Geçici Kemik Erimesi, kemik iliği ödemi

D3,calcimax ve ağrı kesici verdi ama bebeğimi emzirdiğim için ağrı kesiciyi çok tavsiye etmedi.8 ay geçti ağrılarım devam ediyor bugün yine doktora gideceğim :KK43: çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın...
Allah yardımcımız olsun zor bir durum size korse falan verdiler mi kırık için bide emzirmiyorsaniz kemik erimesi fazlaysa iğne veriyorlar iyi geliyormuş suan bana o tedavi başlanacak ve sizde kamburluk falan oluşmadı dimi

bu kemik ölçümü her hastanede yapılıyormu arkaşlar bir de nasıl bir işlem bilgi verirmisiniz bana hiç yapılmadı
Kemik dansimetrisi 10 dk falan çekiyorlar aynı röntgen gibi bişey genelde tam teşekkülü bir hastanede olabilir ortapedi endokrin ve fizik tedavi ister tahlili hemen sonuç veriliyor o sonuç 1 in altında olması gerekli inşallah canım yüksek çıkmaz

Ortopedi verdi korseyi bebeğimle zor oluyo ama fırsat buldukça kullanıyorum doktora gittim yine tahlil verdik haftaiçi çıkacak sonucu yazarım emziriyorum canım doktor kesme sütten demişti

kemik dansimetrisi Kaç cikti ki canım benim ki su an 4 lerde z skoru diye söylediler hangi ildesin şimdi ben iyi bir dr arıyorum kayseri samsun arasında mekik dokuyorum ya

Arkadaşlar tahlil sonucunda d vitamini eksikliği bitmiş çok şükür kemik ölçümü yapıldı ilk ölçümde benin -3.6 çıkmıştı şimdi -2.5 kemik erimesi devam ediyor ama gerileme var çok şükür normal insanda olması gereken -1 ve üzeri zaman ve sabır gereken bir hastalık Allah hepimize şifa versin

kemik dansimetrisi Kaç cikti ki canım benim ki su an 4 lerde z skoru diye söylediler hangi ildesin şimdi ben iyi bir dr arıyorum kayseri samsun arasında mekik dokuyorum ya
Canım benim gittiğim hastanede -1 ve yukarısı normal -1 ve -2.5 riskli -2.5 ten sonrası osteoporoz dediler benim Ocak ayı ölçümünde -3.6 çıkmıştı bu hafta -2.5çıktı.ben istanbuldayım medipol ve okmeydanı hastanelerine gidiyorum canım senin son durumun ne iğne tedavisine başladın mı

Yok daha baslanmadi onun için sağlık bakanlığına yazı yazıldı cevap bekliyoruz şimdi sende sadece dvit ve ca tb verildi dimi iyi çok şükür seninki düzelmiş darısı bana inşallah

Yok daha baslanmadi onun için sağlık bakanlığına yazı yazıldı cevap bekliyoruz şimdi sende sadece dvit ve ca tb verildi dimi iyi çok şükür seninki düzelmiş darısı bana inşallah
Evet canım onları vermişti doktor zaten bu hastalığın bir ilacı yok istirahat ve zaman demişti ama benim de tam olarak geçmedi erime devam ediyo düzelme var tabi elhamdülillah canım benim t skoru -3,6 çıkmıştı senin 4 mü yoksa -4mü bi de korse olarak dorse lomber verdi bana senin de aynı mı Rabbim bir an önce şifa versin bizlere çok zor gerçekten :KK43:

Canım benim skor -4.2 oldu z skoru artmış ya iğne verdi gelmesini bekliyorum benim Korsede dorse lomber verdi bana ileriye doğru ameliyat dedi sana da söyledi mi ameliyat

Merhaba kizlar ben izmirden yazıyorum adim naz.buraya ben de hastaligim baslayonca uye oldum.sizler fibiydim bn de ama sukur iyilestim.hamileligimiz yedinci ayinda basladi erime.uc kemigim kirildi.onfe hamileyken ayak bilegim nisan ayindan haziran sonuna kadar basmadim ayagimin uzerine iyilesti.snra aradan bir hafta gecti sag kalca kemigim kirildi.snra gene aylarca basmadim iyilesti snra busefer topuk kemigim kirildi.ama iyi bir haberim war sekiz ay snra geçti.suan isime dewam ediyorum sukurler olsun.okadar zor sureclerdi ki aglamadigim bir gun olmadi.kendim de saglikciyim sakin ameliyat demeyin dusunmeyin bile.geçecek.zamanla.ben de olsaydim ameliyat edecekti baska doktorlar.ama doktorum bunun bilincindeydi we asla amaeliyat demedi.naz bu konuda cok hatali teshisler konulup da ameliyat olanlar daha da kotu olanlar war dedi.gececk kizlar.ben örneğim işte.allah kimseye bidaha yasatmasin.sizleri de bir an ewwel kurtarsin.kocaman karnimla ayaginda alciyla tekerlekli sandalye ile kadin doguma kontrole gittigm günleri unutmadim.ocak ayinda basladim işe.agrilarim war biraz ama olsun en azindan yuruyebiliyorm buna sukur.kizima bakabiliyorum.buna sukur.sabir kizlar.sadece oturun dinlenin gececek.smsi allaha emanet olun.kendinize iyi bakın

Canım benim skor -4.2 oldu z skoru artmış ya iğne verdi gelmesini bekliyorum benim Korsede dorse lomber verdi bana ileriye doğru ameliyat dedi sana da söyledi mi ameliyat
Yok canım bana ameliyattan bahsetmedi inşallah iğnenin faydası olur ama hemen ameliyat düşünme hiç gerek kalmaz inşallah düzelir bir an önce

İnsan o kadar çok ağrı çekiyor ki artık agrilarla yaşamayı ogreniyorsun bende saglikciyim su an aktif olarak çalışan hemsireyim
naz hanım sizin erimeniz nasıl oldu
ameliyat tan korktuğum için olmuyorum şimdilik hiç bir dr ameliyata yanaşmıyor erime fazla olduğundan

Merhaba.bnm erime olduğu cekildigim ilk ayak bilegi mr da kemik iligi odemi yani stres kirigi olarak cekildi.bn hic kemik dansitometrisi cekilmedim.hep mr cekildi.zaten ulk mr a bakinca doktor naz bu gebelige bagli geçici kemik erimesi dedi bekliycez dedi uzerine basma dedi.snra bu kirik iyilesti bu sefer de kalcam kirildi.yani gene kemik iligi odemi.snra gene iyilesti bu sefer topuk kirigi.ol ayakla basladi snra sag kalca snra gene sol topuk.cok fenaydi.tamamen basabilmem dokuz ayimi aldi.o arada dedigim gbi hep mr cekildi.esim de saglikci.Romatolojiye gittik komisyon topalndi bnm icin ama hersey normal cikti.su durumda kemik ölçümu yaptirmaya gerek yok zaten dusuk cikcak gerek yok dedi.sadece mr we kan tahlili.smdi de agrilarim war.gecmiyo tam olarak zaten agrilar.doktor da ole dedi.tamamen geçmesi uzun zaman alir dedi.bn de yuruyebildgme sukrediyorum ve yuruyorum.okadar da süt icerimki anlatamam.aldigimz kalsiyumla hic alakasi yok.cocugu emzirmekle de ilgisi yok.tek basima nerdeyse her gun yarım ltre sut icerim.her zaman.ama bize rastgeldi hastalik.neyse allah daha beterinden saklasin.gunese cikin mutlaka.d witamini kullanin.bn doktor yazmadigi halde kndm gidip aldim hala da kullanıyorum.okadar ağrıya bir tane agri kesici icmedim biliyor musun.agridan her gun aglardim.derdim kendime allahim bi hata mi ettim bilmeden dye.neler dusunmedim ki.ama geçiyo iste.ben örneğim.ise de basladim dort ay oldu.kendine iyi bak allaha emanet olun

Allah sifamizi verir inşallah aynı şeyleri dusunmusuz genelde ben hiç ramotolojiye gitmedim o ne üzerine bakıyor

Canım o romatizma var mi dye vutun tetkikleri ister bakar.yoksa yok der warsa kiriklar we agrilar bundan der.ama bnde hicbisi cikmadi.kalsiyum d vitamini hepsi normaldi.seninde normaldir zaten.hersey normal.sorun sadece bünyesel.gececek bugunler de canim az daha sabir.bak ben atlattim sukurler olsun.hala agriyo ayaklarim kalcam belim ama olsun yuruyorum ya yeter bana.sukur

• Merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun Rabbim şifa versin benim rahatsizligim ocak ayinda basladi yürüdüm acilsin diye normal dediler önce sağ bacagim tutuldu değnekle yüru dedi doktorum sonra sola yuklenince o daha şiddetli agridi ne yazikki sezryan oldum. 3 martta doğum yaptım agrilarim yavaş yavaş hafifledi başka bi doktora gittim bana coraspin verdi tek ilaci aspirin ve istrht dedi bugün 32 . Gün 13 gün sonra kontrlum var size sormak istediğim agri geçince ödem geçmiş mi oluyor yoksa agri geçtiğihalde oödem devam edebilir mi? Haftaya mr cekilcem ama çok merak ediyorum. Birde basindan beri hep sizi takip ettim Allah razi olsun hepinizden bir daha boyle bi hastalık yasatmasin ne size ne de sevdiklerinize

Ve iki bacagim tutmaz olmuştu yeni doktorum egzersiz verdi bacak kaslarini skma katlama ve acip germehareketleri. HHareketsizlik ten kaslar eriyormus ben 3 ay hareket etmedim.egzersizleri yapmaya basladim ilk haftadan rahatladi bacaklarim.şuan agrim yokdenecek kadar az bazen cçok az agriyor ama degneksiz yurumuyorun tabi. Degneksiz yürüyünce bacaklarim bedenimi tasimiyor sanki sizin de öyle mi oldu

ben haziranda dogum yaptim canım.mart2014 te rahatsizlamdim.20 haziranda sezaryen oldum.ise de 1 ocakta basladim o arada hic yuruyemedim.sadece ise baslamadan bir ay once ewde yurudum bebegimle ilgilndim.snra ise baslayinca fizik tedavi aldim calistigm hastanede.ole yani canim.dedim ya agrilar dewam ediyo.kizimi kucaklarken bile okadar fena oluyorum ki.ama aldirmiyorum.

X