst olun kelimesinin neyine şaşırdınız anlamadım bir adam evlenmeden bir çok kişiyle birlikte oluyor ve bizde bunu bildiğimiz halde kabul ediyoruz da kadın isteyerek veya istemeyerek biriyle birlikte olunca niye saklamak gerektiği yapılan şeye kılıf uydurması için çözümler aranıyor

REKLAM İÇİN YAZMIŞLAR O BİLMEMNE ASLAN DİYE ÖVDÜĞÜ ADAM YAZDIRMIŞ BELLİ!
Bu kadar küçük işler peşinde koşmayın bence çok itici

Dürüst olun kelimesinin neyine şaşırdınız anlamadım bir adam evlenmeden bir çok kişiyle birlikte oluyor ve bizde bunu bildiğimiz halde kabul ediyoruz da kadın isteyerek veya istemeyerek biriyle birlikte olunca niye saklamak gerektiği yapılan şeye kılıf uydurması için çözümler aranıyor

Ay nasıl sinirim bozuldu anlatamam yok dürüst diyenlere şaşırıyorum herkezin yaşadığı yer aynı değil filan o yazanın değilde başka birinin yorumuna yazmışım zaten şimdi de onu bulamıyorum

El ele tutuşup umutlu yarınlara koşsak ya da kaçsak, kaybolsak..? Beklemekten çok sıkıldık, ışığı da gördüğümüz göreceğimiz yok sanki...
Bu gibi konuları, yorumları okuyup güzel memleketime geçmiş olsun temennilerinde bulunuyorum. Umuyorum ki geçmiş olacak bir gün!
İleriye gidecegimize geriye gidiyoruz da benim endisem ondan. :KK43:

Şimdi burada bizden istediğin nedir? Olmuş bitmiş.
İçini döküp rahatlamaksa niyetin, biz her ne kadar seni rahatlatsakda vicdanın rahat olacak mı? Önemli olan bu.

Vicdanın rahatsa gerisi kimseyi ilgilendirmez...

Şahsen ben biriyle ilişkiye girmişsem ve sonradan hayatıma girmiş olan adamla evlenmeyi düşünmüşsem, benim senden önce başıma böyle birşey geldi diye anlatırdım bunu kabul etmeyecek adam zaten benim hayatıma dahil olmasın bir zahmet.

Herkes hata yapabilir önemli olan dürüst olmak...

Böyle dalaverelere gelemiyorum.

Edit: Tecavüze uğramışsın sanırım, olay daha da vahimleşti gözümde.
Peki erkeklerde anlatıyor mu kaç kadınla yattığını? Gerçi anlatsa ne olacak erkektir yapar. Erkeğin elinin kiridir. Ama kadın yaparsa, "hata" "vicdan"

Msjinizda çok kotuyum, üzgünüm diyorsunuz.ama her ne hikmetse reklam kokan etiketlerinizi unutmamissiniz.şahsen konu açtığım zaman sıkıntıdan konuyu etiketlemek bile aklıma gelmiyor. lütfen doğu,doğu deyip durmayın.bende esimde doguluyz.Ve gayet moderniz, butun doğu halkını genellemk çok çirkin!

Msjinizda çok kotuyum, üzgünüm diyorsunuz.ama her ne hikmetse reklam kokan etiketlerinizi unutmamissiniz.şahsen konu açtığım zaman sıkıntıdan konuyu etiketlemek bile aklıma gelmiyor. lütfen doğu,doğu deyip durmayın.bende esimde doguluyz.Ve gayet moderniz, butun doğu halkını genellemk çok çirkin!
Biz de Doğuluyuz valla 1. derece akrabalarımdan bir kadında bekaret arayacak kadar gelişmemiş (ben bakir olmayıp bakire kadın arayan erkeği gelişmemiş ve ikiyüzlü buluyorum) kimse yok. Abartıyorsam da benden çıksın acısı.

Hanımlar konunun reklam amaçlı olduğunu düşünüyorsanız veya konu sahibinin kimliğine inanmıyorsanız konusuna yorum yapmazsınız. Bayılıyorsunuz insanları yaftalayıp kırıcı konuşmaya.

X