Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

merhaba kızlar.sizleri her gün takip ediyorum.sadece sabredin diyorum bir yıla yakın çektim bu rahatsızlığı bende.3 koca kırığım wardı.toparladım şükürler olsun.kiraz sapıdır ısırgan otudur pataes haşlama soğan zeytin yağı ... ve daha bir dünya şey denedim yazsam inan gülersiniz.ama acıyla okadar normal geliyo ki yaptıklarımız.kaç defa çıkıkçıya gittim biliyor musunuz hastalığımı kimse bilemiyo dye.üstelik ben bi sağlıkçıyım.hem de on yıldır.siz düşünün artık.yani demem o ki geçmiyo demeyin geçecek az daha sabır.ben iyyim şükür 1 ocaktan beri çalışıyorum.başladım işime.mart 2014 de rahatsızlandım.ilk kırıgı yani kemik erimesi olduğunu 1 ay snra öğrendim kendi hastanemdeki ortopedi doktorundan.
geçmiyo bu hastalık demeyin.geçecek.ewladınızla yan yana olmanın tadını çıkarın.ben de çok ağladım hem de hergün.fizik tedavi de iyi geliyor erime bitince.bn 21 gün aldım.hareketlerim hızlandı.şimdi de ağrılarım war ama olsun.yürümek o bütün ağrılara değer.

Omurga kırığı gerçekten çok zor doktor felç olarak gelseydin ne yapardık dua et bütün kemiklerin kırılmamış dedi çok zor bi dönem geçiriyoruz Rabbim tez zamanda şifamızı versin :KK43:

Amin amin amin hakikaten öyle. Rabbim evlatla ilgili bisey vermesin benim bebegimin sariligi düşmedi hala test falan yapiyrz koltukdegneklerimle dolasiyorum peşindedinlenme ssuresinde de doktorun dediği şekilde dimlenemedim yapacak bisey yok evlat iste.. Hamdetmek lazim Rabbim beterinden korusun insallah

Fizik tedavi mi yönlendiriyor yoksa biz isteyince yönlendirme biliyorlar mi? Bir de Nasil bi fizik tedavi uyguladılar kemiklerindenkit kit sesler geliyor benim

Canım benim haftaya gelicek ignem yapılmaya basliyacam senin gibiyim bende çok şükür çocuklarımız iyi benimki de 8,5 aylık agustus 20 de doğum yaptım sanırım aynı dönemlerde doğum yapmışız
inşallah kemik erimen gerilemiş olur ya

Canım benim haftaya gelicek ignem yapılmaya basliyacam senin gibiyim bende çok şükür çocuklarımız iyi benimki de 8,5 aylık agustus 20 de doğum yaptım sanırım aynı dönemlerde doğum yapmışız
inşallah kemik erimen gerilemiş olur ya
Evet canım ben de 14 Ağustos ta doğum yaptım sadece ikimiz omurga kırığı yaşıyoruz sanırım çoğunluk kalçada sorun yaşıyor inşallah iğne şifa olur durur erime

Bugün tam 41. Gun oldu yatiyorum zaman gecmiyo resmen psikoloji berbat hergun ne okacak diye dusunmekten 2 gun snra emara gircem ve ne okdugu belli degil kimi aveskuler nekroz diyo kimisi gecici osteoporoz ben bekarım. 2 gun snra emarim var umarm ayakta tedavi olabilirim. Yattgm sure icinde agrlarmda azalma oldu ama bazen cok karamsar dusununce sanki agri geliyo tek istegim yurumek tedavi olacaksada ayakta olmasi hepinize Allah tan sifa diliyorum . Allah sabir versin.

Canım geçici osteoporoz sadece gebelikte oluyor diye biliyorum ben doktor öyle söylemişti bana o da iki şekilde ya kalçada ya da omurgada görülüyor tamamen hamilelikte gelişen bir durum yani sen bekarmışsın inşallah bir an önce teşhis konulur bu da çok önemli

Hepimize Rabbim acil şifalar versin inşallah. Ben mr sonucumu aldim sağ bacagim düzelmiş sol bacagimda silik düzeyde mikrotrobekuler kemik iliği ödemiggözlenmiştir. Sivilar geçmiş :) ama mikrotrabekuler ne demek bileniniz varmi doktoruma cumartesi gidocez sanirim

Canım suan iğneyi bekliyoruz gelse de yapsak ya bide sağ kalcamdan bacağına vuran ağrı başladı yorgunluktan dediler önemli olan his kaybı olmasın dediler oda yok şükür rapor almayı düşünüyorum aktif olarak çalışan bir kişiyim sen nasıl oldun

Ben daha gitmedim ay sonunda gidecem inşallah doktora ağrılarım devam ediyor ama buna şükür kendi işlerimi yapabiliyorum yavaş yavaş çünkü 5 ay boyunca kız kardeşim baktı bana da oğluma da o da gitti yalnız kalınca iş başa düşüyor tabi.inşallah bir an önce geçer bacağındaki ağrılarda bu arada ben istanbuldayım sen neredesin hangi hastaneye gidiyorsun canım

X