- Konu Sahibi biricik_tuana
herkese merhaba 2011 yılında doğum yaptım ve doğuma bir ay kala sol bacağımda ciddi ağrılarım oldu işi bıraktım ancak doktorum bilr ne olduğunu anlmadı hatta kocama naz yaptığımı sandı, hergün ağrıkesici alıyordum bazen iğneler, masaj aletiyle uyuyabiliyordum kızımı doğuma 3 hafta kala sezeryanla alındı artık ağrılara dayanamıyordum, doğumdan sonra geçer diye umuyorduk ama ağrılarım iyice arttı, bel fıtığı dendi yerlerde yattım, neyseki en sonunda bir doktor kalça mr ı çekelim dedi bende ne alaka dedim benim kalçam ağrımıyor dedim ancak meğersem kalça bacağa vururmuş ve dediği çıktı sol kaçada mr da kabak gibi belli olan kemik yumuşamasını gördük, hemen baston kullan dendi ve aylarca kımıldamadım baston kullandım annem baktı banada çocuğuma da hep yattım çok fenaydı hatırlamak dahi istemiyorum kızım doğduğunda ağrıdan kızımı kucağıma bile alamadığımı hatırlıyorum, çok ama çok zordu sürekli mr çekildi, zamanla düzeldim 3-4 ayda toparlandım köye götürdü annem doğal beslendim hergün taze süt ve et vs... yedim, ancak o dönem onca doktor gittik hiçbiri kan testi yapmadı şimdi haftaya gidip kan değerlerimi ölçtüreceğim, kızımda d vitamini yetersiliği çıktı şimdi dvit kullanıyor ve çok sık hasatalanıyor doğduğundan beri , hamileliğim çok zordu sürekli kilo veriyordum kuru ekmek yedim 9 ay, ne süt ne et ne balık ağzıma süremedim çok fenaydı
ben onca zor zamanlar geçirsemde ikinci çocuğu düşünmeye başladım ama çok korkuyorum, aranızda ikinci çocuğunu yapan varmı ve aynı sorun yaşanıyormu ya da neler yapmak lazım, elbette doktora soracağım bunları ama tecrübeli annelerden bilgi almak çok çnemli benim için, zaten doktor aynı şeyi yaşma ihitmalin yüksek derse asla düşünmem ikinciyi
lütfen cevap yazın çok ama çok öenmli çünkü bu sorunu yaşayan çok az kişileriz biz maalesef
ben onca zor zamanlar geçirsemde ikinci çocuğu düşünmeye başladım ama çok korkuyorum, aranızda ikinci çocuğunu yapan varmı ve aynı sorun yaşanıyormu ya da neler yapmak lazım, elbette doktora soracağım bunları ama tecrübeli annelerden bilgi almak çok çnemli benim için, zaten doktor aynı şeyi yaşma ihitmalin yüksek derse asla düşünmem ikinciyi
lütfen cevap yazın çok ama çok öenmli çünkü bu sorunu yaşayan çok az kişileriz biz maalesef