- 27 Eylül 2009
- 48
- 11
- Konu Sahibi biricik_tuana
Hadi bakalim bEkliyoruz guzel haberleri :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende kemik erimesi ileri düzeyde omurgada ikiden fazla kırık ve kifoz oluştu doğum dan sonra benimle aynı sorunu yaşayan var mi
Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum.14 Ağustos 2014 doğum yaptım.bebeğim 2 aylıkken bel ağrım başladı gittikçe şiddetlendi kaç doktora gittik önce bilemediler daha sonra ortopedi omurgada kırık var dedi kemik ölçümü yapıldıMerhaba bende kemik erimesi ileri düzeyde omurgada ikiden fazla kırık ve kifoz oluştu doğum dan sonra benimle aynı sorunu yaşayan var mi
Kemik erimesi olduğunu söylediler endokrine gittik tahlil sonucu d vitamini eksikliği ve tamamen hamilelikten kaynaklı olduğunu söyledi doktorMerhaba bende kemik erimesi ileri düzeyde omurgada ikiden fazla kırık ve kifoz oluştu doğum dan sonra benimle aynı sorunu yaşayan var mi
D3,calcimax ve ağrı kesici verdi ama bebeğimi emzirdiğim için ağrı kesiciyi çok tavsiye etmedi.8 ay geçti ağrılarım devam ediyor bugün yine doktora gideceğim çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın...Merhaba bende kemik erimesi ileri düzeyde omurgada ikiden fazla kırık ve kifoz oluştu doğum dan sonra benimle aynı sorunu yaşayan var mi