-
- Konu Sahibi biricik_tuana
Arkadaslar kusura bakmayın bebek kucakta olup bi de telden yazınca böyle oluyor :) joker01 nickli arkadaşım yukardaki yazımı Oku endişelenme benim hala kalçada ağrım oluyo ama yürüyorum tabi eski hayatımdaki gibi değilsiz de en kısa sürede toparlarsınız inş
emzirmiyorum ilaçlar ve ağrıdan dolayıKırık femur başında oluşmuş, zaten tomografide de uyluk kemiğinin topuz kısmı olan femur kısmında en ileri derecede kemik erimesi görünüyordu. Kemikler o kadar zayıflamış ki en ufak bir harekette kırık oluşmuş, adına stress kırıgı diyorlar. Doktorlar avasküler nekrozdan da şüpheleniyor zaten ama net tanıyı koyamıyorlar maalesef, ancak kemik iliği ödemi ve kemik erimesi kesin var. 6 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım, umuyorum kırık kendi kendine toparlar da yürüyebilir hale gelirim.
Ceres6 canım hepimizin hikayesi çok benzer ben doğumdan sonra 6 ay ile 12 ay arasında iyileşiliyor diye biliyorum canım. Bu süre kişinin istirahat etmesi ve bünyesiyle de alakalı kısalır veya uzar muhakkak. Hepimize acil şifalar diliyorum en kısa zamanda umuyorum ayaga kalkarız..
Geçmiş olsun çok zor ve sıkıntılı bir süreçMerhaba kizlar.sizinle ayni durumdayim ben de.dogumuma iki ay kala stres kirigi ayayk bileginde.dogumdan sonra femur da.simdi de topuk kemiginde.haziran ayinda dogum yaptim.simdi bebeğim 4,5aylik we ben saydigim ilk kiriktan bu yana walker ile yürüyorum.biri iyileşiyor digeri basliyor.kendim de saglikciyim ama çaresizim..
Bende sol femurda kırık tespit edildi 3 hafta önce vida takıldı 6-8 hafta basma dediler zaten ödemden yürüyemediğimden için walker ile devam ediyorumEvet bütün kiriklara neden olan sey kemik iligi ödemi.butun mr raporlarinda ayni cumle.yaygin kemik ödemi oldugundan stres kirigi dusunulmektedir.suan bi kirik kalmadi eklemlerde.sadece topuk kemiginde kemik iligi odemi war.uc hafta oldu teshis konali.bi okadar daha beklemek gerekiyormus.doktorun dedigi o.smdi bi de romotolog a görün dedi doktor.ilk günden beri kendi calistigim hastanedeki doktora gorunuyorum.hep sabir dedi.kendi doktor arkadasini anlatti dokuz ay ayni durumda kalmis dogumdan sonra.surekli odem demisler.smdi normale donmus.bakalim biz ne zaman döneceğiz.allah hepimize sifa wersin.hepimizin yardimcisi olsun.
Bebeğim 2 aylık hamileliğin 7. Ayından beri evdeyim doktor kontrolü dışında hiç çıkmadım 6 ay oldu bazen bende çok karamsarlığa kapılıyorum ama elden bişey gelmiyor sende doğum sonrası mı başladı ödem ?Ewet kiriklarin hepsi kendiliginden iyilesti.femur kemigi de alti haftada iyilesti.hic üzerine basmadim bn de.walkerle yurudum sadece.hic merdiven inip cikmadim.sen de oyle yap.sadece otur.baska caresi yok cunku.tamamen bitene kadar boyle idare etcez.umarim bebegin buyumustur de ewde de sana yardimci olan wardir,gelir gecer bu gunler.allah yuzumuze gulsun artık insallah.
Yaşayan bilir çok zor ve yıpratıcı bir süreçSana moral werdigime bakma.ben de cok kotu durumdayım ruhsal olarak.okadar bunaldim ki.omadar yoruldum ki.insallah bu son dur.inşallah allahim