- 27 Nisan 2024
- 21
- 0
- 31
- Konu Sahibi seldahAnmm
Hastalık sonuçta bilmiyorum doktor öyle dedi sadeceNedenmiş peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalık sonuçta bilmiyorum doktor öyle dedi sadeceNedenmiş peki
Kadın doğum canım. Ben stresten regli olmadım belirtisi var ama 15 gün falan gecikti dedim bi gideyim de adet söktürücü falan versin dedim.. O sırada konuştuk. Ben sordum böyle böyle bir operasyon geçirmeyi düşünüyorım dedim tabi kullandıgım ilacı gördüğü için sistit varsa yapmazlar dedi. Ama bilmiyorum. Sonuçta özel klinikler de herşey de yapılıyor yani. Sistit bir tür enfeksiyon çeşidi ilk ilişkiden sonra bazı kadınlar erkekte olan bakteri mikrop vs kadının vücudu kabul etmiyor. İhmal edincede sürekli tekrarlıyor. Tabi ben de ihmal ettim çünkü ilk ilişkiden sonra psikolojik olarak tamamen bittiğim andı 3 ay falan yattım vücut direncim düştü üzüntüden. Uyku düzeni kalmadı üstüne korona oldum 2 kez. Anneannemide kaybedince o sırada direncim tamamen kırıldı. Çok çok zor zamanlar şuan geriye bakıyorım da herşey geçiyor. Yaşayan ölü gibiydim o zamanlar canım çekilmiş ruhum çekilmiş gibi. Bu da geçicek bunu da atlatıcaz. Ve buraya tekrardan ben sorunsuz bir şekilde atlattım inşallah sizlerde atlatırsınız diye mesaj atıcam bir gün . Buna inanıyorum. Evet korku ve tedirginliğim var ama geçicek geçmek zorunda hayat devam ediyor herşeye rağmen.İdrar yolu enfeksiyonu imiş bende öyle bir durum yok sende var mı ben sadece çok su içtiğim için çok giderim ama ben içerim yani günde 2 bazen 2.5 litre
Sana kesinlikle katılıyorum öncelikle annen adına çok üzüldüm Allah rahmet eylesin lakin ben inanıyorum bunu atlatacağız ikimizde yazacağız buraya inanıyorum buna ben o kadar inanıyorum ki anlatamam hissediyorum yani Allah derdi veriyorsa dermanı veriyor ama araman lazımKadın doğum canım. Ben stresten regli olmadım belirtisi var ama 15 gün falan gecikti dedim bi gideyim de adet söktürücü falan versin dedim.. O sırada konuştuk. Ben sordum böyle böyle bir operasyon geçirmeyi düşünüyorım dedim tabi kullandıgım ilacı gördüğü için sistit varsa yapmazlar dedi. Ama bilmiyorum. Sonuçta özel klinikler de herşey de yapılıyor yani. Sistit bir tür enfeksiyon çeşidi ilk ilişkiden sonra bazı kadınlar erkekte olan bakteri mikrop vs kadının vücudu kabul etmiyor. İhmal edincede sürekli tekrarlıyor. Tabi ben de ihmal ettim çünkü ilk ilişkiden sonra psikolojik olarak tamamen bittiğim andı 3 ay falan yattım vücut direncim düştü üzüntüden. Uyku düzeni kalmadı üstüne korona oldum 2 kez. Anneannemide kaybedince o sırada direncim tamamen kırıldı. Çok çok zor zamanlar şuan geriye bakıyorım da herşey geçiyor. Yaşayan ölü gibiydim o zamanlar canım çekilmiş ruhum çekilmiş gibi. Bu da geçicek bunu da atlatıcaz. Ve buraya tekrardan ben sorunsuz bir şekilde atlattım inşallah sizlerde atlatırsınız diye mesaj atıcam bir gün . Buna inanıyorum. Evet korku ve tedirginliğim var ama geçicek geçmek zorunda hayat devam ediyor herşeye rağmen.