Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

ben haziranda dogum yaptim canım.mart2014 te rahatsizlamdim.20 haziranda sezaryen oldum.ise de 1 ocakta basladim o arada hic yuruyemedim.sadece ise baslamadan bir ay once ewde yurudum bebegimle ilgilndim.snra ise baslayinca fizik tedavi aldim calistigm hastanede.ole yani canim.dedim ya agrilar dewam ediyo.kizimi kucaklarken bile okadar fena oluyorum ki.ama aldirmiyorum.
DOktor benim rahatsizligim icin esime avaskuler nekroz demis ama ikisinin baslangicivda ayni zaten sonra bana hamile olupda boyle hastalik gecirip duzelen cok insan gordum dedi fakat Allah bilir hastalik nasil ilerler o yuzden 45 gün dinleneceksin dedi sonra bakixaz duzelmeze cerrahi müdahale dedi. Bende onun dediği gibi dinlenemedim mecbur bebek annem yanimda ama yine de kalkmak zorundayim koltuk değneği ile yürüyorum belki ben yük vermedigim için çok fazla agrimiyordur. Kontrole gittiğimizde ne çiçek çok merak ediyorum inşallah düzelmiştir inşallah bbende3 aydan fazla oldu koltuk ddeğneği ile yürüyorum

hic uzulme canim avaskuler nekroz falan degil.yuzde yuz emin ol.kalca stres kiriklarini ole saniyorlar.bana da aynini dedi.ameliyat demedi de avaskuler nekroz olabilir dedi.bir bucuk ay asla ayaginin uzerine basmicaksn dedi.gerekmedikce yerinden kalkmicaksn dedi.bn de ole yaptim.kalkma sakin yerinden.annen yapsin ne warsa.ameliyata gerek kalmaz dediklerini yaparsan.agri bi kriter degil bnm icin.agrisin yetrki ciddi bişi olmasin.ben en basta rahatsızlığın tawan acilarini yasadim.okadar agriyorduki bilegim gozumdeki yas hic dinmezdi.sen dert etme.dnlen.snraki gezecegin gunleri dusun.gececk nasil olsa.demi?

Arkadaşlar bende aynı hastalığı yaşadım. Fizik tedavi görüyorum.Sol bacağım ve kalçam uyuşuk vaziyette.
Ayrıca tuvalet sorunum var hissizlik oluyor. Ama sonda kullanmak istemediğim için saatli tuvalete gidiyorum.
Sol bacağıma basıyorum ama topallıyorum yorulduğumda.
sizde de uyuşukluk var mı?

Arkadaşlar bende aynı hastalığı yaşadım. Fizik tedavi görüyorum.Sol bacağım ve kalçam uyuşuk vaziyette.
Ayrıca tuvalet sorunum var hissizlik oluyor. Ama sonda kullanmak istemediğim için saatli tuvalete gidiyorum.

Dogumdan sonra mi oldu

Allah
hic uzulme canim avaskuler nekroz falan degil.yuzde yuz emin ol.kalca stres kiriklarini ole saniyorlar.bana da aynini dedi.ameliyat demedi de avaskuler nekroz olabilir dedi.bir bucuk ay asla ayaginin uzerine basmicaksn dedi.gerekmedikce yerinden kalkmicaksn dedi.bn de ole yaptim.kalkma sakin yerinden.annen yapsin ne warsa.ameliyata gerek kalmaz dediklerini yaparsan.agri bi kriter degil bnm icin.agrisin yetrki ciddi bişi olmasin.ben en basta rahatsızlığın tawan acilarini yasadim.okadar agriyorduki bilegim gozumdeki yas hic dinmezdi.sen dert etme.dnlen.snraki gezecegin gunleri dusun.gececk nasil olsa.demi?
Allah razi olsun icim cok rahatladi simdiye akdar dikkat ettim ama dum ve bugun bebgi kucaklayip besikten cikardim cok sukur annem yoktu yanimda aglayinca dayanamdim yavrum insallah benimki de gecmistie Rabbjm bi kez daha size de burdaki herkese da yasatmasin.
5, post: 40660408, member: 635302"]hic uzulme canim avaskuler nekroz falan degil.yuzde yuz emin ol.kalca stres kiriklarini ole saniyorlar.bana da aynini dedi.ameliyat demedi de avaskuler nekroz olabilir dedi.bir bucuk ay asla ayaginin uzerine basmicaksn dedi.gerekmedikce yerinden kalkmicaksn dedi.bn de ole yaptim.kalkma sakin yerinden.annen yapsin ne warsa.ameliyata gerek kalmaz dediklerini yaparsan.agri bi kriter degil bnm icin.agrisin yetrki ciddi bişi olmasin.ben en basta rahatsızlığın tawan acilarini yasadim.okadar agriyorduki bilegim gozumdeki yas hic dinmezdi.sen dert etme.dnlen.snraki gezecegin gunleri dusun.gececk nasil olsa.demi?[/QUOTE]
Allah razi olsun icim

"Broomhilda_87, post: 40662081, member: 624350"]Arkadaşlar bende aynı hastalığı yaşadım. Fizik tedavi görüyorum.Sol bacağım ve kalçam uyuşuk vaziyette.
sizde de uyuşukluk var mı?[/QUOTE]
Gecmis

Çok g
"Broomhilda_87, post: 40662081, member: 624350"]Arkadaşlar bende aynı hastalığı yaşadım. Fizik tedavi görüyorum.Sol bacağım ve kalçam uyuşuk vaziyette.
Gecmis olsun uyuşukluk derken hani normal uyuşma gibi mi hissizlik gibi mi. Benimilk doktorum egzersiz vermemişti agridan zaten kipirdamiyordu bacagim elimle kaldirip yataga koyuyordum sanki benim bacagim değil gibiydi o agrili zmandada egzersiz yaosaydim daha erken tiparlardim eminim şuan .

Çok g

Gecmis olsun uyuşukluk derken hani normal uyuşma gibi mi hissizlik gibi mi. Benimilk doktorum egzersiz vermemişti agridan zaten kipirdamiyordu bacagim elimle kaldirip yataga koyuyordum sanki benim bacagim değil gibiydi o agrili zmandada egzersiz yaosaydim daha erken tiparlardim eminim şuan .
Allah razı olsun. Sanki sol ayak bileğimin üstüne oturmuşum da uyuşmuş gibi. Hep böyle gıdım gıdım iyileşme Var.

Hamdolsun iyilesiyormus Rabbim beterinden korusun bende uyuşukluk. Yoktu ama his kaybi vardi egzersizler le geçti 28 nisanda mr günü alip mr cekilcm inşallah inş gecmistir

Uzun sürede iyileşemiyorumn bi hastalık bu. Ama inanın önceki hayatım da çok aktif olduğum için şimdi içten içe yediremiyorum. Kızgınım ama üzüntüden

Sizin ki kalca benim omurga insallah ameliyata kalmadan gecer benim tedavi en az 3 yil dediler bana 3 yil agrilarla yasam sizce gecer dimi Sonunda iyi gunler gelicek insallah

Sizin ki kalca benim omurga insallah ameliyata kalmadan gecer benim tedavi en az 3 yil dediler bana 3 yil agrilarla yasam sizce gecer dimi Sonunda iyi gunler gelicek insallah.

İnİnsallah Rabbim büyük ümitsizliğe düşmeyin her hastaligin bi görevi vardır zamani gelene kadar durur isi bitince gider şifa verir Rabbim o yüzden sabirli olmak lazim

Çok geçmiş olsun. Omurga olunca nasıl problemler oldu ya da hala oluyor?
Bu arada benim kalça kemiğim kırıldı. Sakroiliak kemik.

Omurgada korse veriyorlar surekli ayakta duramiyorsun ve agrin oluyor gece agridan uyaniyorsun bide en onemlisi biraz boyun kisaliyor

Bel kemigin sanki ortadan ikiye ayrilacak gibi ve bacaklara da bazen vuruyor ayakta durmakta zorlaniyorsun o zaman tek dilegim omurgada ki sinirlere zarar vermesin felc olma ihtimali olabilirmis o zaman hayirlisi ya insallah gecer

Kırığım tam pelvis bölgesi. Sinirler açısından en zengin yer. Uyuşukluk hala devam ettiği için lavabo ihtiyaçlarımı yapmakta zorlanıyorum ve ağrısız dakikam bile yok.hiçbir ağrı kesici kas ağrısını geçirmiyor.
Ayrıca sol bacağımı taşımakta zorlanıyorum.Bazen yatakta dönerken kaldıramıyorum. BacaklarImın arasına yastık koyuyorum baskıyı azaltıyor.
Kırık normal iyileşti ama ödemi hala duruyor.kortizon ödemimi geçirmiyor.
Saraçoğlu nun bir kürü vvar.kiraz sapı ve ısırgan otu ona başlayacağım yarın

X